Sziasztok!
Lustavoltam jönni....
Elég fáradt vagyok... Eleget alszom, csak az fáraszt ki, hogy egy huzamban nem tudok sokat aludni. no, mindegy, azért minden jól alakul. Tápszerhez szerencsére még mindig nem nyúltunk, tejem van elég, mindig fejek, éjjel is, biztos ami biztos.
Éééés! Végre kialakult valamiféle napirendünk, aminek én naggyon örülök. Hajnalban 4 körül kelek Noéhoz,eszik, alszik. Majd 7 körül megint. Aztán alszunk még 10ig.
Majd eszünk és kimegyünk sétálni. Egykor ebéd
, utána alvás. 4kor eszünk újból, de utána már nem nagyon szokott aludni, inkább játszunk és ha elfárad, akkor olyan fél órákaz alszik talán. este 7kor kajcsi, majd 8 körül fürdés, 9kor evés és alvás hajnalig.
Persze még van amit variálok, próbálkozom, hogy hogyan lenne jobb. Pl. egyszer kipróbáltam, hogy már este 8kor lefektetem, de akor már éjjel 1kor fennvolt. Így marad a 9 óra. Meg aztán a reggeli 10es ébredés után, lehet, hogy nem megyünk sétálni, mert akkor, ha visszarakom a kiságyba, dumál, mosolyog a játékokhoz és csendben belealszik. Szóval lehet, hogy megcserélem és egy óra körül megyünk sétálni. Meg egy baj van még, hogy az este 7 órás kaja után mindig hiszti van lefekvésig (illetve fürcsi közben nem, mert azt szereti) de egyszerűen ha felveszem akkor is sír, ha lerakom akkor is, játszani próbálok vele akkor is, játékai sem érdeklik...
Úgyhogy ma kipróbáltam, hogy járkáltam vele, meg össze-vissza dumáltam neki, ringattam, talán nem sírt annyira és ezt kihúztam fél 9 ig. (ja, ha már nagyon sírt, akkor cicire tettem, de ott sem bírta sokáig) Aztán fürcsi jött evés és alvás. Kicsit sírdogált elalvás előtt, kíváncsi vagyok mikor fog ébredni. Ha beválik és nem kel előbb, akkor marad a fél 9es fürdetés. Előtte meg a babusgatás, járkálás...
Kicsit sok voltam, de meg akartam veletek osztani.
Sziszkó!
Nagyon vigyázz magatokra!!!
Tényleg pihizz sokat ez most akkor nem vicc...
Amúgy nekem is nagyon nehéz sokat innom, mert alapból ritkán vagyok szomjas. Főleg vizet. Ha nem vagyok szomjas, akkor max ízes löttyöt tudok meginnim nem íztelen vizet...
, de nekem is muszáj a tejcsi miatt. Ezért iszom ugyan vizet is,de sok teát mézzel, meg tejet, kakaót, levest, meg lédús gyümiket, befőttet.
Nagyon szép lett a babasarok!!
És jó kis járgányotok lesz!
Ja, és a pocid milyen kis szögletes!
kidudorodik a babód!!
Wepe!
Én ettem mézet a várandósságom alatt. De erről is, mint sok mindenről 2 féle teljesen ellentétes infó van. Olvastam már olyat is, hogy nem lehet, mint ahogy sok más nyers dolgot sem. Mert ugyebár a méz is nyers. Pl. nyers húshoz sem nagyon lehet nyúlni. Ilyenkor másra kell hagyni a hús tisztítását és feldolgozását. Persze én ezekről mindig úgy gondolkodtam, hogy maximum kezet mosok utána, mi bajom lehet. Szóval szerintem nyugodtan egyél, mondom én is ette és bajunk nem lett tőle. Cukrot már régóta nem használok édesítőként (ha én édesítek valamit. ha készen veszem, akkor nem zavar a cukor, meg sütiben sem) az édesítőszereknek az ízét nem szeretem, olyan mű, én mindig kiérzem a kajákból vagy italokból (egy italt szeretek, amiben édesítőszer van, a siónak a barack-bodza üdcsije, annak nincs mű íze) és ilyeneket meg nem is ajánlanak a terhesség alatt.
Milyen pici még a pocid, na majd most kezd el rohamosan nőni, figyeld meg!! Vegyél jó nagy télikabátot!
Heni!
Azért ez elég durva, hogy így benyomta a zokni a pici lábát!
Én úgy szoktam, hogyha látom, hogy vágja, akkor visszahajtom addig, ahol már nem vágja.