Sziasztok,
Mindenkit csak sajnalni tudok aki ehhez a dokinak nem minositheto "henteshez" kerult.....
Az en tortenetem ugy kezdodott, hogy mult heten szerdan kicsit pecsetelo barnas verzesem volt, majd csutortokon kicsit tobb, de nem fajt, nem gorcsolt...miutan amugy is volt idopontom a dokimhoz pentekre igy megvartam, hiszen ilyen dolgokrol hallottam, es tisztaban volta vele, ha nem faj akkor nincs nagy gond....
penteken mar kiderult, hogy a magzatnak mar tobb mint 3cm-nek kellene lennie, de ket het alatt o csak 18mm es meg mindig petezsak...
a dokim mondta, hogy varjuk meg a hetveget, jobb ha magatol beindul, ha nem akkor hetfon elvegzi a beavatkozast....
pentek este sajnos beindult nem vereztem nagyon, de annyira mar igen hogy este 11kor a ferjemmel ugy dontottunk, hogy elindulunk a korhazba....
miutan a dokim a Szent Imreben szulesz nogyogyasz mondta, hogy nyugodtan mehetek oda ha nem is oda tartozok, mert el fognak latni....
beertunk es nemsokara fogadott is a "hentes" a dokinak nem nevezheto Szantho....
eloszor is, amint beleptem, utanam a ferjem, kicsit bunko stilusban megjegyezte, hogy a ferjemnek minek kell bejonnie (miutan a ferjem kulfoldi igy sokat nem ertett ebbol), en valaszoltam is ha Ont nem zavarja engem megnyugtat a jelenlete, hiszen szeretjuk egymast....
utana jott, hogy miota verzek? valaszoltam, hogy kb 9kor kezdotott este es miutan nem lattam veszesnek meg a helyzetet, igy csak most jottem, meg amugy is a fiamat a baratnomhoz vittuk ket emelettel lejjebb....erre a doki, minek nem maradt vele a ferjem, es akkor mar bejohettem volna hamarabb (kerdezem en mi koze ahhoz, es ki o nekem, hogy igy nekem essen es kiosszon, meg amugy sem voltam elet halal kozott)....aztan jott, hogy vetkozzek le es induljak a nogyogyaszati szekbe (kengyelbe), de persze en eleg rosszul erzem magam ilyen helyzetekben, igy miutan azert jott belolem a ver, ugy gondoltam, hogy majd en ott leveszem az alsom es felpattanok a szekbe, erre o bedurvult, hogy szepen mondta, hogy vetkozzek, de bunko szemet stilusban....aztan jott a kiszolgaltatott helyzet abban a szekben amikor mar dolt belolem a ver (meg jo,hogy bejott egy tunder noverke es legalabb megnyugtatott) es akkor megint nekem esett ez az allat es kozolte, hogy en minek bogok, hiszen mar tudtam ezt a tenyt.....legszivesebben beolvastam volna neki( de ugye az o kezeben vagyok, ha muteni is kell, igy meg arra sem volt lehetosegem) mert valoban tudtam es mar fel is keszultem lelkileg, hogy ez egy spontan veteles es jojjon aminek jonnie kell, de arra igenis nem voltam felkeszulve, hogy valaki ilyen hangnemben bunkozzon velem, amikor en elso perctol normalis voltam vele...
amugy neki tudnia kellene normalisnak lenni egy ilyen helyzetben, hiszen nem en akartam, hogy igy legyen es egy ilyen szituacioban egy no erzeknyebb, amugy is kiszolgaltatott...
szegeny ferjem csak nagyjabol ertett valamit meg latta a kisirt szemem....ez a "hentes" meg csak akkor utott meg egy normalisabb hangot amint megtudta, hogy edesanyam is egeszsegugyis...
engem melyen megbantott ez a bunko senkihazi, mert tok mindegy, hogy milyen poziciot tolt be nem all jogaban igy viselkedni, egy kiszolgaltott helyzetben levo novel es o nem erre eskudott....az orvos palya egy hivatas es nem meszarszek ahova nem kell sziv es lelek....ez az ember nem odavalo es jo lenne ha lennenk meg paran akik hajlandok lennenk tenni ellene,hogy masnak ezt a helyzet ne kelljen megtapasztalnia, de ehhez az kell, hogy osszefogjunk.....
ha ugy gondoljatok, hogy erdemes, akkor irjatok, habar nem tudom mik a lepesek, de egyutt talan megoldhatjuk, mert ez az ember, csak rontja a korhaz imazsat...
Cimem:
kingaejiaga@yahoo.com