Sziasztok!
Nem jöttem, mert nagyon besokalltam.
Valaki nagyon felhúzott egy fórumon (nem itt), és annyira kiakadtam, hogy az egész internettől elment a kedvem egy időre...
Úgyhogy visszaolvasást már nem vállalok....
Anikó, nem vagyok pco-s.
Csak a férjem ott dolgozik, ahol bérlik a termet az előadásra, és ezért (is) elmegyek én is. Meg érdekel az egész, a "sikersztorik", stb.
Dizzy, szerintem ne foglalkozz az afp-vel, amúgy is normál értéken belül van, másrészt tök pontatlan, a házból egy lánynak meg rossz lett és a gyerek egészséges, szoval....
ha a többi vizsgálatod meg jó, akkor pláne ne foglalkozz vele. Én holnap megyek afp-re.
Ja, nekem elmúlt a hányinger, és helyette kaptam jó kis szédelgést és ájulást.... szal ezért is gondolom, hogy fiú, mert a lányokkal nem ájultam, csak a fiammal......
Ja Dizzy és szerintem örülj, hogy alacsony a cukrod!!! már ha nem ájulsz Te is emiatt. Nekem is csillagosan alacsony, hidd el jobb, mint ha cukros lennél! Legalább Karácsonykor ehetünk majd beiglit...
Hát lányok nem irígylem a karácsonyi babákat!
Egy ismerősöm dec. 27-re van kiírva, és a dokija lepasszolta.
Gondolta, keres szülésznőt, egyetlen vállalta el, de csak akkor, ha nem Szenteste vagy másnap szül, mert akkor nem megy be.... ááááááááááááá szegény!
Nézem itt a pocak képeket, Honey ezekszerint nekem nem is akkora nagy... de hihetetlen az előző terhességed alatti pocakod!!! Nekem annyira nem ilyen volt! A tied olyan, mintha csak oda ment volna minden
Szerintetek hogy rázzam le a védőnőt? Ki az, aki havonta jár terhesgondozásra? Ha csak 4szer kell, akkor az mitől függ? Hogy én mondom,hogy nem igénylem havonta, vagy mi?!?! Mert Ő havonta hív, de még plusz csinál váratlan villámlátogatásokat is... kezdek kiakadni rajta!!! Hagyjon már békén!