Új privát üzeneted érkezett!

Nita, ahogy a lányok is írták, no házimunka vagy a minimum... lehet két nap után pikk-pakk kész lennél vele, ha pihent vagy.
Addig ne érdekeljen semmi, ha gyerekek alszanak, aludj Te is. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Lillut nem küldöm hozzátok, ő egy hete nem alszik napközben :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

köszönöm a sok segítséget,......párat már meg valósítottam.......tegnap délután pihiztem........ma is.....apinak nem főztem......kaja nélkül ment el.....de magunknak azért sütöttem oldalast..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci,
annyiban nehéz ebben főzni, sütni, hogy sokkal időigényesebb, meg folyamatosan felügyelni kell a tüzet. Mondjuk az egész főzést tegnap Apa menedzselte le én takarítottam, mostam addig. Bank: nekem a szüleim 30 éven át bankosak voltak, az MNB-be kezdtek aztán K&H-ba végeztek. Apumat elküldték, Anyum felmondott. Én is dolgoztam bankban anno 1 évet:)

Nita,
ez a beszéd! Pihenj, nem csak a te, hanem a családod érdekében is!

Ildi,
mi van Lilluval, h nem alszik? Éjszaka rendesen alszik?

Megyek vasalni, hajat mosni, holnap reggel indul a gálya.

Mindenkinek jó pihit a 7vége hátralévő részére!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

jó vasalást!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
jó kis vasalás volt, itt ragadtam.... :oops: :oops:
De most megyek és nyomatom, mert kikapok :) .

Szép estét mindenkinek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Megérkeztünk, pihentünk, sétáltunk, fürödtünk, nagyokat ettünk, kiraktuk az ajtóra a "Ne zavarjanak táblát" (na jó neeem, először a "Takarítást kérünk táblát", mert porosnak találtam a szobát, meg beteges a rendmániám)..na mindegy, hülyülök, de jó volt minden.
A hotel azért hagy némi kívánnivalót maga után...szépek voltak a képek a neten, de élőben azért öregebb..használtabb..ja és mindenért fizetni kellett külön..billiárd, darts, infraszauna (a sima szaunáért nem)
Kaptam a Szamosban egy marcipánt a zuramtól...íme a kép:))rózsaszín szütyőt visz a gólya, direkt ilyet választottam
Remélem elrepül hozzánk is a ciklus után, mert ha nem, akkor lecsúzlizom :roll: :lol: :lol:
Remélem mindenki jól van.
Megyek teregetni a cuccost, meg főztem, mostam mióta haza jöttünk meg sem álltam...majd este visszanézek, meg vissza olvasok!!
Puszi Lányok Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree,
üdv itthon! Örülök, h jól sikerült a pihenés! Gólya jó fej, nagyon tetszik! Drukkolok, h összejöjjön a bébi ebben a ciklusban, de ha jól vettem ki a szavaidból rajtatok nem múlt :wink: .

Na tényleg léptem!
Pussz

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree üdv ujra itthon és köztünk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!:-)
Hát most csak gyakoroltunk :) :) :) , majd kb. 15-én kell megjönnie és csak utána kezdünk... :oops:
Munkahely miatt írtam, hogy nem kezdhetnénk még most sem, de nem akarok várni tovább....majd kiderül mi lesz...

Kép
bree

Bree nem is szabad várni.....hajrá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na kicsit visszaolvastam!
Egerben tényleg sütött a nap, nagyon kifogtuk, eszméletlen jó idő volt napközben és meleg. Éjszaka viszont már nagyon hűvös volt.
Nitácska, Sziszkó balhé nálunk is szokott lenni, tűz is víz vagyunk, sajnálom nálatok is.Olyankor annyira rossz..de szerencsére mi most jó napokat élünk.De ez természetes, összetűzés mindenhol van gondolom.
Sziszkó szép kismama vagy formás pocakod van :wink:

Korábbi babszobához hozzászólva, sajna nekünk másfélszobás panelunk van, illetve nem sajnos, mert örülök, hogy legalább van sajátunk.De a babának a hálóban lesz a kérója, úgymond babasarok lesz nálunk.Megmutatom milyen ágyat szeretnék, e köré a falra babás cuccos díszcsík, polc, új szőnyeg...tehát így tesszük a szoba egyik felét babássá :? :) aztán a továbbiakat majd meglátjuk.
Íme a kép: Kép
Persze, hogy kék vagy rózsaszín lesz az apa kromoszómáján múlik :P

Kép
bree

Sucer, Nitácska köszi...már nagyon várom ám, hogy újra próbálkozzunk. Eleve a tudat....meg az, hogy nem kell védekezni sem..izgi lesz a hónap is, hogy sikerült e...
Elevitből maradt pár szemem tavaszról...azt kezdtem ma..aztán veszek Femibiont, az jobb lesz nekem, mert az nem köt meg annyira. (elevittől nincs "bilikézés"...) :oops:

Kép
bree

Sziasztok!

Nitácska, jobban érzed már kicsit magad, hogy sikerült pihenni egy minimálisat?

Bree, üdv újra köztünk! Én is ilyen ágyat néztem ki. Aztán egy barátnőm mutatta, akinek ugyanilyen van, hogy úgy megereszkedett az ágy alja, hogy az alsó fiókokat nem tudta használni, mert nem lehetett kihúzni :shock: De a többi része remekül szuperált neki :lol: Drukkolok, hogy mielőbb meg kelljen vennetek :wink:

Ildi, komolyan nem alszik Lillus napközben? :shock: És Te hogy bírod??? Én rettentő fáradékony voltam, és még mindig úúúúgy örülök a napközbeni alvásnak, hogy elmondani nem tudom :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Bree
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :)
Mi most Kőszegre készülünk, nem tudom mikor megyünk, de hamarosan.

Brigi
Voltatok a búcsúba? :)
Mi voltunk, Kristóf minden neki való hintát ki akart próbálni. :)

Tegnap állatkertbe voltunk, de nem sikerült olyan jól mint terveztem, mert Kristóf minden állathoz be akart menni, és minden állattól sírva jöttünk el. Mondtam neki, hogy hogy képzeli, hogy beengedem az oroszlánok közé?? :shock:
Aztán anyósomhoz mentünk ebédre, csinált rántott karfiolt, rántott cukkinit, rántott húst, juhtúróval töltött rántott gombát, szóval alig bírtam felállni az asztaltól. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Bree ez praktikus kis ág és pelenkázó!!
nálunk is babasarok van........
Hékás vettem be leszarok mindent tablettát..ici picit de jobb!!!!!
Susy micsoda hamik voltak.....hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
örülök, h picit jobban vagy! :)

Susy,
állatkert :) . Érdekes mert mi tavaly voltunk 2x állatkertben (5 évesen) és akkor élvezte először. Addig Ilang is csak nyűglődött és meg akart simizni minden állatot, legyen az hüllő, vagy ragadozó :shock: . Majd elmúlik, már jövőre sokkal jobb lesz :wink: Kaják, nyami :D

Bree,
mi az a Femibion? Ez is vmi terhesvitamin? Én sima supradint szedek, meg MagneB6-ot. Vagy kellene vmi "erősebb" vitamin? Szép az ágyikó, kívánom mihamarabb mehessetek megvenni :wink: .

A kérdésem még mindig a korábbi, csak nem jött senktől se válasz:
SOTE II-ről nincs vkinek friss tapasztalata? barátnő, rokon, vagy saját maga?

Köszi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer : http://www.femibion.hu/site/
Olvasd el, igen nagyjából új, van terhesség előtt, és alatt is más-más féle...annyiból jobb, hogy több lényeges vitamin van benne....folsavé a főszerep.Engem az Elevit kicsinál...nem tudok tőle wcre menni..(mondjuk amúgy se)ezért akarom kipróbálni. Bár elég drága sajna..főleg a terhesség alatti..
Susy jó nektek, Kőszeg is szép.
Én is úúúúúúúúúúúúúgy mennék pár napra megint :P :P :P

Sote II sajna nem tudok senkit sajna, minden barátnőm máshol szült, de egyik sem itt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bree 2009.10.05 18:54-kor.

Kép
bree

sziasztok!

bree

nagyon szép,nekem is ez a tipus tetszik,főleg azért mert helytakarékos és szép is :)

sziszkó

nagyon csini vagy,jó nagy pocid van :)

én elvagyok,élem a napjaimat,ma takritottam,egész nap meg sem áltam,de legalább szép rend van mindenhol.kikapcsolódásként pedig elmentem bicajjal vásárolni :)

KépKép
bettike83

Bettike igen a helytakarékosság volt az elsődleges szempont.
Amúgy van egy baba mappám a gépen és oda gyűjtögettem a képeket tavasztól amik megtetszettek, linkeket, okosságokat.. :D sokat nézegetek ilyen oldalakat....dolgozik bennem a vágy. 8)

Takarítás jó meló :P nekem is kéne porszikázni, de későn értem haza ma...kutyus miatt naponta tehetném...szétcincálja a plüssöket stb :lol:

Kép
bree

Sziasztok!

A hétvégém nagyon húzós volt,de Martin jól tűrte.Kész lett a kandallónk,és szombat-vasárnap csak takarítottunk.Tiszta kosz volt az egész lakás. :? :? Itt volt segítségnek anyósom és apukám is,meg mi ketten Tomival.Tegnap estére a bokám úgy be volt dagadva,hogy vizesruházni kellett.De reggelre már jobb lett. :roll:
Képet majd a hétvége felé tudok rakni a kandallóról,mert még egyszer le kell festeni.Csináltunk már próbafűtést is! :lol: Hát meg kell,hogy mondjam,jobban fűt mint a padlófűtés!És olyan szép és hangulatos sötétben! :lol: :lol: :lol: :)

Bree!
örülök,hogy jól éreztétek magatokat Egerben! :lol: :wink: Hajrá babaőrojekt! :wink: :wink:
Tólünk ugye nincs messze Eger.Nem sűrűn,de azért szoktunk oda járni,nekem nagyon tetszik az a város! :) Szerintem Heves megyében Eger a legszebb! :D Ha el kellene Gyöngyösről költözünk,akkor csakis Egerbe mennénk! :lol:
Nagyon szép a kiságy+pelenkázó így egyben! :D
Már akartam kérdezni,hogy kedvenced a Született Feleségek?
Vagy a BREE neved csak véletlen? :lol: :wink:

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a dicsiket,de még elpirulok! :oops: :oops:

Susy!
Melyik városban voltatok állatkertbe? :)

Sucer!
Sajna a SOTE II-ről én se tudok Neked mit mondani. :cry: :cry:
Nem ismerek senkit,akinek köze lett volna hozzá.
Itt a babaneten biztos van SOTE II-ős topic!Nézd meg! :) :roll:

Bettike!
Azért szusszanyjál is a sok takarítás között! :roll: :lol: :lol:

Kép

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Brigi, Lillu jó bírja, én kevésbé :wink: hulla fáradt vagyok, Lilluval nem voltam ilyen nyamvadt :cry:
Ami jó, hogy Kishugi egyre jobban mocorog, uh-on is rendben vele minden, bár nagyon bevackolt harántfekvésbe :roll:

Nekem elegem van, Lillu lázas megint. Jön a foga, taknyos, elegem van. Mindjárt hívom a dokinőt, ha nem jön, mi megyünk, de annyira nincs kedvem beteg gyerekek közé menni Lilluval :evil:

na megyek, mert ez nagyon negatív lett és megfogadtam, hogy nem panaszkodok többet :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Ma lapítok, mert Hádész hangulat van a melóhelyen... :evil: :evil:
Sziszkó Bree a takarítási őrületből jött, így kezdtek el "csúfolni" :D :D :D , aztán rám ragadt....hallgatok erre is:)
Amúgy Timi vagyok :)

B.Ildi szegényke, ne idegeskedj..panaszkodni meg ér...hiszen itt meghallgat mindenki...én is fogok dögivel biztosan :roll: :D
Ma az a bajom, hogy k..va hideg van és lefagy az újjam a billentyűn ahogy írok :lol: délben meg megrohadok olyan meleg lesz :?
Ja és hát a benti hangulat sem kellemes....sőt....hányás!!!

Na majd benézek később!
Ildi jobbulást Lillunak!!!

Kép
bree

Ja és imádom a Született feleségeket természetesen.... :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
bree

Ildi
Jobbulást Lillunak! Fránya betegség elkerülhetne már titeket. :(
Megvannak már a neveitek? :) (vagy nevetek)

Szisz
Várjuk a képet, biztosan tényleg nagyon hangulatos lehet.
Apával szent a béke?

És nálatok Nita?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!

Susy!!! Ildi azt írta még régebben, hogy meg van a nevük, csak még nem publikus../de előbb-utóbb úgyis megmondja!!! :lol: / Amúgy hogy érzed magad? Tünetek???
Ildi! Kitartás! Most tényleg mindenki beteg és tényleg nem lenne jó, ha kevernetek kéne Lillu bacijait a másokéval..Legyél agresszív és hívd le azt a dokit! És panaszkodj csak, nálam pl. az mindig segít..ha nagyon ideges vagyok, akkor csak kibeszélem magamból és máris ezerszer jobb.. :lol:
Bree!!! Jöhetsz hozzám is egy pár napra!!! Engedem, hogy kiéld a takarítási mániádat!!!
És képzeljétek el: van előtejem. :shock: :shock: A 21.héten.

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Susy, nem voltunk a búcsúban. Még pici hozzá Marci szerintem. Helyette villamosozni mentünk :lol: :lol: :lol:

Ronci, máris van előtejed??? Nekem Marcival egyáltalán nem is volt...

Ildi, ez a fáradtság ismerős. De nyugtasson a tudat, hogy azért vannak jobb napok is, amikor kevésbé érzed :wink: Ma én ébredés után csak feküdtem az ágyban, és azon filóztam, hogy istenem, de szeretnék egy napot, amikor csak fekszem az ágyban, nem csüng rajtam a fiam, ha akarok, tévézek, filmet nézek vagy netezek, olvasgatok, teázgatok, nagyokat alszom, és jókat eszem (amit persze nem nekem kell megfőznöm). De aztán elkezdett dumálni az én kisistenem, és rohantam a kiságyhoz...

Nekem meg faros egyenlőre Mincsi, de nem érdekel. Még bőven van ideje befordulni. De épp tegnap beszéltük végig a dokival meg szülésznővel a lehetőségeket. Ha a 37. hétig nem fordul be, befordítják. Ha sikertelen (amire kevesebb, mint 5% az esély), akkor mivel Marci nagy baba volt, dönthetek, hogy megszülöm, vagy császár. Mondtam, akkor császár. Akkor viszont a 39. héten császár. Nekem mindegy, csak egészséges legyen, amikor a kezembe adják.

SOTE-ról nekem sincs infóm, de ha kell, az Istvánról szívesen adok :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ronci
Milyen figyelmetlen vagyok! :oops:

Brigi
Nekem Kristóf 34. héten fordult be, addig haránt fekvésű volt. De mi az, hogy befordítják??? :shock: A baba az utolsó percig, van olyan akinek a szülőszobán fordul be a baba. Én ilyet még nem is hallottam. :roll:
A villamosozás is jó móka.
Kristóf már élvezte a hintákat, persze ott álltam végig mögötte, és majd el hánytam magam. :)
Én is szoktam ilyen napokra vágyni, mint te. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

A SOTE-ról nekem sincs infom sajnos, szerintem azért nem válaszolt senki a kérdésedre. :cry:

Hékás!
Ne aggódj, álmaid napja elérkezik 18-20 év múlva, de akkor már nem fogsz neki annyira örülni :?

Ildi!
Gyere panaszkodni, szerintem, mert én is olyan vagyok, mint Ronci, ha elpuffogom a bajom már el is szállt. :D
És KITARTÁST!!!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Susy, a befordítás az kívülről történik, valahogy úgy nyomkodják finomat a hasat, hogy a gyerek befordul tőle. És közben UH-n nézik a baba mozgását. De erre úgysem lesz szükség, mert tudja jól a dolgát Mincsi :lol: Pont 2 hét múlva megyek 4D-re, ott már tuti fejfekvésben lesz :wink:

Mmanya, kedves vagy :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De azt hiszem, nem kell addig várnom. Október 22-én megyünk anyósékhoz, 3-4 napra. Ott az egyik tuti ilyen nap lesz :cry: Anyós főz, após unokázik, Sanyi meg ugrál körülöttem :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok,
azért köszi az infókat. A kapcsolódó fórumo(ka)t megnéztem, de ott már az ott szült anyukák írogatnak, a babázással kapcs. Gondoltam elsőként "ismerős" körben érdeklődöm, bár még úgysem aktuális a dolog :( Azért még egyszer köszi!

Hékás,
ez a befordítás nekem is új, nem is hallottam még. De igazad van, nem lesz rá szükség, a kisasszony tudja a dolgát és szépen a megfelelő időben befordul majd :wink: .

Betti,
mi van veled? Régóta nem írtál. Minden okés? Sok a munkád?

Ildi,
gyors gyógyulást/fogzást Lillunak, neked meg mielőbb egy kiadós alvást. Nem tud neked vki segíteni, ezekben a nehezebb napokban? nagyszülők?

Ronci,
előtej nem semmi. Nekem sem volt egyáltalán... Amúgy minden rendben a pocakkal? Jól vagy?

Szisz,
új kandalló, szuper! :) Majd tegyél fel képeket én is nagyon kiváncsi vagyok! :)

Bree,
csatlakozom a Hádészi hangulathoz, itt is alacsonyan szállnak a ceruzák :evil: . Jó lenne már egy kis nyugalom mindenkinek, de komolyan. Nagyon kemény ez az év mindenféle szempontból és ez sajnos a munkahelyeken is meglátszik. :(

Na megyek ebédelni, jó étvágyat mindenkinek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,
már lenyugodtam...
csak magamon veszem észre, hogy milyen türelmetlen vagyok, ahhoz képest, hogy én tényleg a türelem szobra vagyok.

Voltunk a dokinőnél, kezdődő torok és mandulagyulladás, nem jó, de ilyet már láttunk. 2. voltunk, csak visszahívott, gyógyult betegek között, remélem nem kaptunk el semmi egyebet. Gyógyszertárba nem jutottunk el, mert Lillu a kocsiban elaludt :lol: így becsempésztem az ágyába és most alszik, meg én is pihenek.

Ne aggódjatok, nekem Apa is, Anyós is, Anyu is segít. Szóval nincs gond, csak én nem bírom ezt a tehetetlenséget.

Kishugi név alakulóban :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
örülök, hogy jobb a hangulatod! A torok-és mandulagyuszi nem jó, de legalább tudod, hogy mi van Lillu nem alvásának a hátterében. Mielőbbi gyógyulást a pici lánynak!
Kishugi névre én is kiváncis vagyok ám :wink: !

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ildi,
és már sokszor akartam mondani, hogy jó a vonalzódon az új kép Lilluról, igazi nagylányos! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Susy tegnap óta nálunk is szent a béke!!!!!!!!!!!!!
és api ma már megetette golyófejüt......éjjel is felkelt hozzá..igaz akkor csak cumit adott a szájába.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
örülök a jó híreknek, meg annak, hogy sokkal jobb a kedved! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Máté pár percesen....

Kép
Barni pár percesen....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nagyon szépek a képeitek! Csuda aranyos gyerekeid vannak :lol:

Aj nekünk borzalmas éjszakánk volt, de már Lillu nem lázas, meg az én derekam se fáj, úgyhogy szebbnek látom a világot.

És reggel eldöntöttük végre Kishugi nevét. Apa választotta, én beleszerettem.
Léna. :lol: :lol: :lol:
Léninek becézem, Lillu is azt mondta rá, hogy jó :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita :)
de szépek vagytok!!! Én is szeretnék egy kisfiút!!!:o))
Köszi a képeket! :)

Ildi,
örülök, hogy jobban van Lillu, na és, hogy neked se fáj már a derekad! A Léna név nagyon szép, nálunk is van a családban. :D

megyek gálya van.....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Ildi: jobbulást nektek!

nitácska: nagyon szépek vagytok!szedd csak tovább a leszarom tablettát.
Bree: kívánom hogy elevenedjen meg a marcipánod!

A szoba képekben :
Kép Kép Kép
(a szőnyeg sajnos gyűrött lett)

Kép
zuzmo4
Érd

Nita!
De jó, hogy jó a kedved, és gyönyörűek vagytok!

Ildi!
A Léna nagyon szép név, a lakóparkban van de csak 1 (300 család lakik itt átlag 2 gyerek) és ő is Léni és nagyon szép és eleven lány 8) .
Lehet, hogy L betűs nevet kellett volna adnom rögtön? :lol: Csak a vezetéknevünkkel nem lehet kimondani.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Nekünk a vezetéknevünk is L-lel kezdődik :lol:

A gyakoriság nálunk is szempont volt, bár Lilla és Léna is benne van az első százban, de mégsem a leggyakoribb.
Nekem az Anna toplistás volt, de 2003-2008 között minden évben a leggyakrabban adott női név lett :wink: így Apa nem akarta.

KépKép

KépKép
beneildi

köszönöm mindenkinek a dicséreteket!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ildi gyönyörű nevet választott a párod!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Zuzmo szedem is...napi 1x......ajánlom mindenkinek!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
napi kettőt is szedek már, de így is van, hogy felhúzom magam. Pedig tudom, hogy mások hülyesége miatt idegeskedni nem más, mint saját magunkon bosszút állni.
Leginkább a munkahelyem borzol fel, ja és csak férfiakkal dolgozom, ami sok esetben jó, viszont ufó is vagyok köztük számos helyzetben :? .

Zuzmo,
jó lett a szoba! Érden laktok?

Ildi,
Anna nekünk is tetszett/tetszik, ezért második névnek meg is kapta a leányzónk. Na jó nem túl hosszú a vezetéknevünk, így belefért. :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nita,
jó lett Barni vonalzója :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

köszi a vonalzó dicsiket!!!!!!
Sucer később is vegyél be g 2őt...hátha már hatni fog........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitám,
úgy lesz :wink: :wink: . Most megyek, ebédelek az sokat fog lendíteni a kedvemen.

Déli harangszóval búcsúzom!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

jó étvágyat! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007