Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Én vagyok,csak nem a gép előtt. Reggel óta háziasszonyt játszom. ( mosás ,főzés...) és még nincs vége.

Nemevi, várunk ám!!!

Tillikének puszi a hasára!

Kismamiknak sok pihi!

Drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!
szép hétvégét!
nani72

Sziasztok!!!

Szép hétvégét, Lányok! :D

Nanikám,
laptetőd van! :wink: Mit főzöl? :D

Puszika,
hogy vagy, Drága? :roll: :P

(nekem rettentő éjszakám volt: 4ig egy szemhunyást sem aludtam, aztán 7-kor kelés, NST... :oops:
Lencsi köszöni szépen, de egyenlőre esze ágában sincs kijönni...talán jövő hétvége :roll: -most megyek dőlni, hátha alszom is valamit :shock: )

Vonalzókat lecseréltem, mert az előző nem számolt már napok óta...hátha ezzel gyorsabban megy az idő... :roll: :P

tillidian

Till: ajjajjj, remélem sikerült pihenned.
Köszi, jól vagyok. Elindultam egy úton,... remélem jó irányban... :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli!Milyen út?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: tartalmas és tele új tapasztalatokkal! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

"Meg kell várni egy angyal, vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.

Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan úton vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők.
Barátságok. Megismerések. Igazságok. Ez mind feléd tart lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon...

Ha sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos, és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel."
(Márai Sándor)

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

puszedli!
te is szereted Márait? szuper! én is bírom. Müller Pétertől is találok néha okos gondolatokat! ha lesz időm, ,írok példát is! :D

vvviki!
még nem küldött haza... - ez igazán jó szöveg, nagyon tetszett! látod, azért tudsz te VALAMIT!

nemevi!
??????????????????

tilli!
kitartás! Lencsi baba hamarosan előbújik!

nálunk semmi újság, teázunk, és hétfőn gynevacot kezdünk!

irises!
hogyhogy félúton kidőltetek? ezt részletezd légyszi!

jó éjt mindenkinek!

anima, lili, lidi, keny, meli nani, kalkata, bols: üdv nektek, ja és persze a "kihagyottaknak" is ++++++++
gysmintlegyen

Sziasztok! :P

Kellemes vasárnapi pihengetést Mindenkinek!!! :P
(Látom, "házon kívül" vagytok, megértem, szép az idő! :P )

Nemevi
hátha csak "sistem error"-t jelez a babanet Nálad, azért nem jössz, drukkok folyamatosak!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Most 3,5 gyerekem van délutánra, ovit nyitottam :roll: :lol: Megyek is uzsonnáztatni

tillidian

Puszika, a kedvenc gondolatsoromat vetetted ide elébb!!!
Márai nagy fogalmazó. :wink:
nekünk meg fő a türelem!

Nemevi, ugye minden oké??? gyere már!

Tillikém, a laptetőkben én már nem hiszek. :) Lehet, kiábrándító mondás ez, de nálam ez az igaz .
A főztömet le sem írom, mert kikapok a többi ir-es sorstársamtól. :D
Ráadásul kaptam egy ismerőstől a kertjében termett friss fügéből kb. másfél kilónyit, ennek a 80%-a a hasamban landolt. Imádom a friss fügét, aszalva már nem eszem meg.
Most pedig készülök megsütni a Stahl féle mai műsorában látott ribizlis tekercset. ( mert ugye abból van eltéve) :wink:

Lencsinek már csak 3 napja van odabent? :shock:

puszilok mindenkit.
nani72

Sminti végigcsináltuk a férjemmel még tavaly az első fázist a a György-teázásból, aztán egy ideig ittam a fagyöngyöt, (ha jól emlékszem), de aztán elmaradtunk vele...Szimplán lustaságból. Minden tiszteletem a lányoké, akik ezt végig tudják csinálni. A műsorban, ahol ezt hallottam, nagyon sok jót mondtak egyébként.

Till jó az új vonalzód.

Puszikám erőt kívánok az új tapasztalatokkal teli utadhoz.

Megyek takarítani :roll:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Megint jó reggelt! :P

Merre vagytok, Lányok? :roll: (októberi Akciósok???)

Irises,
vasárnap este pihizni kell 8)

Nani,
hogy sikerült a ribikés tekercs? :P (friss füge? :shock: ilyet meg hol lehet szerezni amúgy?)

Nemevi
:?: :roll:

Szép hetet Mindenkinek!!!

tillidian

Till: edes a vonalzon a szoveg: Lencsi szuletese 2 nap mulva varhato :) :) :) izgalmas napok ezek :).
ps: szepek a vonalzok!

Nemevi: mar kezdek aggodni :( jo lenne ha jelentkeznel !!!! lecci!

Kalkata: sok puszi, hajra harmadik fazis!

Sminti: jo teazgatast :)

Nani: en azert kivancsi lennek a menure (irulokpirulok, de ma reggel egy isteni turos sutemenybol ettem egy falatot, ami cukorbol keszult , es a reggeli utan csak 1,5 oraval, tehat abszolut bunoztem, de jooooooool esett!! :) /

/kérnék drukkokat lanyok!!! ma megy apa kiskatona vizsgalatra, jo lenne ha jo eredmenyek lennenek :) :oops: :oops: , es a drukkok mindig segitenek :wink: / :? :oops:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina,
1000-rel mennek a drukkok Mindkettőtöknek, de akkor ma főleg Apának!!!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(bűnözés néha megengedett, sőt: kötelező! :wink: )

/Vonalzóval próbálok csalogatni :wink: - de nem megy...sztem hétvége előtt itt nem lesz történés... :roll: /

tillidian

Sziasztok Lányok!

Látom, hétvégét mindenki a szabadban töltötte immel-ámmal :wink:

Tilli, szuper a 2 új vonalzód, először azt hittem rossz helyen járok mikor megpillantottam az oldalt :D Már csak 2 nap? :shock:

Amina, drukk a jó eredményekért apának!!!!!!!

Irises, én most tartok a 3. fázisnál, de már azértis végigcsináljuk!!! (nagyon hosszadalmas...)

Puszi, jó újra így látni!!!

Nani, befügéztél? :lol: , jól tetted!!! én a barackkal voltam így a szezonjában :oops:

Alle, pusszancs

Baba, döntöttetek? (ha nem vagyok indiszkrét)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nemev :?: :?:
:? :roll:

Amina,
drukkok minden mennyiségben!
legyetek multimilliomosok :wink:

teázós csajok:
mi ez a teázás pontosan? :oops: annyit emlegetitek!
én nem akarok, csak már olyan kíváncsi lennék mit isztok ennyit :roll: :D

hajrá október!
ilyenkor csináltuk tavaly mi is 8)

angel37

Köszönöm a drukkokat! mar tukon ulok, azt mondta apa, hogy 11 korul mar telefonal , de meg nema telefon :roll: ...

Angel: ez a gyuri bacsi teaja, http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea_hu.ph ... l=termekek
(az oldalj aljan van a babavaro csomagrol info)

amina09

Rossz hirek, nagyon nagyon rosszak lettek az eredmenyek...
:cry: :cry: :cry:

amina09

szabad kérdezni számszerint mennyire?
romlott? :(
ó szegényem :roll:

angel37

Sziasztok!!!!

(((((((((((((Amina))))))))))))))))) Mennyire rossz?

Nemevi: most aztán már gyereeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :(

Tilli: hajrá Lencsibaba!

Később jövök még!

Kép

Kép

*puszedli*

Annyira rossz, hogy mar csak par helyben mozgo van latoterenkent (progressziv lassu v gyors sincs, pedig a marciusi vizsgalatnal az is volt, es millios mennyisegben), az is 85%-ban patologias alak.
Nem tudom, hogy ebbol lesz-e lombik, majd csutortokon kiderul mit mond a Kaalis doki... :roll: :cry:

amina09

Amina: remélem B. szerint mehet a lombik! Nagyon drukkolok!!!!! Puszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Amina,
nagyon sajnálom a rossz eredményeket, de biztos tudnak majd segíteni lombikkal!!

Én is nagyon várom már a Férjecském eredményeit, de csak jövőhét kedden tudjuk meg, mert akkor megyek uh-ra.
arikon78

Amina én is nagyon drukkolok, hogy menjen a lombik. B. doki nagyon jó indulatú, biztos pozitívan fog hozzáállni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina, (most csak miattad) Puszi véleményét osztom, csak jó lesz B. szerint!!! Reménykedjünk!!!!!!!!

kalkata

Amina, a fenébe! :cry:

skrisz72

Sziasztok,

(((Amina))), ez nem jó hír. Meglátjuk, mit mond B. még jó, hogy ez nem élesben derült ki, amikor már a punkció is megtörtént... Ölellek

Till, hogy vagy ma? Jók lettek a vonalzóid :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina: :(

Mindenkinek mennek a drukkjaim és minden nap gondolok rátok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok lanyok,

Amina - en is nagyon drukkolok.

Na.. en ma voltam dokinal. Valtozott a lombikprogramom: okt. 8-tol szuri, okt. 12-en megyek UH-ra, hogy megnezzek, minden novekedik-e es rendben van-e.. es varhatoan a peteleszivas okt. 17-21 kozott. Kicsit sirtam.. izgulok, kaosz van a fejemben.. de most mar jobb.

nna.. hat ennyi az ujsag
mindenkit olelek
kuglica

Amina, bízzunk , hogy mehet a lombik ezen eredmény mellett is!

Till, a ribizlis tekercs túl jó lett. :lol: Mára 1 darab sincs.
Friss füge néhol a piacon fellelhető, de aranyárban van, én az újpesti piacon 50 ft/ db -ért vettem. :shock:
Akitől viszont kaptam, annak a közelben, Rákospalotán a kertjében terem, van 1 hatalmas fája ( így vette a házat,szerencsére otthagyták a fát ! :) ) és folyton érik. Szóval majd még kapok. :wink:
Lencsikének puszi!!!

Kalkata, a barackot még meg bírom állni, de a fügét nem. :oops:

Skrisz, nagyon cuki Eszti!

MIndenkinek drukközön+++++++++ !
nani72

Kuglica, hopp! ez gyorsan beindult!!!!
Drukkolok +++++++++ !!
nani72

Koszi szepen, Nani. Igen.. ez gyorsan beindult.. be is kavar kicsit rendesen egy-ket dologba.. na de hat mit lehet tenni. Mindenesetre, azzal vigasztalom magam, hogy nagyon szeretem a 8-as szamot, es jo hogy okt. 8-an kezdunk. :)

Kik is vannak meg oktoberben? Valaki irta korabban, hogy majd osszeirja.. de nem talalom a hozzaszolast.
kuglica

Kuglica: ez igen! Hajrá-hajrá!

Nani: receptet de azonnal! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Amina,
remélem annyira nem rosszak azok az eredmények.,és mehet majd a lombik!Hiszen egy babához 1hímivarsejt is elég! :wink:

Nani,
recept engem is érdekelne!Igaz,IR-es vagyok, de nem tudok ellenállni a finomságoknak! :oops:

Puszi,
mindig vidámmá tesz, ha a vonalzód alatti idézetet olvasom! :D

Zill,
Lencsi baba nemsokára kibújik!Annyira izgalmas! :P :P :P

Kuglica,
örülök, hogy máris kezdhettek! :P
Drukk hozzá!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kalkata, írtam privit.

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((Amina)))))))))))))).Nem lehet gyógyszerrel esetleg rásegíteni?

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica:én csak egy dolgot nem értek:Miért sírtál?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia babaimádó - Azt már én sem tudom pontosan, hogy miért sírtam. :)
Az egyik ok, hogy 3-4 hónapot várni kellett az inszemek után erre az első lombikra, mert cisztám volt.. utána pedig halasztani kellett, mert a peteleszívás várható napjain a férjem külföldön volt halaszthatatlan tárgyalások miatt - szóval a várakozás kikészített szerintem, még ha nem is vettem észre.
A mostani októberi dátumok pedig bekavarnak egy vizsgás időszakomban, amit nem tudok elhalasztani.
Ott tört el a mécses, hogy a dokitól ma kérdeztem, hogy mennyi az esélyem (holott tudtam, mert fent van a Kaáli internetes oldalán), és mondta a doki, hogy 20% .. de ahogy mondta (nem nézett a szemembe, nem bátorított, nem mosolygott), valahogy úgy éreztem, hogy még a dokim sem hiszi, hogy ez sikerülni fog.. :cry:
kuglica

Sziasztok Csajok!

Amina!
Nyugi minden okés lesz,a lombikhoz nem kell sok kisfickó,legalább nem fognak összeveszni a petikéken :wink:

Kugli!
Remélem most már kicsit nyugodtabb vagy!Ne kombinálj annyit,azzal nem segítesz,próbáld elengedni magad,és bízz a dokiban mert anélkül nem megy!Senkinek sincs több esélye nálad,aki azt mondja,hogy van, hülyeség.Ha minden rendben lenne itt bármelyikünkkel nem is lenne ez a fórum.Légy pozitív,sikerülni fog mert így akarod!!!!!!

Till!
Nagyon várjuk a Csöpplányt :D
keny

sziasztok!

kuglica!
akkor ez csak ilyen megnyugodtam-sírás lehetett! mert nagyszerű úton haladsz! hamarosan beindulnak az események!
mond6ok 1 butaságot? a 20% máris növekedett 50%ra, mert vagy sikerül, vagy nem... persze ezzel csak megmosolyogtatni akarlak!! BE HAPPY!

amina!
hát............ hogy finoman fejezzem ki magam... ez nem igazán örvendetes!ugyanazt éljük át sajnos...
nekünk is csütörtökön kell menni legközelebb és én is el vagyok kenődve, mert attól félek, megint el fognak hajtani... hát... passz... de tényleg!majd ha eszembe jut vmi bátorító, akkor írok, ha meg nem, akkor drukkoljunk 1másnak csütörtökre!!!!!!!!!!!
gysmintlegyen

Aranyosak vagytok.. igen, azt hiszem ez olyan megnyugodok-sírás lehetett.. Olyan kicsinek és magányosnak éreztem magam. :? Köszönöm még egyszer a bátorítást.
kuglica

Sziasztok! :P

igen-igen: kik is az októberi akciósok??? :roll:

Amina,
nem elkeseredni!!!!!! Ha van kiskatona, lesz SAJÁT babátok!!!
(Ott a bibi, ahol zéró, pl. ismerősöméknél :oops: )
Mi a következő stáció, mit mond a doki?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
így van: itt MINDENKINEK ugyanolyanok az esélyeik!!! Sz@rni kell a százalékokra (már bocsánat :oops: ), nincs jelentősége!!!!
Hidd el, sikerülni fog!!!
(nekem 29 évesen akármit csináltam, nem jött össze, pedig statisztika szerint akkor még 35% az esély. Most sikerült, mire a 35-öt is betöltöttem...
ja és ki a dokid? Csak mert pl. KP is olyan, hogy soha nem biztat, nem ígérget. Csak teszi a dolgát. Nekem ez így nagyon bejött!!! -

előző-előző dokim (Schöpfis) így "nyomta": "én minden nőnek csinálok gyereket másfél éven belül!" :shock: -na, másfél év után ott is hagytam :shock:)

Lányok,
annyira aranyosak vagytok! :P Biza, tűkön ülök...

Na, hogy feldobjam a közhangulatot, mai sztorim:
a nap 2 díjnyertes kérdése így hangzott: Vackort vittem edzésre. Gyerek beteker, én komótosan betolatok utána, szuszogva, óriás hasammal. 7 éves kisfiú anyukája kérdezi (miután végigmér): na, megszületett már a baba? -Erre így nézhettem: :shock:
- másik anyuka röhögve elfordul :mrgreen: :lol: .
Azért udvariasan válaszoltam: "nem, még nem" :lol: .
Erre kérdezős anyuka: jó nagy lesz ám a korkülönbség, mennyi is? Mondom: igen, 8 év.
Mire ő: nade mért vártatok eddig? :shock: :oops: :mrgreen:
(erre a már egyébként is röhögő anyuka - aki ismeri a sztorinkat - vinnyogva feláll, majd kimegy és rágyújt... :lol: :lol: )

Mit lehet erre válaszolni? :shock:
1.) Kevés otthon a kex,
2.) Bénák vagyunk és nem találjuk el a ciklus közepét :mrgreen: Apa szerint azt kellett volna mondjam: háát, mi még vártunk volna, de "beficcent" a gyerek :mrgreen:

tillidian

Till: Apa humora szenzációs! :mrgreen:

Kép

Kép

*puszedli*

Till - jó a sztori.. :lol: És hogy érzed magad? Lencsi tényleg egy nap múlva jön..? Mit gondolsz? :roll: Érdekes lehet ez az utolsó pár nap. :)

Köszi a bíztatást.. csak összejön már a projekt nálam is. Kicsit megzakkantam, de hát ki nem. :roll: Holnap már jobb lesz.

Dr. Sajgó Attila egyébként a dokim. Imádkozzunk az arany kezéért.. :lol:
kuglica

Kuglica: a dokim valami továbbképzésen volt a beültetésem napján és Sajgó csinálta-azt hiszem elég jó munkát végzett! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kuglica,
arany keze van!!! :wink:

(köszönöm, megvagyunk...már kb. mint egy teknős :shock: :lol: ...nem sok esélyt látok rá, hogy holnap rászánná magát a leány... :roll: )

Szép napot, Lányok!

Októberiek, tessék jelentkezni!!!!! (Többiek is!)

tillidian

Tilli, apás verzió a nyerő :lol: (jót mosolyogtam rajta így korareggel)

Keny, puszillak (jó hogy újra itt vagy TE is köztünk)

Sminti, e-mail ment (remélem oda is ér, mert szaraxik a gépem...) :roll:

Kugica, megnyugtató sírás segít!!! De most aztán hajrá ezerrel!!!!!

Amina, rengeteg drukkot küldök és pussszzzzziiiiiii (gyogyit már nem szedett most előtte?)

Meli, senki (IR) nem tud a finomságonak ellenállni :oops: (énsem)

Rólam, a héten ritkán leszek, mert mától kiállításunk lesz.

Ki jön a PCOS talira pénteken?

kalkata

Kalkata,
sajna én nem tudok menni,pedig szeretnék!Csütörtökön lesz a laparom! :?

Till,
apácska humora hihetetlen! :D
Lencsi baba nagyon kényelmesen érzi magát az albérletében!

Keny,
hogy vagy?Veletek most hogyan tovább?

Kuglica,
néha kell is, hogy kisírja magát az ember!Így távozik a feszültség!Néha énis kisírom magamat, pedig nem vagyok elkeseredve! :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Koszonom a hozzaszolasokat lanyok!

Kalkat: kitartas a melohoz, utana meg remelem jutalmaznak egy kis pihivel! ( Hoventa kiallitas netalantan? )

Till: jo a ferjed humora :) :) :) pocaksimit kuldok!
/persze, ebbol is ossze tudnak szedni annyit sztem, hogy a randihoz eleg legyen, csak annyira biztam, hogy minosegileg javulnak, hatha csak emiatt nem sikerul a lombik, erre sokkal sz@rabb lett :( Nem tudom, hogy igy erdemes-e belevagnunk./

Baba: hogy vagy draga?
/elvileg minden "tokeletes" az uramnal, klasszikus ferfias alkat, jo hormonok, uh, Y, minden OKés, de megsem... Nem adnak ra gyogyszert. Mindent kiprobaltunk, bogyokat-vitaminokat, teakat, zellert, furjtojast stb, erre rosszabb lett. Bar a teljes igazsaghoz hozzatartozik, hogy amikor elkezdtuk a FERULANT-ot, akkor sokat javult, ez volt az elozo lombiknal, milliok is voltak. 8) /.

Neha elgondolkodom, hogy a kiskatonak minosege mennyire jatszik kozre a sikeressegben :roll: :oops: ... Szerintetek? Mondjuk ott van Beres Alexandra babaja, biopszias kiskatonaval :) .

amina09

Kalkata,én megyek.

Amina, sok drukk nektek.
Vendég

Amina,
olyan jókat írtak a Csajok, és teljesen egyetértek, a lombik babához egy is elég! :wink:
Korábban a Ferulant-tól ennyivel jobb lett az eredménye? Húúú, olyan jó, h. ezt írtad, mert én Férjecském is szedte (2 hónapig Fer14-et) másfél hónapja Ferulant-ot. Na, jövőhéten megtudjuk! :wink:

Till,
ki nem állhatom az ilyen tapintatlan embereket, de Férjed jól reagált! :lol:

Kuglica,
tök jó, h. így felpörögtek az események! Remélem hamarosan mi is követünk Titeket! :)

Kép
arikon78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?