Deni,
Hát nálunk elég gáz a fognövesztés
Most az 5. érkezik éppen (áttört) és már látom a 6. is nyomul. Szerintem többek között emiatt kel ennyiszer éjszaka, leszámítva, h amúgy meg még éhes is legalább 2-3x
A vitamin dolgot meg jól elfelejtettük múltkor
Tinu,
Mintha Alexről írnál totál, annyira különböző nálunk is a két kőc. Adél 3 hós korától 10-12 órákat aludt éjszaka. Alex meg van amikor óránként kel fel, enni vagy csak úgy nyöszögni. Nagyon rosszul alszik
Alex sem cumizik, pedig időnként nagyon örülnék neki, főleg, amikor altatás van. Egyfolytában éhes és a hozzátápival sem boldogulok, mert max 50-60 milit hajlandó megenni, aztán cicit kér. Van olyan, h napközben is, amikor nem alszik 2 óránként eszik, pedig már lassan 8 hós. Kérdeztem a védőnőt, h ez normális és ő azt mondta, h hozzátápizzam. Hát, köszi! Az meg nem megy. Kérdeztem, h esetleg vmi kiegészítő tápszer. Erre: hát azt, ne maradjunk a hozzátápinál. Szóval egy picit azért kétségbe vagyok esve, h ez vajon normális-e ilyen korban, h még ennyiszer eszik, még éjszaka is?????? Már az is megfordult a fejembe, h esetleg a tejci nem elég, de akkor meg nem lenne 10 kilóhoz közel a súlya.
Amúgy meg mindent ezerrel csinál, gyakorlatilg pár hét alatt nekiállt kúszni, mászni, 90%-osan ülni és térdelni. Adélt vastagon beelőzte már mindenben. Nemalvástól eltekintve egyébként nagyon jófej pasi, nálunk is inkább Adél adja fel a leckét
Sátán autója
És Csonginak is kell sín? Bár gondolom inkább téged zavar, mint őt?
Ficánka,
Az Alma együttes tényleg nagyon jó, Adél is szereti. Most ősszel akarok is neki koncertet nézni, mert szerintem végignézné, bulizná
Ti láttátok a Séta a Dinókkal vagy mi a fene reklámját. Gondoltam elmegyünk mi is, hátha, de az árak
A legolcsóbb jegy is 5e ft, ha csak 3 is megyünk, az is már 15e ft és akkor vhol a standion falánál ülünk. Pedig Adélnak bizti tetszene, mert imádja a dinókat.
Ruz,
De jó olvasni Rólatok a jó híreket!
Rylie,
Hát elhiszem, h most annyira nem szívesen ülsz volán mögé, de aztat mondják az okosok, ha ledob a ló, akkor vissza kell ráülni, mert különben soha többet nem fogsz/mersz ráülni. Úgyhogy csak ügyin és relax!
Vitaminos dologban meg van némi igazság
Pisi témában talán még az segít, amit Tinu vagy Szellőke írt. Nem szabad rágörcsölni a témára, tudom, h baromi idegesítő, mert nálunk is hónapk óta okés a dolog, aztán egyszer csak egyik nap 2x is becsurrantott a csaj (a félház olyan lett, mert miközben csurgott szaladt a bilire), bár akkor nagyon zizi volt mindenki a hülye időjárástól
Pisis könyvről nekem is a Votiv által írt könyv jutott eszembe, csak nekem sem ugrik be a címe
Kata,
Nem is hiszem el, h vége lehet a hisztikorszaknak
Bár mondjuk pasid van, a csajoknál bizti megmarad. Legalábbis párom és a többi pasi is ezt állítja
Barbi,
Grat a forgáshoz!
És gyöngyörűségesek a csajaid a mailes képen
Angi annyi, de annyit változott
Szellőke,
Erről az lgg probiotikumról én még nem hallottam. Viszont ez a füllgyulladás nagyon kakául hangzik
Jobbulást Nektek mielőbb!!!!
Ani,
Hát vitamin ügyben még nem lett semmi, mert Denivel legutóbb jól elfelejtettük a témát
A játszótér talán nem volt a legalkalmasabb beszélgetésre.
Szrek,
Szépek vagytok!
Milyen nagy Áron!
Vancsura,
Hát elvileg az én szülésznőmre is illik a leírás. Nálam anno volt vele egy kis félreértés az nstket illetően, mert nem kötelező a magánjába csinálni, hanem lehet a rendelésen is és tarifát sem mondott, legalábbis én nem kérdeztem. Ő Széles Ágnes.