REMÉNYNEK HATALMAS GRATULA A KIS ÁDIHOZ!!!!!!!!
Nem hiába takarított, mosott, vasalt folyton, biztos tudat alatt érezte hogy itt az idő lassan.
Én is így vagyok vele, hogy úgy érzem előbb fog jönni Miló ezért dolgozom én is ennyit és szerzek be mindent mert úgy sokkal megnyugtatóbb. Érdekesek ezek a női vagy anyai (?) megérzések!
BRIGI
Mekkora méretű nadrág kell neked? Lehet hogy tudnék segíteni.
ZOÉ
Azért te még bőven ráérsz!
TRIX
Nagyon csini vagy és múltkor is az voltál a Jánosban. Bár ebből is látszik milyen csalókák a képek vagy csak a ruha volt más mert ott élőben nekem nagyobbnak tűnt a pocid.
Várni fogom a hívásodat. Reményt is fel akartam ma hívni, de tök hülye vagyok mert nem mentettem el a számát a privi meg már kitörlődött a számával együtt.
NAGYON SZORÍTOK ÉRTETEK!!!!!!!!!!!!!!
COLIN
Jó szobarendezést. Vekikk és Áfonya is egyidős kismama velem.
RONY
Az a csaj fanatikus. Amúgy volt hogy én is tornáztam rá és azt hittem hogy menten elájulok az első 5 percben. Még a Norbi kazettái lightosabbak is voltak mint az övé!
AKIRE
Szívesen odaadom, csak szólj.
Várom a képedet, az iwiw-n szoktam nézni az újabbakat nagyon szépen kerekedsz, látszik hogy nem hízol csak a pocid nő!
Gratula a cukkerhez, irigymirigy vagyok!!!
VEKIKK
Trixnek igaza van, ne húzzatok-halasszatok semmit, én áldom az eszemet hogy kiharcoltam a szobarendezést mert most már annyira fáradt vagyok hogy sokszor már reggel úgy érzem agyonvertek. 3x is kijárok pisilni ami miatt alig alszom valamit, és minden kisebb meló is már annyira megerőltető számomra, hogy ez nem emberi. Most már képtelen lennék festeni, pakolni meg az egyebekre és olyan megnyugtató hogy minden ruci kimosva és kivasalva hever a szekrényben, kész az egész szoba akármikor jöhet a bébi. Pénteken még elhozom a babakocsit és még pár apróságot beszerzek, leginkább gyógyszertári holmikat, és ezzel kész van minden.
Hol néztetek kecót???