Új privát üzeneted érkezett!

Mók, a nagy súly miatt callaneticseztem korábban, most már bármi megy.A met azzal segít,hogy mellé diétát kell tartani, tehát a met nem csodaszer, nem fogyókúrás tabletta.A kezelés segít,. a hármas kezelés.
6 kg fogyás után spontán babásodtam.
Vendég

Meli: Nincs előrelépés. Most a Mensben dolgoznak a hormonjaimon. Maradt a 2x500 meforal, merg gond van a pajzsmirigyemmel is, így úgy tűnik arra is kell valami, pontosabban már kapok is pótlást. Közben voltam nyaki UH-n, meg vérvételen, amivel holnap megyek vissza.

hofeherke

Hunci:köszi az infókat!
mók

Princzike!!!
Ezer gratula...már nagyon szép erős a csíkod!!!Csak nem ikrek??? :wink:

Pusza mindenkinek!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Aisha!
Ezer drukk Nektek!!!Ügyik legyetek!!!!
Hajrá!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Köszi :)
Azt még nem tudni, hogy hányan vannak, mondjuk nem lenne rossz, ha többen lennének :)

Kacsi
Doki bácsihoz majd jövő hét csütörtökön kell menni :)
Már alig várom. Épp azt olvasgattam a neten, hogy addigra van már szívhang. (remélem jól emlékszem)
Kedves férj uram is mondta, hogy jönne velem, de mondtam neki, hogy teljesen felesleges, mert egy "pöttyön" kívül mást nem látna, max a szívhangot hallaná. Azon kívül meg nem hiszem, hogy túl guszta látvány, hogy a lábam közt egy UH-t dugdosnak :lol:

Kép

Kép
princzike

Mara
De jó, hogy újra vagy :) Már nagyon régen nem voltál!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Most volt időm csak kicsit beleolvasgatni az utolsó kb 10 oldalba :oops:

Princzike: Hatalmas gratula! Drukk, hogy minden rendben legyen és ha úgy szeretnétek akkor az ikrekhez is drukk :D

Aisha: Remélem már babázol :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Aisha, ezer drukk++++

Üdv az újaknak!
mókica

Sziasztok!

Újaknak üdv :? !

Aisha??????
Már biztos babázol, de jóóóóó neked :D .

Lucuzs,
apának mennek a drukkok!!!

Meli,
neked is persze :D .
Azt hiszem te kérdezted, tegnaptól már szurizok.

Loviné,
nagyon- nagyon ügyes voltál, hogy így sikerült lefogynod. Le a kalappal :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Melinda, Monyo!
Köszönöm a gyors választ!

Féltem elhagyni a Merckformint, de mellette szedek más gyógyszert is ( Leidenes is vagyok, ami nemrég derült ki ), így én nem mertem a saját szakállamra bevállalni. Tavaly a 3.terhességemnél ott a doki tudta nélkül szedtem, mégis elvetéltem.
Ez a 4. terhességem, sajnos gyerkőc még nincs, de rajta vagyunk mi is az ügyön. 2005 óta próbálkozunk.
Ennél a terhességnél spontán estem teherbe, csupán a Merckformint szedtem már kb. fél éve.

Hogy mi a titka a Merckforminnak nem tudom, de én is csak pozitív dolgokat hallottam róla és tapasztaltam.
Holnap megyek terheléses cukor vizsgálatra, mert egy-két alkalommal mértem 9-es cukrot is, evés után két órával. Általában egyébként jók az értékek. Mindenképpen végére akarok járni a dolognak.

Princzike!

Az én férjem ott volt a 6 hetes ultrangon, s hát azt az élményt, szerintünk mindegyikünk örökre magába zárta. Látni a szívverést és hallani, mellette eltörpült az, hogy a lábam között ott volt az UH. Én csak ajánlani tudom!
Velünk madarat lehetett volna fogatni.
jucus80

Aisha, hírek: még egyben van. De már 2 ujjnyira nyitva.
Drukk, drukk!
mókica

Aisha! Drukk! Fúúúú de izgi!!!! Kitartás csajszi! :D :D :D

Mókica! Köszi az infókat! Tök jó, hogy még félideji eredményeket is kapunk! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Jucus!

Üdv itt. Nekem az endos dokim azt mondta, hogy ha már sikerült babócát összehozni, ne kockáztassunk, így bár csak tanácsolta, de én hallgattam rá, és végig fogom szedni.

Szerintem van is hatása. A múlt héten voltam tesztebédes vv-n, és bár az előírt 5dkg rízs, és 10dkg natúr hús helyett kb. 15dkg fűszeres sűlt burgonyát és rántott husit ettem, 5.3 volt utánna a cukrom, úgy hogy bevettem közben a metet.

a terheléses cukron az éhgyomri volt ennyi, a 120 perces 7.

szóval én szedem.
de mint a doki is mondta, ő nem mondja hogy szedjem, csak ajánlani tudja.

Kép
gota79

Aisha!!!!!!!!!

drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ügyes legyél!

Kép
gota79

Syl! Tőled akartam kérdezni, hogy nálatok apácska szedett/ szed valamit (pl: Fer14, vitaminok, maca...), vagy "csak" a műtét volt ilyen jó hatással a katonákra?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gota!

Köszi a válaszod!

Én is híve lennék annak, hogy szedjem a Merckformint. Megpróbálom valahogy ezt egyeztetni a dokival. Mindenesetre most megvárom a vizsgálat eredményét, gondolom ha nem sikerül ő is be fogja látni, hogy jobb lenne, ha szedném.
Most, hogy odafigyelek arra, hogy mit eszek, max. 6,5 volt a 2 órás érték. Mondjuk eddig sem ettem süti hegyeket, de arra figyelek, hogy 2,5-3 óránként mindenképpen egyek vmi keveset (ami nagyjából megengedett), s egyszer se egyem magam tele.
jucus80

Princike gratulálok a csíkocskádhoz!!!!

Aisha ügyesek legyetek, drukkolok nagyon!

Mara, nahát neked is sikerül mindent begyüjtened. Mennyi tiroxint kapsz? Én már 125 mikrogrammnál tartok.

Kép
timcsi82

Mók,
én eleinte minden nap sétáltam sokat.
Utána bicajoztam, majd futni kezdtünk egy hónapja.
Vendég

Aisha,

zsebi hírek?
Vendég

Loviné, sajna nincsenek újabb hírem Zsebi-babáról..... De remélem hogy már kint van.... :)
mókica

Aisha! Nem bírom megvárni a nagy hírt! De ígérem, álmomban is szorítok nektek! :wink: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha!

én sem tudlak megvárni a hírekkel, de szerintem te most már nagyon boldogságos vagy, hogy csodaszép lánykádat a karjaidban tarthatod!

Millió puszi

Kép
gota79

Szép estét!
Aisháról hoztam ismét hírt: még több mint 10 perces fájásai vannak, egyre erősebbek, a burok még nem repedt....
Zsebi-baba gyere ki.... Ne kínozd anyát! :)
mókica

Csajok!
Én is elteszem magam holnapra...... Még nincs hír Aisháról. Hosszú éjszakája lesz! Drukk hegyek.... Kitartás Aisha, nem sokára már babázol.... :lol:
mókica

Jó reggelt mindenkinek!

Aisha,
húúúú, ez nem egy könnyű szülésnek tűnik nekem. De már biztos megszületett Zsebi és te vagy most a világ legboldogabb anyukája :D :D :D

Most az jutott eszembe, vajon nekem mikor fogtok így drukkolni, megérem e :?

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt!

Látom még mindig nincsenek hírek! De remélem ez nem jelenti, hogy még mindig nincs meg Aisha-baba! :D

Mi lassan indulunk apácskával a kórházba, úgyhogy talán délután tudok benézni.

Meli! Te is mész be ma?

Ranita! Mi már most is drukkolunk neked! Ez legalább olyan fontos pillanat az életedben, mint a szülés! És hidd el, meglesz az eredménye! És bár nem te leszel a következő, akinek a szüléséhez szoríthatunk, de már nem kell sokat várni, ez tuti!!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Aisháról még mindig nincs hírem....

Ranita, drukkolunk nekefd is!

Lucuzs, Meli, neketek pedig holnapra megy az erő!
mókica

sziasztok.

aisharol nagyon varom a hireket,remelem mar babazik.

lucuzs drukkk.

Princzike megegyszer gratula,szep eros a csikod.Nalunk api soha nem jot be huvelyi Uh ra,20hetesen voltunk 4d en az volt nagy elmeny neki,addig meg minden alkalommal a kepeket nezegette amit kaptam.

lovine minden elismeresem a kitartasod miatt,meglessz a gyumolcse a szenvedesnek,ebben biztos vagyok.

ranita szupi hogy igy porognek az esemenyek,hipp hopp babas leszel es erted szoritunk majd hogy mikor bujik ki a baba.

Kép
monyo83

Aisha,
nagyon várjuk a jó híreket!
Ne csigázz minket tovább! :P

Móki,
köszi a drukkot,merg persze a híreket is!

Ranta,
nem elkeseredni!
Tudod, csak mindent pozitívan!A babácskád nem szeretne egy szomorú, elégedetlen nő pocijába beköltözni!Csakis egy kiegyensúlyozott, boldog anyukájéba! :wink:

Lucuzs,
a dokim megengedte, hogy csak holnap feküdjek majd be reggel! aztán utána meg is műt majd!Péntek délelőtt jöhetek haza!
És most már biztos mindent rendben talál!Mert úgy kell lennie! :D
Egyébként azt hiszem nem mondtam el, hogy nagyjából mi is a lapar!Szóval 3kis metszést ejtenek majd a hasfalon, és kis kamerával feltérképezik bent a terepet!És a méh üregét pegig feltöltik kontrasztanyaggal!
Remélem most jobban viselem majd, mint a múltkor! :oops: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

melinda akkor neked pedig holnapra nagy drukkk,biztos mindent rendben talal majd a doki bacsi es jo hogy nem kell sokat bent maradnod.

Kép
monyo83

Jöttem kukucskálni, de látom sehol semmi. Remélem délelőtt lesz hír, mert mennem kell dolgozni.

Meli,
holnapra akkor mennek a drukkok, minden ok lesz, meglátod :D

Lucuzs,
apának is drukkolok. Nem fél?

Lányok,
ti mit gondoltok a lombik utáni táppénz, illetve nem táppénzről? Én úgy gondoltam nem fogok itthon feküdni, de olyan sokan azt csinálják, nem tudom mi lenne a jobb.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

csak benéztem, hogy mi újság Aishával, de létom, hogy még nincsenek új hírek! Remélem minden oké volt velük!!! Móki ha tudsz valamit, akkor írj!!!

Lucuzs!
Drukkok mennek apinak! Minden oké lesz!

Meli!
Neked is millió drukk! :) Dehát aki ilyen pozitívan áll a dolgokhoz, azzal csak jó dolgok történhetnek! :wink:

Ranita!
Nem tudom, hogy szükséges-e a fekvés lombik után. :shock: Mit javasol a doki? Szerinte van értelme?

Monyó!
Hogy érzed magad? Mi újság a kisasszonnyal? :)

Loviné!
Nagyon ügyes vagy a fogyi miatt! Tényleg a kitartás a legfontosabb, erre már én is rájöttem! Most én is újra belevetettem magam a diétába, jó lenne még egy 10-est ledobni. :shock:

Na most hirtelen ennyi voltam, még jövök ma!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

ranita en olvasom a lombikosokat es kinek ez kinek az jott be.
en szemely szerint az gondolom hogy nem ezen mulik.

kacsi,Noemi jol van meg egy tulajdonsaga kiderult,akaratos.ha befesziti magat akkor a kezemmel probalom arreb tessekelni erre bedurvul es meg jobban odafesziti magat,nehogymar jo legyen nekem.
apatol is orokolhetne valami tulajdonsagot mert eddig tisztara olyan mint en,api szerint lessz egy minimonyoja :D

Kép
monyo83

Sziasztok!

Apát befektettem a kórházba... :? Azért egyre jobban izgul, feszült, nem boldog... Holnap délelőtt túl lesz rajta, ma már kapja a hashajtót szegény. :(
Szar volt otthagyni, így kórházi körülmények között ez a nagy erős pasi is olyan elveszett. :(
Nade minden ok lesz, és péntek du már jöhet is haza!!!! :lol: :lol: :lol:

Látom Aisharól még mindig semmi hír! Na majd még jövök és kukkantok! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Jó neked, hogy csak holnap fekszel be! Drukkok menni fognak!
Akkor ez a lapar, csak egy körülnézés, nem fognak semmihez hozzányúlni, az jó. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Tűkön ülve várom a hírt Aisháról. De eddig még semmi... :( Kezdek aggódni, de remélem feleslegesen és jól vannak.....

Bocs hogy most másra nem reagálok.
mókica

lucuzs api :cry: szegenykem,de hogy holnap mar tul lessz rajta.

Kép
monyo83

Lucuzs,
elhiszem, hogy sajnálod szegény apácskát!De minden okés lesz,és nemsokára meglesz a sok szenvedésetek jutalma!

Ranita,
hát,én még tapasztalatból nem mondhatok semmit,de az tuti, ha mi belekezdünk a stimuba, már attól a naptól fogva táppénzen leszek!
És ha sikerül a baba, akkor már nem is megyek vissza dolgozni többet!
De mondjuk az én munkám nehéz fizikai munkának minősül,és ki vagyok téve nagyon sok fertőzésnek!Tehát én nem kockáztatok!
Ettől függetlenül, a lombikos csajok mindig azt mondják, hogy ET után nem szabad napokig csak feküdni, mert akkor romlik a méh vérellátása!Tehát sétálgatni kell többször keveset, csak megeröltető dolgokat nam szabad csinálni!

Monyo,
Noci egy akaratok kis csajszi már most! :D
Mi lesz késöbb! :P :P :P

Gota,
hát, hoigy neked ez a róka sosem múlik el?!Ezt nem is értem!De sajna hallottam már olyanról, hogy valakinek a terhesség végéig is kitartott! :?

Móki,
nagyon várjuk a fejleményeket!Gondolom már Te is teljesen lázban vagy! :D

Kacsi,
na, pé megvolt?Hogy érzed?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli!
Szerintem még nem volt meg a pé, a hőm még lent van, de már nagyon készülődik valami! :wink: Mindenesetre már rajta vagyunk az ügyön!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Egy cikk arról, hogy az antioxidánsok inzulinrezisztenciát okozhatnak.
http://index.hu/tudomany/biotech/2009/10/07/az_antioxidansok_novelhetik_a_cukorbetegseg_kockazatat/

hofeherke

Timi: Ne is mondd! Már félek újabb vizsgálatra menni, mert mindig valami újabb nyavaját találnak nálam :( Tudom nem szabad ilyet mondani, de néha úgy érzem egyszerűbb lenne az élet, ha valaki azt mondaná, hogy nekem ez soha nem jön össze, békéljek meg vele. Mert akkor már holnap elkezdenénk az örökbefogadást intézni. így meg csak reménykedek csalódok, reménykedek még nagyobbat csalódok. A sok várakozásról már nem is beszélve. És úgy érzem lassan már a reménykedés is kikopik belőlem. :roll:
Most 25g-ot kapok egyenlőre, és már nincs olyan étkezésem, amikor ne kellene gyógyszert szednem. :shock: És mindezt jó eséllyel egy egész életen át. Hát nem vagyok boldog tőle :cry:

Na megyek, mert lekésem a dokinénim...

Pusszantás mindenkinek!!!!

hofeherke

sziasztok!megerkeztem, 4.2 kg-mal egeszsegesen.nevem meg mindig nem biztosan Zyva.mama is jolvan, egygatmetszes es epi utan.csut.pentekre tervezzuk a hazautat!koszi mindenkinek a drukokat!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

aisha

GRATULALOKSzep nagy sulyu babat szultel,sok sok tejcsit es jo egeszseget.

Kép
monyo83

Aisha!!!! Nagyon ügyesek vagytok! Szép nagy babuci lett! :) Kicsi Zyva! Üdv a nagyvilágban! :) Majd képeket kérünk!
Puszi nektek!

Kacsi

kacsi80

Hatalmas gratula!!!! Aishának és a babának!!! :lol: Sok jó egészséget és még több tejcit!!! :lol: :lol: :lol: Ezek ám a méretek! :lol:
Csütörtök? Az már holnap van! Akkor hamarosan kapjuk a képet!!!:lol: :lol: :lol:

Annyira nem számítottam Aisha írására, hogy először simán átfutottam rajta. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, drága! Kicseleztél! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a Zsebi-babához. Vagy ahogy majd itt hívjátok Zyvához.
Sok tejcsit és nyugodt éjjeleket!
mókica

Lucuzs, Aisha engem is meglepett... :) Hagyta, hogy körmöt rágjak....
mókica

ZYVA DRÁGA!
ISTEN HOZOTT EZEN A VILÁGON!
aNYÁCSKÁDNAK SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNUNK, ÉS NAGYON BOLDOG EGYÜTT TÖLTÖTT ÉVEKET!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Aisha: Tiszta szívből gratulálok a nagy-kislányotokhoz! Sok-sok örömöt vele és rengeteg tejcsit neki! Gyönyörű nevet választottatok :)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?