Múltkor én is paráztam hogy ilyen pici lenne az én kis drágám?
Ráadásul egyből rosszra gondoltam, meg az az anyuka is felfigyelt hogy kicsi Miló akivel a rossz dolog előfordult de aztán megtárgyaltuk hogy végülis ezek BECSÜLT súlyok. Az egyik csajszit rákötötték utolsó hetekben valami tápláló izére mert hogy kicsi a baba, erre megszült egy több mint 4 kilós babát! Méghogy kicsi!!!
AKIRE
Látom neked is nagy iramban nő a pocakod, én már alig bírom vinni.
Azt néztem hogy a múlt héten a barátnőmmel megmértük a hasam és ma kiváncsiságból megint megmértem és 5!!!!!! cm-rel lett nagyobb.
Én is kicsit több voltam ma a védőnőnél de amúgy vérnyomi, pipi legalább renben van. Nincs cuki a vizeletben és aceton sem pedig sokszor eszem "rendes" kaját igaz kisebb mennyiségben.
A szeméremcsontom nekem már kb. a 22. héttől fáj, és ezt tetézi a derekamban egy idegszál becsípődése ami szintén valamikor utána jött elő és azóta felváltva kínoznak. Ha jobbra fordulok az a baj, ha balra akkor az, felkelni az ágyból kínszenvedés és megfordulni is. Nem hiába nem alszom éjszakánként.
Amúgy meg hiába kentem olyan csíkos a hasam hogy rossz ránézni, de végülis az egészség százszor fontosabb a szépségnél, úgyhogy ez legyen a legkevesebb.
A tiéd nagyon szép, a bőröd is. Formás, kerek.
Én tena normált vettem és hozzá bugyit, remélem a saját bugyijával használva nem fog csúszkálni, de mire ti mentek addigra majd megosztjuk a tapasztalatokat veletek.
ZOE
Én almásat kérek, nyitom az ablakot ha küldesz fénypostán!
VEKIKK
A te babád sem olyan nagy, de legalább könnyebben megszüljük, és tovább hordhatják a kisebb rucikat!
Ez egy palacsinta sütős hét és úgy látom mindenki holnap megy dokihoz többek közt én is, és alig várom hogy megtudjam a te egy nappal fiatalabb kisfiad mekkora az én Milómhoz képest!