Sziasztok!
Judy!
Dejódejóóóóóóóóóóóóóó!!! Szuper lehetett!!!!
Remélem helyettem is megbámultad
a jóóóóó olasz pasikat!
Mossál vasaljál, aztán, ha meló vége és Anna is engedi, dobd le Magad a gép elé és pihenj,
dobjál fel pár képet!
Andi! Vero!
Fiúk-Lányok jól vannak már?
Nálunk is az oviban elkezdődött a bárányhimlő
, kötőhártya gyulladás, takonykór!
(szomszédék ovijában meg a hányós-fosós!
) Adri tegnap óta itthon, de hálistennek Neki egyik sincs...Ő mindig kilóg a sorból
..... csak 39 fokos láza volt kedden délután, mikor hazaért az oviból, meg fájlalta a bal fülét.
Doki bácsink kijött még aznap délután....nagyon szeretjük!
.....de azt mondta semmi komoly. Kicsit piri a füle, de jövő 7en mehet már oviba, de azért holnap reggel még vigyem le, megnézi. Barihimlőre rákérdeztem Jáz miatt, de azt mondta, hogy mivel Adri oltva van és tavaly már átesett rajta, Ő nem hozhatja Neki haza. Barihimlő oltást viszont csak 15 hónapos kór után lehet oltani. Ja és természetesen Adri azóta sem volt lázas!..... koppkoppkopp....pörög ezerrel itthon
csak amiatt van ki kicsit, hogy ma nem mehet zeneovira meg Réka szülinapi bulijára!
De nagyon jó fej, megértette, hogy most nem mehet, nem hisztizik, viszont közölte, hogy Ő hétfőn megy oviba, ha törik ha szakad!!!!
Orsi!
Igen, azt akartam is Neked írni, hogy Neked ugye meg tuti kell a kabát, mert Kolit muszáj levinni, csak közbezavart a telefon
és azt meg jól elfelejtettem hozzáírni.
Egyébként nekem egy pufi dzsekim volt/van, amit a Lányokkal hordtam, de Adrinál már a 7. hónapnál nem nagyon bírtam összehúzni.
Szóval ez nem egy "szép" kabát, hanem inkább sportos.
Szabi jól van már? És igen, egy tavaszi költözés is nagyon szép!
Vero!
Gratula a -7-hez!!!! És most végül is melyik fogyikúrát nyomod? A 90 naposat?
Angolra és balettra hova járnak a lányok? És a külön torna az nálatok mi?
Nálunk az oviban van egy héten kétszer a csoportjuknak torna órájuk...kedd/csüt.... ezen kívül délután a fiúk mehetnek focira, a lányok RSG-re, a zeneovi az úszás meg a sí oktatás az meg ugye az "uniszex"
foglalkozás. Nálatok mennyibe kerülnek a foglalkozások az oviban? Nálunk 3-5 ezer forint/hó.
Tenci!
Adri tök jól....gondolhatod, menne oviba!!!
.....Jáz meg nem ette meg a vezetéket, csak kicsit "szopogatta/rágta"
Doki bácsi megnézte Őt is, ha már itt volt, azt mondta, hogy minden okés Vele (huhh!!!
), szerinte a felső két foga 1 héten belül kint lesz...Jóisten szóljon Belőle!!!!
.......és hogy üzeni Apának, hogy a gyerekek 8 hós koruk körül "lestagnálnak súly ügyileg"
úgy hogy ne várjon Tőle most 1-2 hónapig sok hízást!!!
Ja, egyébként délután nem ugrotok be? Palacsintát sütök, ha Adrit lefektettem ebéd után! Uzsira!!!
Kriszta!
Peti popsi hogy van?
Vali!
Te milyen rendi vagy!
Ovis választ meg köszi!
Nálunk ez úgy műkszik (Érden és a XI.kerületben is, mert ugye Adri oda jár oviba), hogy abban az év májusában lehet beíratni a gyerekeket oviba, amelyik évben töltik a 3-at! Szóval Jáz "hiába" lesz 2012. januárban 3 éves, nem írathatom be 2011. májusában csak 2012-ben. Mert ugye a hivatalos "tanévek"...oviban és suliban is....szeptemberben kezdődnek.
Na mentem ebédeltetni a Csajokat, aztán neki ugrok a palacsintának!
Szép napot Mindenkinek!