Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezek,mert éjszakás voltam, és egész nap használhatatlan vagyok!
Eldöntöttem, hogy holnaptól újra hőmérőzök!Napok óta olyan tojcsimvan, hogy az hihetetlen, és kíváncsi vagyok, lesz-e spontán pém!
Meg persze a lapar miatt is jó lenne, mert nem szeretnék megint egy 50napos ciklust,mert akkor lehet, hogy csúszna a lombik!Azt meg nem szeretném!
Jajj,én olyna izgatott vagyok!Tudom, hogy minden nap ezzel fárasztalak Benneteket, de nem tudok másra koncentrálni!Csak arra, hogy nemsokára kismama leszek!
Mert most már tudom,és érzem, hogy jó úton járok!És reménykedek benne, hogy sikerül a beülti, hiszen már lassan 1éve kezelik az IR-emet!Azért ez se lesz mindegy!
Na, ennyi rólam!
Aguagen,
üdv itt köztünk!Mielöbbi babásodást kívánok Nektek!
Szerintem is érdemes lenne minél előbb elkezdeni a vizsgálódásokat!Ha tényleg PCOS vagy, akkor el kell kezdeni a kezelést!Itt többen, a Mentsmentis-be járnak!Szerintem majd jönnek,és segítenek Neked!
Ranita,
csak így tovább!Pozitívan!
Mókica,
kíváncsian várom a mostani ciklusodat!Remélem 9hónapig fog tartani!
Loviné,
énis gyors megyek,és benézek a receptesbe!
Apácska műtéte novemberben lesz,ugye?Bocsi, hogy nem emlékszem pontosan!Nagyon drukkolok, hogy a karácsonyfa alá egy pozi tesztet tehessetek!
Hajni,
nekem is kellene bicajoznom, szerintem én most ezt kihagyom, majd inkább holnap!
Eclipse,
veled mi újság?Nem jössz mostanában!Csak nincs valami baj?Nagyon izgulok Érted!Gyere kérlek, és írj néhány sort magadról!
Timcsi,
hogy vagy?Van valami előrelépés?
Lucuzs,
Remélem ez a hónap is szép eredményes lesz!Apácskát is csütörtökön műtik, ugye?Akkor egyszerre fekszünk kés alá!