Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
remélem már aláírtad a nagykönyvet :!: 8)
Majd gyere, és mesélj milyen volt :!: :D

Angyal drukkjaim mennek neked akkor holnapra++++++++++ Kép

Princzi
szijjja neked itt is :D
Örülök neked....és ne légy ennyire elkeseredve, és ne félj a lombiktól annyira (bár még én sem voltam, de várom nagyon).
Az inszem már tuti nem sikerült :?: Még nem is biztos az te :!:
Szorítok :!: :!:

Bri
meg csak pakol, csak pakol.... :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, tetőő :shock: :arrow: pedig esküszöm nem figyeltem :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi drága bettykém :D :D :D
Vendég

Betty
Szerintem ennyi laptetű után tuti a lombik :lol:
Az inszem sikertelensége nem biztos, de már annyiszor csalódtam :(
Igazság szerint pénteken kell tesztelnem... Parázok is elég rendesen, hogy mi lesz az eredmény. Szeretném, ha két csíkom lenne és nem kellene lombikolni, de nagyon félek a csalódástól.

Kép

Kép
princzike

Princzi
de még nem csábultál el :?: Mert azok szokták így feladni, akik idő előtt tesztelnek.. :wink:
Ne add még fel....korán van még ahhhoz :!: 8)

betty615

Betty
Nem... nem teszteltem még. Nem is lennék szerintem képes rá. Már csak azért sem, mert írtózom a nega tesztektől :)
Viszont annyi kíváncsiságom volt, bár egy kicsit elszabtam, hogy inszem napján néztem egy LH tesztet. Az viszont szép erős pozi volt. Igaz úgy lett volna az igazi, ha előtte és utána is tesztelek párat :)
Annyi furi volt a dologban, hogy az előző repesztésnél sokkal jobban fájt, mikor repedtek a tüszők. Tök intenzív "fájdalom" volt. Most - de másik szurit is kaptam - nem fájt annyira, csak tompa volt, mintha ki akarna időnként szakadni a méhem a helyéről, mintha a mensi kezdetét jelezné :roll:
Lehet ezért vagyok egy kicsit letörve a végeredmény pozitív kimenetele végett.... :)

Ti mióta próbálkoztok? Persze, ha nem vagyok indiszkrét.... :oops:

Kép

Kép
princzike

Princzi

Inszemkor kaptál tüszőrepit igaz :?: Mert az LH akkor valószínűleg azt mutatta, mert A tüszőrepesztőt terhes nők pisijéből (is) nyerik, ami HCG-t tartalmaz...és ezt az LH is kimutatja. Ha akkor csináltál volna egy HCG tesztet, az is pozi lett volna.
(remélem nem értettem el amit írtál :oops: )

Mi 2 Éve 8 hónapja, és 28 napja próbálkozunk...itt az infó alattam e :lol: :lol:

Gabiii
na mi van új asszony :?: Nászéjszaka :?: :lol: :lol:

betty615

Betty
Bocsi :oops: Akkor nem vagyok nagyon lemaradva. Mi 2 éve és 2 hónapja. :)
:roll:
Igen, kaptam tüszőrepit. HCG-t nem csinálok, csak LH-t csináltam. :)
Csak kíváncsiságból..... bár úgy is tudtam, hogy pozi lesz, de azért a teszt kedvéért. Már úgy is olyan rég teszteltem .... :roll: :lol:

Kép

Kép
princzike

:lol: :lol: :lol:
Akkor jó...

Tényleg nem nagyon vagy lemaradva... :wink:

betty615

Betty
Igyekszem :)
nekem 2010 februárjára írt elő a doki, de azt mondta, hogy nem akkor kezdünk el vakarózni, hanem már idén decemberben.. :roll: :shock:

Kép

Kép
princzike

Hát ha tényleg úgy alakulna, akkor jobb előbb mint későb sztem...

Na lépek, jó éjt mindenkinek :!:

Kép

betty615

Éccakát... mindenkinek :)

Kép

Kép
princzike

Helló lányok!

Na mostmár férjezett vagyok!
Volt "akarod-e?",meg "húzzátok fel a gyűrűket".Nagyon meglepődtem.Jófej volt az anyakönyvvezető is.Sokat nevettünk.
Aztán a barátokkal itthon ünnepeltünk egy kicsit,de én sajnos ma dolgoztam.Jaaaaa és nagyon furcsa volt az új nevemet írni a könyvbe,még nem is írtam le előtte egyszer se.Furcsa,de jóóóóó! :lol:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Drága cukigabi :!:

Gratulálok és nagyon sok Boldogságot kivánok Nektek!

Remélem, hogy Mindannyian jól vagytok, sajna nekem nincsenek jó hireim.

Endos cisztám van, amelyet majd laparozni kell!!

puszi lányok!

További szép napot kivánok!
Vendég

puszi lányok :D

Jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Gabi
akkor mégegyszer gratula neked, te férjes asszony :!: :wink:
(én előtte gyakoroltam leírni a nevem, volt rá 30 napom, hogy megszokjam :wink: )....de volt olyan, hogy utána egy hivatalban a lánykori nevemmel írtam alá.....de aztán rám néztek, és látták, hogy szőke vagyok :lol: :lol: :lol:

Angyal
drágám, de sajnállak.....
És a laparról tudsz valamit mikor lesz....meg minden :?:
Nagy ölelés neked :!: :(

Kép

betty615

Betty!
Ez jó! :lol: :lol: :lol:

Angyal!
Sajnálom! :(

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
Gratulálok nektek és nagyon sok boldogságot!
A névleírással én is jártam így. Nálunk az volt a sztori az elején, hogy kedves párom nagy büszkén bemutatott egy ismerősének, mint az újdonsült felesége, erre én bemutatkoztam a lánykori nevemen :roll: :lol: majd felhborodva mondta, hogy NÉ! :lol:
Édes volt :)

Angyal
Sajnálom. Tudsz már valami bővebbet a laparról? Mikor lesz?

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok :!:

Drága betty :!:

Köszi együttérzésedet, egyelőre az időpontom megvan az endokronológiára, ott ha meglesz az eredmény akkor már csak a jövő hónapban a 20-22. napon kell menjek UH-ra majd akkor kiderül, hogy mikor lesz a lapar.

Hogy érzed magad :?:

Drága cukigabi :!:

Mizujs?

Hogy érzed magad uj asszonyként :?: :D :D

Drága princzike :!:

egyelőre semmit nem tudok a laparról, mjd valamikor jövő hónapban már többet tudok irni róla.

Hogy vagy?
Vendég

Ciasztok csajok!

Jó az asszonyélet!Szeretem! :D
Drága férjem ma 31 éves. :lol: Bár ő inkább depressziós ez miatt.

Hétvégén sok munka lesz,nem jövök,ezért mindenkinek jó hétvégét kívánok előre is! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
boldog szülinapot férjecskédnek...akkor nálatok dupla ünnep van most 8) :wink:
Mondd meg neki, ne legyen depis, ráér majd, ha betölti a 32-őt :twisted: :lol: (csak vicc volt)

Angyal
én köszönöm jól vagyok :!: Épp ma + az LH tesztem, úgyhogy ugrunk nemsokára egymásnak :lol:

Princzi
hun vóótá ma :?: :shock:

Bri
most már tényleg hagyd abba kicsit a pakolászást, és gyere :wink: 8)

betty615

Csajok ahogy tudok jovok mondjuk hetvegen most pakolnom kell :oops:

Szurkolok mindenkinek hajra lombik Priczi udv a csapatban 8)

Tobbieknek is pusza hetvegen megprobalok jonni ha nem akkor majd hetfon!Most megyek pakolni...meg vennunk kell fuggonyt,lampakat,cipotartot es meg kikell pakolnommosok ezerrel mert a cuccok 3honapig altak a dobozban van szaguk nemelyiknek :x ugyhogy mire apacska jon egyutt megyunk kissebb dolgokat venni mericskelunk es pakolunk ma viszont megakarom lepni,hogy minden doboz ures legyen 8)
Konyha es a furdok kesz vannak haladunk...jovok ahogy tudok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!
Bocsi, hogy tegnap nem nagyon voltam, de csak munka közben tudtam jönni egy ici-picit, este meg otthon a könyhában sürögtem. A férfiaknak kellett vacsit csinálnom :)

Viszont ma alig térek magamhoz.
Hoztam nektek képeket, és szeretném, ha megszakértenétek őket:
Kép

A második is ugyanaz a kép, csak erre tettem egy kis kontrasztot, hogy így talán fényképen látszik valami, mert szabad szemmel alig látható:
Kép

Kép

Kép
princzike

Betty
Akkor apára fel :oops: :lol:

Bridget
De kis ügyes vagy. Gyere majd minél hamarabb :)

Kép

Kép
princzike

Cukibabi
Férjecskédnek boldog szülinapot :) Nekem most volt nyáron a 30-ik. Le is voltam törve egy kicsit :lol: De jól kibuliztam magamból... :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi
látod-látod, één megmondtam :!: :!: :!: :D :D :D

Nagyon örülök :!: :D

Halk gratula neked :!:

De jóóó hííír :!: 8) :wink:

betty615

Sziasztok :!:

betty :!:

Örülök, hogy jól vagy drága :D :D

Na akkor hajrá, huzzatok ám bele :D :D

Bridget :!:

Jó pakolászást, várunk hétvégén :!: :D

Princzike :!:

Gratulálok :!:
Ez egy gyönyörű kettő csik :D :D

puszi Mindenkinek!

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Egy jó hír, veletek is megosztom:

Priviben szoktam egy lánnyal levelezni, aki (mint kiderült) ugyanoda jár, mint én, ugyanaz az orvosa, mint nekem, ugyanúgy elküldték lombikra, mint engem, és persze ugyanabba az intézetben, ugyanahoz a dokihoz...mint engem.
A lényeg az, hogy nekünk november 5.-re volt ugye az időpontunk a konzira, és ők is bejelentkeztek ugyanúgy (csak kicsivel előbb), okt. 21.-re kaptak időpontot.
Csakhogy ők közben elmentek a doki magánrendelésére, tehát az időpontjuk a kórházba szabad maradt...azt mondta, megpróbálja áttetetni a nevünket arra az időpontra, ami nekik volt, mert őket még elküldték pár vizsgálatra, és még nem mennek...
Ma üzent, hogy sikerült telefonálnia, és átrakatnia minket, az Ő időpontjukra
Tehát, október 21.-én megyünk a konzultációra
:D :D :D

betty615

Drága betty :!:

Szivből örülök, ez annyira jó hir :D
Vendég

Köszi lányok :)

Betty
Szuper hírek! Akkor mindjárt mehettek is :) Jaj de jó! Hamarosan még egy zebra! :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi
Halk gratula hanyadik napon vgy?Tuszorepi szurid mikor volt? :roll:

Betty
Na mondom,hogy a fa ala befexel a hasaddal :wink:

Tobbieknek is pusza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Aztatat mondja, hogy az utsó mensi első napja az szept.5 volt.
A repim meg .... 16-án, ha jól emlékszem, mert 2 hete pénteken volt az inszem... :)

Kép

Kép
princzike

Princzi
akkor az már tuti nem a repesztő hatása sztem :!:

Bridget
együtt fogunk a fa alatt feküdni, figyeld csak meg :!: :!: :lol:

betty615

Princzi
Akkor ez mar ngyon jo jel 8) erosodjon Kép

Betty
Ugy am 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Lányok!

Hoztam mai képeket :lol:

Kép

Ezt a tesztet tegnap vettem, de ezen is látszik már :)
Kép

Szerintem erősödött tegnap óta... :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok :!:

princzike :!:

Most már biztos, hogy kismama vagy:))

Gratulálok :D

Jó egészséget, problémamentes babavárást kivánok :!:
Vendég

Princz
és hát itt is Gratula neked :lol:

Többieket puszilom, és további kellemes hétvégét kívánok :!:

betty615

Jó reggelt lányok!

Princzike!
:lol: :lol: :lol:

Betty!
De jóóóó!Te már tudsz időpontot.Mi csüt megyünk az eredményekért,mert telefonon egyszerűen nem érem el őket.

Bri!
Mindjárt itthon leszel!!! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Kellemes hetet lányok :!:
Vendég

Ma voltunk v.v.-en férjecskémmel, hepatitis B, hepatitis C, HIV, és ruis (azt hiszem így írják ).
Férjecském még ment genetikára is, úgyhogy Őt kétszer bökték :twisted:
3 hét múlva eredmény, 21.-én konzi, és azt mondták, a kövi ciklustól akkor kezdhetnénk a lombikot valószínűleg rövid protokollal :D :!:

Puszilok mindenkit :!: Majd később jövök :!:

betty615

Princzi 8)

igen csajok nemsokamagyar honban leszek 8) :lol: lesz tobb idom jonni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
jó az új vonalzid 8) :wink:

Angyal
mizujs :?: Hogy vagy :?:

Bri
nagyon vár téged Magyarország 8) ...meg én :!: :wink:

Princz
máá nem is gyüssz :?: :roll:

betty615

Sziasztok lányok :!: :!:

Drága bettykém köszi jól vagyok, hétfőn megyek a PM Szakrendelésre, majd akkor bővebben tudok irni, hogy mi lesz a folytatásban :!:

Bridget :!:

Várunk itthon :!:
Vendég

Helló lányok!
Semmi történés?

Angyal!
Te is csak hétfőn mész?

Nálam sincs semmi érdekes. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal
Nagyon kíváncsi vagyok, hétfőn milyen hírekkel jössz :!:

betty615

Szia cukigabi :!:

igen hétfőn reggel megyek 8h-ra.
Fogalmam sincs, hogy mit fognak csinálni de sejtem, lesz vérvétel és nyaki UH.

Drága bettykém én is kivi vagyok, hogy mit fog mondani a doki :!:

További szép estét lányok, jó éjszakát :!:

puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Tiasztok csajok...most is csak egy gyors bekukk mert nem tudom szo nelkul hagyni a nekem szolo varunk haza stb kedves megjegyzeseket :) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Gyere hamar mert már nagyon várunk :lol:

Betty
De gyüvök, gyüvök, csak otthon elég nehéz apácskától megoldani a netezést :lol: Kicsit játékfüggő a drága :)

Viszont hétfőn beszéltem doki bácsival, és 15-én megyek UH-ra, akkor leszünk, ha jól számoltam, 5 hetesek és 5 naposak.
Remélem akkor már szívhangot is fogunk hallani :)
A melleim már nem olyan érzékenyek, de gondolom ez normális :roll:

Kép

Kép
princzike

Princz
mit játszik, csak nem póker :?: Mert mostanában mindenki ezt csinálja...na jó, mi nem :lol:

Ne parázz előre a dokitól, biztos lesz szívhang, de ha még nem, mert korai, akkor is no para ok :?: :!: 8)

betty615

Sziasztok lányok :!:

örülök, hogy jól vagytok Mindannyian:))

puszaa

További kellemes napot :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?