Új privát üzeneted érkezett!

Gitta!

1. Volt olyan aki egyutt a Clostival szedte, es "csak" egy baba lett a mellekhatas.
2 Ezt a kerdest nem tudom megvalaszolni, bar nincs ellenjavallata, immunerosito szernek szamit, es elvileg ra kellene irni. Nem ismerem a hatasmechanizmusat.
Minden szer maskent hat az emberekre. Nekem pl a 2x1 Serpohen 5 napig SEMMIFELE hatast nem valtott ki (nem volt tole peteeresem), pedig elvileg az is tulstimulalhat.
De a tulstimulalas nem csak azert veszelyes, mert ikerterhesseg lehet belole?

Eszter
Beszti

Andi!

Keresztbeirtunk.
Biztato jel? Nincs. Talan csak annyi, hogy nincs semmi jel. KépKépKép

Eszter
Beszti

Sziasztok!

Na végre én is megérkeztem. Eddig az UH-n ültem, de van 3 db petesejtem. Ugyhogy ma hancur lessz, hogy még idöben elcsipjék a kis fickok a sejteket!KépKépKépKép

Márti!

Megbeszéltük! 12 25-kor a nyugatiban várlak benneteket!

Pucur
Pucur

Drága Barátnőim,

Az a helyzet, hogy holnap nem fogok melózni, dokihoz megyek (nem nőgyogyi, a hátam fáj nagyon egy hete már, és azt vizsgálják ki), és lehet hogy egy pár napig eltart. Szóval lehet, hogy nem leszek már a héten netközelben. De a talira mindenképpen megyek!!!!

Ezért kérlek benneteket, hogy ha bármi olyan hír van, amiről tudnom kell (pl. ha valaki lesz olyan kedves és felvesz engem a kis családommal (hármónkat) 12.25-kor a Nyugatiban) akkor hívjatok fel!!!! Pucur ugyan még nem jelentkezett ma be, de ő írta, hogy van nála 3 hely, ezért ha ő vállalná, akkor lestoppolnám. (Ha más is írta, hogy van helye, akkor bocsi, de elég kavaros)

Szóval Pucur, vagy bárki más, hívjatok a héten, hogy mi a pontos helyzet.

Ha véletlenül netközelbe kerülök mégiscsak, akkor mindenképpen bejelentkezem.

Előre is köszi,

Márti

Telsz: 06-20-3839006
Márti

Pucur,

Keresztbe írtunk mi is. Akkor köszönöm a felajánlást, elfogadom. És akkor rád bíznám a telefonálást is, ha nem haragszol. Szóval, ha bármi van, akkor a fenti telszámon megtalálsz. Mindenről értesíts, ha megkérhetlek!!! (Gondolok itt arra, hogy vki bezebrásodik a héten pl.)

Rengeteg puszó,

Márti
Márti

Eszter!

Látom a 29. napon vagy. Hány naposak a ciklusaid?
Szeded még vagy már abbahagytad?
A seemi is lehet jó jel. Mármint hogy nem jött még meg.

Gitta!

Emil ment.

Andi
Andy

Gitta!

Meg egy adalek, amirol most olvastam a Maca-val kapcsolatban. Eloszor is biztosan nem hormon, nem ugy fejti ki a hatasat. Sejtszamnovelo es sejterosito hatast tulajdonitanak neki.

Eszter
Beszti

Andi!

Megint elobb olvasnom kellett volna, mert akkor nem ket uzi megy.
Szedem meg a Maca-t, a ciklusaim 28-44 kozott ingadoztak eddig (a 28 es 44 csak kiveteles, nagy atlagban 31-35 koze esik).
A dologgal kapcsolatban (Macaszedes) szamomra egyetlen legyeg van: erosodik a hitem, hogy lesz gyerekem (akar most is), pl. ennek a szernek a segitsegevel.
Igyekszem nem stresszelni.
Oktober vegen pedig 1 hetre csndes maganyba vonulunk a ferjemmel (meg persze a fiammal, de igy is jo lesz!Kép) KépKépKép!

Eszter
Beszti

Andi, Eszti,
+/- -ba csúszott el az ovitok? Hányadik nap volt a Maca hatására, és ehhez képest hányadikon szokott lenni???
Én is elkezdtem szedni és érdekel, hogy hogy müxik nálatok.

Pucur,
Mindent bele, nagyon drukkolunk. 3 petesejt az szép!!!!!!!!!!

Mi van Gabóval? Tud valaki valamit róla?
Moni
mj

Beszti, Andi!

Köszi a gyors válaszokat!! Hétfön kell mennem a dokimhoz Closti utáni vizsgálatra, azt megvárom, és már veszek is egy doboz MACA-t! Meggyöztetek!!

Puszi:

Gitta
Gitta

Moni!

Az én ovulációm a 14, 15. napon szokott lenni. Egy kicsit már megijedtem, hogy most nem fog felmenni.
A görbémet nézve 3-szor volt 36,6 a hõm (nálam ez már alacsonynak számít) és ma a 19. napon ugrott fel 37,2-re. Ez jó is csak a baj az hogy pont a bal oldalon szúrkál és ott van az elzáródás is.
Ebben a hónapban többször tapasztaltam szúrkálásokat, szóval tényleg jól beindítja a peteérést.

Pucur!

Mi a titkod? Nekem még sosem volt egyszerre három petesejtem. Mindig csak 1 nagy volt a Clostitól.

Kriszti!

Nagyon csöndben vagy. Dolgozol?

Andi
Andy

lanyok

kinyomoztam kitol kaptam a titokzatos emilt,hogy nem tud jonni mert `vrtualis vitusa` van,sajna Erazmusz drno volt,ugyhogy atmenetileg bezart a `netdoki`.

Andi

Dolgozom ezerrel,reggel 2 orat ultem a dugoban az M3-on.De mostmar itt vagyok

pussz Kriszti
kriszti

De hujen irok!`Virtualis virusa`!!!!!
Nekem meg nem volt egy nyamvadt picike se/petesejt/!!!!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Puszi Lányok!

Még mindíg semmi hírem! No de majd holnap!
Tesztelek!!!!
Még mindíg apró szúrások ott lenn és a derekam le akar szakadni!
Puffadok mint a pattogatott kukorica a méhem meg olyan kemény mintha kő lenne benne.
Azért remélem más lesz a végeredmény, csak azért gondolom, mert ha gyogyi kezelést kapok akkor legkésőbb a 32. napon meg szokott jönni.
Na jó bevallom multkor amikor az Utrogestant szedtem akkor a 35.-re jelentkezett, de akkor is lement a hőm 37-re sőt alá.
Most még mindíg 37,1 és enyhe hányinger!
Szorítsatok!!!!!!!!!!!!
Egy 3 gyermekes anya mondta, hogy ezeket az apró szúrásokat ő mind a 3 gyerekkel érezte.
Nyithatom a sort?? Majd holnap reggel eldől!!!!!
bubi

Lányok,
szinte fejvesztve olvasgatom az írásokat..Kép
Annyi meló van, hogy teljesen lemaradok a csevegésekrõl...Kép
Nem gyõzök pótolgatni..)

Lányok,
most hogy is van a talcsi?
Én a Keletibe érkezem, 11:52-kor.
ugye Kriszti, Te fogsz várni engem??Kép
És kettõig mi lesz a program?

Ancsi
Ancsi

DRÁGA BUBI!
Most olvastalak!!!!
Jaj, de izguuuuloooook...KépKépKép

Tesztet akarunk!!!!Kép

HAJRÁÁÁÁ!

Ancsi
Ancsi

Ancsiii

Szija!Igen talcsizunk,aztan szaldunk a nyugatiba Andyert,majd Monchy felkap minket valahol.IGAZ Monchy?Ha esetleg nem,akkor taxizunk,nalam lesz csekk/nem kell fizetnunk/!
Program:hat ami mar csak a noknel szokott lenni:dumcsi,dumcsi,dumcsi...

Bubiiiiiiii!!

csak nem???Jajj de reggel aztan siessel am hozzank,mert lukas oldalu nok fognak ulni a gepek elott!!!!!!!Csuriban van a kezem,mit kezem a karom!!KépKépKép

CUPPPPPPPPPP Kriszti
kriszti

1 ev mulva a minitali/k/babas talai/k/ lesz/nek/!?!?!?!?!KépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Fontos kérdésem lett volna E doktornohöz. Most mit tegyek???? Kitol kérdezzem meg?

A Gynevacot szerettem volna elkezdeni.
Egy kezelés kb 50 nap alatt megy le, tehát beleesik az inszem idopontja is ill. jó esetben egy terhesség is. Ilyen esetben is adható?

Mindenesetre Apát rábeszélem a holnapi kezdésre. Fél ám a szuritól. Megmondom oszintén én már nem is érzem.

Caldea
caldea (caldea)

Kriszti, Ancsi!

Imádlak benneteket! Igérem az lesz az első ha holnap bejövök! Remélem jó hírrel jövök!
"Sajnos" már lassan kezdődnek nálam azok a tünetek, hogy gyorsan, gyorsan essünk túl a teszten, hogy most beleéljem magam vagy ne??????????????????????????
No de muszály az érzelmeimet kordában tartani, mert ha nem így teszek akkor fogom magam hazamegyek és egyből tesztelek!!!!
No de a reggeli az biztosabb...
bubi

Bubi!
Én is mindig ilyen vagyok!
Hazaviszem a tesztet, el akarom rakni, és nem bííííírom ki: tesztelek este.
(jó sokáig nem megyek pisilni, hogy koncentrálódjon a hormon...)
Aztán negatív láttán: auúú, a reggeli biztos pozitív lett volna...Kép
Én kis gyagyus..KépKép

MÁR ÚGY VÁROM A TALCSIT!

Kriszti!
Akkor rendi a talcsi, dumcsi, dumcsi, dumcsi...Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!
Caldea!
Sajnálom,hogy nem sikerült a legutóbbi inszem! Kép A Gynevacot nyugodtan elkezdhetitek,sőt! Kép Van olyan doki aki szokta lombik és inszem előtt ajánlani, úgy hogy biztos nem lesz belőle baj! Én ma voltam a 3.-ik napi vérvételen, ami azt jelenti, hogy kb november vége lesz mire inszemre kerül a sor... Caldea, kedves! Lenne hozzád egy kérdésem: az inszem során amikor felhelyezik a katétert az nagyon kellemetlen? Csak azért izgulok mert 1 éve volt HSG-m és csak addig éreztem fájdalmat amíg a katéter átvezették a méhszájon. Kép

Cincérke! Én azért még szorítok neked! KépKép
Andy! A múlthéten azt irtad, hogy küldesz emilt; már nem aktuális a dolog??
Puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Bubi!

Remélem megnyitod végre a sort!Kép
Már jó lenne ha valaki elkezdené.
Nagyon kíváncsi vagyok a teszt eredményedre.

Ancsi!

Te Gabóval jössz egy vonattal ugye?
Nem tudsz róla semmit? Ma már jönnie kellett volna. Már kezdek érte aggódni.
Akkor a Nyugatiban várok rátok.

Puszi

Andi
Andy

Szonja!

Nem fáj csak kellemetlen kb. 2 percig.
A katétertol szúrást szoktam érezni+ a kacsa amivel szétnyitják a méhszájat.
Szerintem a HSG biztos rosszabb, ne félj.

Caldea
caldea (caldea)

Kedves Ancsi!

Hát nem borzasztó mennyire kiváncsiak vagyunk. Amúgy szerintem, de ez lehet, hogy így nem helyes, csak a paraszti eszem mondatja velem, hogy ha Igen akkor azt már akár az esti teszt is kimutatja NEM?????????

Legalábbis nekem egyszer este már kimutatta.
Gyönyörű két csíkot!!!
Na most légy okos domonkos!Mi legyen?
bubi

Drága Szonja!

Én másnap küldtem is neked egy emilt, amire régen is írtam. Megváltozott az emilcímed?
Csodálkoztam is hogy nem jött rá válasz. Gondoltam biztos el vagy nagyon foglalva.
Már bocs hogy beleszólok, de az inszemnél a katéter felhelyezés az olyan mint a HSG-nél volt?
A HSG-nél is katétert raknak fel? Nekem tûvel szúrtak be a petevezetékembe, borzasztóan rossz volt. Lehet hogy doki válogatja, hogy kötik be?
Ha nem akarod itt megadni, akkor írj az enyémre és add meg úgy. andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Puszi

Andi
Andy

Moni!

Sajna kerdesedre nem tudok valaszt adni. Nem tudom, hogy volt-e ovim, de ha lett volna, az mar onmagaban jo eredmeny. Ha volt, akkor a 22-23. nap lehetett (nyulos nyak, mellfajas, homersekletemelkedes, nyitot mehszaj). Sajnos nem tudom, hogy volt-e tenylegesen, mert most nem homerozok, igy nem tudom, hogy tenyleg rendesen (ahogy kell) emelkedett-e. (Viszonyitas csak annyi, hogy 36.4, 36.5 helyett 36.7, 36.8 volt kesobb, de nem ment 37 fole (27. napig)). Sajnos az anovulacios (amit a dokim is emlegetett) ciklusban is van emelkedes, csak nagy az ingadozas, es lefele is megy. De most nyugottabb vagyok meres nelkul.
Az ANdi jobb viszonyitasi alap, mert o korabbi cn-nen kezdte el szedni (en csak a 13. cn-nen), de azert remelem nalam is hat.

Eszter
Beszti

Andy!
Két emil címem is van; próbáld meg mindkettőt: monike@freemail.hu a másik: csipike@kgb.hu
Nekem egy vékony gumi cső volt a katéter amit a méhszájon keresztül a méhbe vezettek; aztán belém nyomták a csövön keresztül a folyadékot...Nem igazán értem,hogy miért szúrtak tűt a petevezetékedbeKép Az tényleg szörnyű lehetett! Várom az emiled!

Caldea!
Köszi, végül is ha azt írtad volna, hogy fáj akkor is végig csinálom! Kép Csak kíváncsi voltam!Kép Bár már ott tartanék! Nagyon szeretnék a 28-ik szülinapomra (Karácsonykor lesz)egy 2 csíkos tesztet. Azért nem leszek nagyon szomorú ha még sem sikerül, mert tisztában vagyok vele, hogy ritkán sikerül elsőre!
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja!
Nagyon köszi, hogy gondolsz rám! Úgy néz ki, hogy nem sikerült. Kép A köv. hónapban nekem is lesz ínszemem Kép

kérdés: Ha most voltál 3. napi vérvételen, akkor már ebben a hónapban szeded a gyogyit és megcsinálják az inszemet (okt. közepe körül) nem? Miért csak novemberben?

A katéter nem vészes, csak kicsit fura, hogy ott lóg a zacskó rajtad vagy melletted és nem is érzed, hogy pisilsz mégis szépen lassan telik Kép Kép Kép nem vészes, ne félj! Inkább egy kicsit kellemetlen.
Cincérke
Cincérke

Sziasztok,

Jajj BUBI, NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!

De inkább bírd ki reggelig, mert nagy csalódás lenne a negatív eredmény este. Persze ha megengedheted magadnak, hogy este is tesztelj, és ha az negatív, akkor reggel is, úgy annak nincs semmi akadálya. Csak ezt én soha nem engedhettem meg magamnak. Nagyon szorítok!!

Csajok, olyan jó lenne, ha a talira már jönne zebra is!!! Mert akkor mindenki megsimogathatná a pociját babonából, és adna nekünk sok-sok babahullámot. Ugye igazam van??? KépKépKépKép

Jók legyetek,

Márti
Márti

Cincérke!
Végre itt vagy, már úgy aggódtam érted!!! De még nem jött meg neked ugye??? Most még csak egy általános vérvétel lesz a 3-ik és 21-ik napon, azt mondta az asszisztensnő, hogy kb 4-5 hét múlva lesz eredmény akkor meg már ugye a következő ciklus közepén járok, és mire eljutok a dokihoz megbeszélni az eredményt akkorra már biztosan egy újabb ciklust fogok kezdeni. Az inszem egyébként még csak 98 százalék, minden a mostani véreredménytől függ, hogy hogyan tovább! Hű, most valamit nagyon nem értek: miért lóg rajtam egy zacsi és miért "pisilek bele" inszem közben?????? Kérlek ha van egy kis időd írd le nekem részletesen az inszemet! Légyszi, légyszi! Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

halihó!
Andy!
Gabó úgy tudom, azzal a vonattal jön, de nem beszéltünk meg semmi konkrétat.
Engem Kriszti vár (meg Gabót is?) és úgy megyünk érted a Nyugatiba..Kép

Bubi!
Én most áprilisban jártam így, a második terhességemnél, hogy este csináltam tesztet, mert nem bírtam ki. Ugyanilyen megfontolással, hiszen ha +, akkor már este is azKép
Na, akkor halványan, de mutattaKép
Remegett is kezem-lábamKép
De ha erõsebb vagy, akkor várj reggelig...KépKép

Ancsi
Ancsi

Szonja! Bocsi, bocsi, bocsi!
Laparoszkópia közben lóg a zacsi a katéter végén Kép
Inszemnél nem lóg semmi. Beteszi a doki a katétert. nem fáj, szinte észre sem veszed. Még olyan sincs mint mikor nyákmintát vesz. Mikor feltette a katétert, akkor már a kezében van a megtisztított sperma. Kérheted is, hogy mutassa meg. Én a folyosón sétáltam a dokival, amikor azt mondta, hogy nála van. Nem láttam semmit, és amikor bementünk a vizsgálóba elővette az ingzsebéből. Kép Kép Kép Olyan jót derültünk a szituáción, képzelheted!
Esetleg egy kicsi hideg érzésed lesz, ott bent, amikor beérnek a fiúk. 2 perc alatt megvan az egész attól kezdve, hogy felmész a "kínpadra". Utána kell feküdni (amennyit csak lehet - hagynak). Ha van még kérdésed, szólj!
Ugye már kicsit világosabb! Akarsz írni magánban? Különben ma írtam Neked egy e-mailt a freemail-ról, csak a Medd-lombos nevemen Kép Kép Kép
puszi:
Cincérke
Cincérke

Te jó ég, hogy elment az idõ...
Már mennem is kell, nehogy nélkülem menjen a csühös...Kép

Millió pussz, lányokKép

Ancsi
Ancsi

Kedveseim!

Ancsi , Márti!

Már most tudom, hogy nem fogom kibirni! Üsse kavics legfeljebb holnap reggel is csinálok egyet nem azon az 500 Ft-on múlik....
No most puszi nektek!
Mennem kell!Holnap reggel raportra jelentkezem!!!!
bubi

Szonja
Ha jól emlékszem korábbi olvasmányaimra, van úgy, hogy kv. a petefészekbe vagy vezetöbe(?) fecskendezik az anyagot, hogy ott azon nyomban megtermékenyüljön a petesejt. Ezt föleg akkor csinálják, ha a matyik annyira rossz állapotban vannak, hogy képtelenek megmászni a "hegyet", vagyis még a méhböl is nagyon nehetükre esik felkúszni a petéig. De lehet, hogy dokifüggö is.

Andi, Eszti
Köszi a választ.

Caldea,
Ne aggódj, nyugodtan elkezdheted a Gynevac-ot. Mindegy mikor kapod, inszem alatt vagy elött. Nem ártasz vele senkinek, söt, csakis használ.

Bubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
Jajj de drukkolok! Vegyél kettöt. Végy egy olcsóbbat ma estére és végy egy drágábbat holnap reggelre.

Moni
mj

Sziasztok!

Elmentem én is! Holnap találkozunk!

Monchy
Monchy

Mielött elmennék, egy kérdés. Mikor mutatható ki legkorábban a terhesség?
Ha azt vesszük, hogy közvetlenül a beágyazódás után elkezdi termelni a szervezet a HCG-t, akkor mikor jelenik ez meg legkorábban a vizeletben?

Monchy
Monchy

Bubi,
Szerintem jo a Medilab teszt is, azt helyenkent 2-es csomagolasban is lehet kapni (csak ha meg reggel is kene egyet csinalni!) De szerintem ha terhes vagy este is kimutatja, legfeljebb egy kicsit halvanyabban. Es ne feledd AKARMILYEN halvany a csik, akkor is csik!
Egy nagy kalappal!

Zsuzsi74
Névtelen

Szonja!!!

Írtam neked emilt a csipikére megint.
Remélem megkapod és várom a választ.
Amúgy én sem értem mi volt az a tûszúrás, de arra határozottan emlékszem a dokim mondta, hogy két kis szúrást fogok érezni.

Én úgy tudom a tesztek 10 nap után mutatják ki a HCG-t a vizeletben.

Bubi!

Holnap várjuk az eredményt!
Drukkolok!

Puszi

Andi
Andy

ma alig tudtam bejonni nagyon vacakol a serverunkKép
Holnap igyexem hatekonyabb lenni.Persze itt beindul a honapvege,ma is jol felhuztam magam!Nesze nekem stressz mentes munka!!!Képhat igy nem lehet `gyereket csinalni`!!KépKép:Pedig olyan jokedvem volt reggel

Holnap jovok!

Pussz Kriszti
kriszti

Zsuzsi74!

A Medilab teszt nekem is mutatott egy második halvány csíkot, csak az a baj hogy nem voltam terhes. Szerintem elég megbízhatatlan.
Bocsi, de sajnos rossz a véleményem róla.

Andi
Andy

Moni!
Igen, én is olvastam ilyen eljárásról is, de nekünk nem hiszem, hogy ilyen lesz mert mi mindketten jól működünk (apa még az átlagnál is jobban) így aztán nálunk csak az a cél, hogy a méhszájon átsegítsék az apa sejtecskéit! Nem tudom most helyesen megfogalmazni,de az a lényeg, hogy a méhszájamnál lévő "folyás" (nem jut eszembe a megfelelő szó, bocsi!)nem engedi a spermák átjutását! Nekem például a múlt ciklusban bizonyítottan (UH) volt két peteérésem (meg is repedtek), de nem volt áttetsző nyúlós nyákom!

Cincérke!
Sajna nem kaptam tőled sem levelet, most már kezdek aggódni, hogy valami gond van a rendszerrel! Én ma megkérdeztem a laboros hölgyet aki levette a vért, hogy hol csinálják az inszemet és mintha azt mondta volna, hogy az alapítványi házban...Rosszul értettem? Neked hol csinálták? Úgy örülnék ha nem a kórházba kellene menni!

Andy!
Végre megkaptam az emilt, már írtam is!
Szonja
Szonja

Monchy!

Tudom, hogy mar elmentel, de... :
a HCG hormont a beagyazodas utan a kialkulo "elomehlepeny" a korion sejtjei termelik. Mivel a beagyazodas kb. a 6-7. napon kovetkezik be, ezert innentol kezdik termelni. Termeszetesen a vizeletben csak kesobb jelenik meg nagyobb koncentracioban, az erzekeny teszteket allitolag a 10. napon (a fogamzast kovetoen) el lehet vegezni (20 IU erzekenysegu). Ezek termeszetesen csak a "gyari" adatok. Olvastam mar olyan velemenyt, hogy csak az elmaradt menzesz utan 4-5 vagy 1 het utan lesz teljesen megbizhato a teszt.
A MediLab 25 IU erzekenysegu, ha jol tudom (a 14. nap utan hasznalhato).
Nekem a fiammal azt hiszem csak a 33. napon mutatott pozitiv eredmenyt a teszt (azt hiszem RapiPreg teszt volt).

Eszter
Beszti

Sziasztok!
Névtalen
Már tul voltam rajta, azért köszi a biztatást.Az érdekelne szerintetek után milyen esély van a gyerköcre?
Andy
Neked olyan nagyon fájt? Hol csinálták Pesten v. Vidéken? Nekem is a bal oldal volt elzárodva.Igaz fel tudta oldani az elzárodást ugyhogy most hajrá!
Lotti!
Neked az orvos mondta a szex tilalmat, vagy te gondoltad ugy, hogy HSG után nem probákoztok?
Bocsi ha már ezt egyszer megbeszéltétek, de az az igazság olyan lassu a gépem ,hogy ahol sok a hozzászolás azt nem tölti le.
Köszi a válaszokat
Jutka
khjutka

Sziasztok!

Eszter!

Én is úgy döntöttem, hogy csinálok másik tesztet pár nap múlva.
Már voltam terhes, szültem, úgyhogy nagyon is érzem a "jeleket", és a höm is fent van. Egész nap ennék, érzékeny, telt a mellem, kellemetlen hason feküdni, óránként megyek WC-re. Hányingerem nincs, de az elözö terhességemnél sem volt semmi.
A mensinek semmi jele. Sajnos mindig éreztem előre fájdalmas görcsökböl, hogy meg fog jönni. Ráadásul ilyen hosszú ciklusom még sosem volt.

Röviden ennyi Kép Kép Kép

Kata
Kata

Sziasztok!

Móni köszönöm, hogy drukkolsz. Amig nincs ismert eredmény (akér pozitiv, akár negativ), addig kabalából nagyon tárgyilagos vagyok és majd meglátjuk.
Ha van valami ugyis jelentkezem.

Továbbra is drukkolok mindenkinek!

Norci
Norci

KépSziasztok lányokKép

Szonja:nekem elsöre sikerült az insemináció(ha nem ismernél -elötte volt már 4 vetélésem),szóval fel a fejjel,hátha neked is sikerül igy mint neked,bár most megyek ujra(második bébi miatt)és Én sem tudok most abban hinni sajnos,hogy sikerül,de majd ide fogok sürübben járni és kapom a jó kis biztatásokat és ...talán nagyobb önbizalmam lesz és sikerül!
Mindenkinek sok sikert,majd jövök ha megjön,mert arra várok,hogy elkezdhessük végre!
Jó talizást ha addig nem találkoznánk és mondtam ill. írtam :somlói és az aranygaluska(gondoljatok rám közben mikor eszitek)!Még a végén Én is elmegyek egyett kajálni a férjemmel szombaton és megleslek titeket!
PusziKépKandi72Kép
Kandi72

bocsika: -na azt akartam írni,hogy ugy sikerül neked majd mint nekem...Szonja
Kandi72

Szép jó reggelt Lánykák!

Állítólag -legalábbis a meteorológusok szerint- ma is szép, meleg, napsütéses idönk lesz. Kép De valamennyi esöt is ígértek! Ugye tudjátok mire gondolok? Kép Kép

Bubi!
Nagyon drukkolunk, és várjuk az eredményedet! Légy szíves nyisd meg a sort! Aztán hüen követünk Téged! Kép Kép

Eszti!
Köszi a választ. Kép

Egy mai lista:
Orsoly 8c 69 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 63 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 43 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 37 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 32 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 32 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 31 cn Budapest
Norci 5c 31 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 30 cn Budapest 26 év