Sziasztok!
Nitacska!
De jó, hogy már otthon vagytok! Sajna én még tanácsokat nem tudok adni, de ezt a könyvet én is szeretném megvenni, ez a szomszédomnak is bevált. Kitartás és sok erőt kívánok. Amikor csak tudsz foglalkozz Mátéval, hogy ne érezze magát elhanyagolva, vagy legalább a párod próbáljon meg vele minél többet foglalkozni. Persze könnyű ezt mondani, hisz egy újszülöttel van dolga azért az embernek. Az biztos amit Szandra is mondott, hogy Máténak és Neked is kell idő, hogy megszokjátok ezt a helyzetet. Azt mondják az elején nagyon nehéz, de utána mikor már megszoktátok egymást könnyebb lesz. Én is ebben reménykedem.
Te jól vagy amúgy? Tejci van?
Mazsuzs,
Köszi az érdeklődést. Anyukámat hétfőn megműtötték. Négy órás műtét volt. Tegnap reggel tért magához, és akkor már stabilizálódott a légzése, így levették a lélegeztetőgépről. Nagyon mély altatásban volt. Minden rendben volt a műtét alatt, hál'istennek. Nekem az volt az életem legborzasztóbb, és leghosszabb napja. Mindent leejtettem eltörtem, tiszta ideg voltam. Most már valamivel nyugodtabb vagyok, de most meg tiszta depi anyukám (nem csodálom), szerintem ez "majdnem olyan", mint a szülés utáni depresszió. Fáj a vágás is, szóval még nagyon lábadozik, de legalább túl van rajta. Hát lányok ezt senkinek nem kívánom, hogy az anyukájával ezek történjenek (vagy bárkijével). Olyan tehetetlen az ember, és ekkor gondolsz először arra, mi lesz ha Ő nem lesz. Szóval borzasztó érzés. Na jó ez elvileg egy vidám topik, így nem szeretném lehúzni a hangulatot....
Inkább mondok újabb híreket a babánkról. Ma voltam uh-on, és úgy tűnik, hogy.......................................................... kislányunk lesz megint. Nem tudom, hogy örüljek vagy ne. Fiút szerettünk volna igazából (pláne a férjem). Úgyhogy majd jöhet a harmadik gyerkőc....
Egyáltalán nincs lány nevünk. Most el kell gondolkodnunk rajta.... Az utcánkban úgyis csak fiú gyerekek vannak, így nem árt a kislány utánpótlás.
A doki 51%-ra mondta, hogy lány felé billen a mérleg, mivel kukacot nem lát. Ez van. Az a lényeg, hogy egészséges, és jó mozgékony.
Uh. alatt is rengeteget mozgott. Láttam az arcát (persze nem olyan szép felvétel, mint a 4d), de legalább láttam. A kis lábát is láttam. Olyan édes. Szóval nekünk is két kislányunk lesz. Viki tud majd babázni vele. Ruhákban is könnyű lesz.... Próbálok pozítivan hozzáállni.
Terheléses vércukrot most szombaton a szülésznőm csinál. Egy zsemle és 2dl tej és rá 1 órára vérvétel. Remélem most nem lesz gond. Vikinél a vérnyomásom végig 140 volt. Most normális 120 mindig. Egyáltalán nem hízom, sőt megint annyi vagyok mint mikor Vicuskámmal voltam terhes az elején. Hihetetlen hogy fogyok. Nagyon jó ez a terhesség, tényleg más mint az első. A derekam szokott fájni, ha sokat állok, meg a hasam alul, de amúgy jól érzem magam. Nem vagyok kívánós sem, szóval egész jól vagyok, csak ne idegeskednék anyukám miatt...
Viki is nemsokára három éves lesz.
Rohan az idő. Egy új ágyat kap 90x200-at,amin van leesésgátló. A kiságy a kistesóé lesz. Már várom, hogy fog-e benne aludni, ott marad-e, szóval most ezen is rágódom, de majd lesz valahogy. Ja meg egy nagyobb biciklit kap (16 -at), amit már rég megvettünk, már tavasszal ki is próbálta, de nagynak bizonyúlt. Most már tuti jó lesz neki. Én csinálom neki a tortát, remélem sikerülni fog.
Bocsi, hogy ennyit kotyogok, de jó nektek írni, jó kivel megosztani ezeket.
Na akkor abba is hagyom már biztos untok....