Halihó!
Sajna nem volt gépünk több mint 1 hétig, mert elromlott benne egy kütyü. De most már jó, gyorsan végigfutottam a hozzászólásokat. Üdv minden új "tagot"
Ildi,
gratula, naggggyon ügyi vagy! Ez a 6,5 kiló sztem nagyon szuper!
Anna,
a Foodexpress-en én is gondolkodom, főképp az ebédemet oldaná meg. Most úgy van, hogy sokszor veszek grillcsirkét, azt vacsira is lehet enni, és elég gazdaságos is, mert még a férjemnek is jut belőle
Csak már kissé unalmas. És persze a sütik is jól hangzanak!
Móni,
én is sokszor mérem a kilókat
Hetente legalább 2x, de jól bírja az elem
A tornához kitartást!
Dirtha,
én a callanetics-tornát csinálom, amiről már korábban volt szó itt a topicban. Kb. 2 hete kezdtem el, igyekszem heti 5x végigcsinálni. Nagyon jól érzem magam tőle, a párom szerint már most látható a karcsúsodás
Egyébként én is érzem, főleg a combomon, hogy vékonyabb lett. Ez ugye egy alakformáló torna, nem ugra-bugra, ami főleg a szoptatás miatt jó most nekem.
Ez a 3/4 step aerobic is jól hangzik
Régebben sokat jártam step aerobicra, és nekem nagyon tetszett.
Kismaszat,
nekem egyenlőre jól bevált a Norbi-módszer
A görögdinnye 1-es kódú, ha jól emlékszem Móni megkérdezte e-mailben. De Norbi honlapján a topicban többen azt írják, hogy inkább 2-es... Én este is eszem, szuper jó tejtermelés céljára is
A betartás: néha én is "vétkezek", de úgy próbálom alakítani, hogy az 1-es kódú kajákból legyen itthon többféle olyan, amit szeretek, és akkor azokra vetem rá magam még este is.
Mekkora a kisbabád?
Gretapetra,
nagyon érdekes ez a testsúlykontroll
Én most egyenlőre maradok a Norbi + torna módszernél.
<font color="0000ff">Én is szépen fogyogatok, bár most kicsit lelassult a fogyás üteme. A jövő héten csütörtökön lesz 1 hónapja, hogy elkezdtem a Norbi-diétát
A tegnapi mérlegelés szerint 2,5 kiló ment le. Így most már elértem a terhesség előtti súlyomat. De emellett ugye itt az intenzív torna is
Nekem ez így is teljesen jó, és remélem, a tendencia folytatódik
Meg hát ugye voltak nálunk kicsapongós hétvégék (anyósnál), és délelőtt bizony én is eszem sütit meg egyéb nyalánkságokat...
Más: képzeljétek, Zsoltika ma délután belázasodott
Annyira rossz, mert még soha nem volt beteg. Most sem tudjuk, hogy mi baja lehet, mert semmi más tünete nincs a lázon kívül, és teljesen jókedvű és élénk volt egész délután.
Jó éjt,
Gabi</font>