Éva
Nálunk egész jó a helyzet, mert hát tudod nekem a nagyobb fiuk már 14 és 11 évesek, így nagyon sokat segítenek nekem a Joel körül (kiviszik sétálni, megetetik, ha kell, teát adnak neki, tisztába teszik, egyszóval kieszik rendesen a részüket a Joel körül).
És már a másik tesót is várják, már most azon beszélgetnek, hogy ki melyik babával fog foglalkozni majd.
Anyagiakban nem mindig állunk fényesen, de soha nem éhezünk.
Tudod azért nálunk hús terén nincs gond, mert állatokat tarunk, most vágtunk éppen disznót, így megint tele a fagyasztom.
Majd jövőre kecske húsi is lesz a fagyban.
Meg tudod olyan jó itt nálunk a polgármester, hogy már tavaly is nyert pályázatot gyerekétkeztetésre, így minden hétvégén és szünetekben adnak valamit.
A nyári szünetre is kaptunk 2X6 hétre liszt, dobozos tej, tészta félék stb.
Van amikor azért tartunk nagy bevásárlásokat, akkor mi is ki vagyunk akadva, hogy mennyi pénz elmegy akkor.
De amennyire lehet spórolunk, most egy kicsit megdobta a kiadásunkat, hogy a Joelnek tápszer meg minden félét kell venni, de megoldjuk ügyesen.
Én nem dolgozom, csak a párom, (remélem a Privit amit írtam elolvastad). Én a családit és mivel a nagyobbik fiam (hiperaktív magatartás problémás) tartós beteg ő vele ápolásin vagyok itthon, ezért nem kértem a Gyest.
Mert 1; ugyan annyi az összege az ápolásinak mint a családinak. 2; ezt nem 2 vagy 3 évig kapom.
Most voltam éppen délelőtt a gyógyszertárban és hoztam el egy újságot (baba patika, azt hiszem az újság neve), abban pont az ovis és bölcsis dolgokról van szó, érdemes lenne elolvasnod. (szeptemberi szám).
Nyugodtan kérdezz, ha valamit szeretnél tudni ezzel kapcsolatban.
Hiszen, ha tudok akkor segítek.