Sziasztok!
Till!
Hát ezek a babák ilyenek,tudnak ám ijesztgetni amikor odabent vannak,de majd amikor kint lesznek,akkor fognak csak igazán!
A lényeg,hgy Lencsi jól van,ráalszik a nagy napra és jól kipiheni magát a nagy út előtt!
A kislányom neve a vonalzón!
Ráhel lesz a lelkem.
Timi!
Szép nagy pocak!
Én most látom a különbséget,mennyivel más 1 babával a terhesség.Oké,a vége így is nehéz lesz....
Lili!
Gratula!
Vitku!
Köszi!
Skrisz!
Igen,kaptam képet Ráhelről,de azt nem tudtam feltenni.
Helyes pisze orra van és találgatok,hgy kire hasonlít.
Ugyebár se Panni sem pedig Ábel egyáltalán nem hasonlít rám,remélem most a kis hugi az én vonalamat örökli.
De ha nem az sem baj,hisz a 2 tesó már referencia,lehet nem kéne változtatni a vonalvezetésen és akkor Ő is gyönyörű lesz.
Vörös gyerek
pár hónapos korukban sok fényképen az enyémek is néhol vörkének tűntek.
Tnati!
Én Kovács Péterhez jártam,nagyon szerettem,nagyon korrekt volt mindíg.Krizsa mostanában ismerőseim szerint túl sokat vállal és kicsit szétszórt,nem annyira alapos (cáfoljatok meg,ha más a tapasztalat).Kováts dr. aranyos,kedves,rosszat nem hallottam róla,Krizsáról annál többet,az új dokiról nem tudok semmit.Röviden ennyi,majd biztos mások is leírják a tapasztalataikat.
Hú,lányok el sem hiszem,hogy lassan megint babadolgokat kell vásárolnunk.
Nagyon megy az idő,lassan félidős leszek.
Mondjuk ruhácskákból nem kell sok minden,hisz el vannak téve a szebb dolgok,de azért lassan veszek ezt azt Rasinak.A nagyobb dolgok is megvannak,mint pl. autósülés,fürdetőkád (nagy álványos,pelenkázós),pihenőszék,játszószőnyeg...
Most elteszem magam holnapra,mert megállás az nincs és aludnom meg kell.....
puszi és jó éjszakát mindenkinek
Ági