Na hű de okos voltam már megint, azt hittem majd ha lerakom este, sitty-sutty bedugom a zsákba és már alszik is, erre most totál bealudt szopi közben én meg így nem tudtam belerakni
Így ma 2 takaró, holnap meg zsenianyu próbálkozik újra. Szerintem már az esti szopihoz ráadom, végül is úgy is tudunk enni
Enyémgyerek minden alól képes kimászni, tegnap a szopipárnásoktól rendelt nagyobb paplan alól is, pedig az kicsit olyan mereven áll, meg ki is tölti az ágyat, de ezt is berugdossa valahogy maga alá
...... na most ránéztem, megint elkezdte már ezt is ledolgozni magáról... reggelre van az ágyában már vagy 4 takaró, ő meg fekszik a kupac tetején
Szerintem is érdekes a fejős-fagyasztós téma, a babavárós csajoknál is nemsokára aktuális lesz
Én sosem szaporítottam fejéssel, mert gyakorlatilag azonnal beállt a kereslet kínálat... nekem azt tanácsolták, hogy a legjobb szaporító a gyerkőc, annyira semmi sem tudja kifejni a tejcsit, mint ahogy ő kiszívja, szóval igény szerinti szopi és hagyjam, hadd dolgozzon, ameddig akar vele. Én nem is szoktam leszedni magamról, hagyom neki, max. ha már nagyon átáll csak cumizásra akkor teszem le.
Azt hogy a korai első hetes tejeket nem érdemes fagyasztani, azt úgy értettem, hogy persze lehet fejni és elrakni, de azért nemsokára fel is kell használni, vagyis, hogy ami tejem volt a két hetes gyereknek, az már nem lesz jó az 5 hónaposnak.
Egy csomó kórházban mikróznak
Én azt olvastam azért nem jó, mert egyenetlenül melegszik át vagy mi...de igazából nem ástam bele magam a témába, lévén nekem sem volt sosem annyi tej, hogy fagyiba jusson
Néha azért biztos jól jönne.
Én eleinte meg voltam győződve róla, hogy miként fekszik a gyerek, aztán az UH-n mindig rám cáfolt, hogy béna vagyok még ezt se tudom. Ált. tök fordítva volt, mit ahogy én képzeltem
Utolsó nap is befordulhat egy gyerek, nem egy ilyet hallottam. De valóban a 32.-ik hét körül már lenn szokott lenni a fejecske.
Till!
Azért kinyíltál már valamennyire?? Vagy atomsatu??