Új privát üzeneted érkezett!

Orsi:)

smink :lol: :lol: :lol:
milyen ruci mellett döntöttél? vagy mégis sikerült venni valamit?

nálunk is focizni szoktak amúgy állandóan kint és bent :roll: is..tegnap apa hiányában nekem kellett beállnom erősítésnek...hát inkább gyengítés voltam....futás mondjuk eléggé felejtős. így a kapuban próbáltam védeni :lol: :lol: de sajnos már eléggé lehagytak a fiúk foci téren.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

apa tetteti hogy kártyázik a fiúkkal :twisted:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Hajni!Uh,még jó,hogy nem lett bajotok!Nem kis kocc lehetett,ha a másik totálkáros lett.Megnyugodtatok már egy kicsit?
Schumacher? :) Kérdeztem Tőle,hogy hajtottál?Azt mondta nem,néha egy kicsit nyomta neki.
Köszi,hogy elárultál. :evil: :oops: :) De csak egy sajtburgert ettem,mert pont fölkelt Dorci.Visszaaltattam,aztán én is lefeküdtem.

Szia Mia!De jó,hogy jelentkeztél!Pihenj,amennyit tudsz,és hajrá tejci!

Sylph!Örülök,hogy jobban vagytok!
A kutyának volt egy daganata,nem volt étvágya,sovány volt.Szeptemberben volt 10 éves. :cry:

Orsi!Gyönyörű leszel ezzel a sminkkel!Legalább lesz helyed táncolni is. :lol:

Párom megint Diósdon,ma átmegyünk mi is megnézni,hogy halad.

Valamit még akartam... :roll:

Kép
tierno

Judy!

Aztaaaaaaaaaaa Te félidősen focizol még???? :shock:
:lol:
Nem vagy semmi!

Ruci: végül fogtam egy krémszínű mikrokord rakott szoknyámat, amit amúgy se vettem fel soha és befestettem Apival feketére.
Van hozzá egy fekete, rövid ujjú, kötött garbóm, ehhez vettem egy fekete csizmát és egy lila cicanacit(van ennek valami neve, de nem tudom mi, amolyan láb nélküli harisnyanaci, csak nincs varrás a fenék résznél :roll: )
Volt egy lila gyöngyös láncom és ehhez vettem még gyűrűt, fülbevalót.
És kaptam végre magamra egy tök szép, elegáns szövetkabit.
Ennyi, de szerintem jó lett!
Holnap megyek fodrászhoz, remélem valamit tud kezdeni a bozóttal a fejemen! :oops:

Brigi!

Elaltatták a kutyust?????? :o :shock: :cry: Sajnálom!
Sajtburger!!!!!!!!! Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :P

Igen ezzel a sminkkel nem kell aggódnom, hogy felcsíp valaki! :wink: (amúgy sem :oops:
Vendég

Sziasztok!

Hajni!
Sajnálom ami veletek történt, de a legfontosabb, hogy Nektek nem lett bajotok!
Amikor Dorina pár hónapos volt először mentem vele egyedül anyukámhoz és a pályán belénk jöttek, mi egy kis karcolással megúsztuk, mert elrántottam a kormányt, de úgy remegtem mint a kocsonya. Az egy nagy baleset volt egy mentő is felborult aki benne utazott eltört a karja.
Nagyon rossz érzés volt a rendőrök nagyon rendesek voltak velem, de BORZASZTÓ ÉLMÉNY volt!!!

A következő csajos bulin én is ott leszek(remélem).

Orsi!
Szép leszel ezzel a sminkkel!!! :D :D :D Te olyan lökött vagy én úgy kacagok rajtad!!!
Nem vettek fel a munkára, ma küldtek egy sms-t, hogy nem engem választottak.

Nekünk ma nagyon klassz napunk volt! Délelőtt kimentünk Sóskútra és megmásztuk a sziklákat. Vittük a nagy kutyát is, nagyon elfáradt. Hazajöttünk kiraktuk az ebet és irány a tesco. Vettünk rákot kagylót és csináltam tejszínes tenger gyümölcsös spagettit, még soha nem csináltam, de nagyon finom lett.
Délután pedig együtt aludt a család!!!

Kellemes vasárnap délutánt, sziasztok!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóó, csajok, hun vagytok????
Vendég

Szerintem hétvége van és elfoglalták az Apák a gépeket! :wink:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Orsi: ez az ima jó lezárása volt a tegnap estének. :lol:

Lilikém hosszú idő után " megkergült" éjszaka. Felkelt 2-kor, 4-kor és most már vissza sem alszik. :? Hát nem vagyok kipihent. Bár Miához képest szavam sem lehet. :roll:
Tegnap egész nap itthon pihiztünk. Apa hajnalban jött haza elhajolva. Délig nem is lehetett vele mit kezdeni. Aztán délben Lili elaludt a cicimen és 3-ig aludtunk. :shock: :lol:
Érdekes lesz ez a pár hét amíg szerelik az autót. Kitört a bal elő lámpa, leszakadt a váltó, elhajolt a motor. MA jön egy tréler és beviszi a szervízbe. :cry: Remélem odadaják páromnak az egyik céges autót addig mert szegény ma is fél 4-kor kelt, hogy beérjen busszal Óbudára. :shock:

NA mindegy, ezen is túl leszünk, az élet megy tovább.

Brigi: mi a terved mára? Nekem kellene vásárolni mert kocsi nélkül most elmaradt a nagybevásárlás. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Szegénykéim! :(

Hol dolgozik párod Óbudán?
Hányra kell beérnie?

Enyim is Óbudán dolgozik, csak a 6-oson megy végig Budafoki út, rakpart....

Ma megyek fodrászhoz és kezdek parázni, hogy nem olyan lesz a hajam amit szeretnék! :shock: Még nem voltam ennél a lánynál!
Meg attól is hogy vinnem kell Bogit!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez nem lesz egy kellemes óra! :?

Hajni ha kell valamit segíteni, bevásárlás, vagy valahova eljutni szólj nyugodtan! :wink:
Vendég

Orsi: nagyon aranyos vagy! Remélem meg tudjuk oldani a dolgokat. Végtére is nagyon sokan élnek autó nélkül. :oops:
Párom a Bécsi úton dolgozik az EUrocenternél és 7-re jár. De remélhetőleg oda adják neki az egyik céges autót amig a miénket szerelik. Szerdától meg 3 napig szabin van.
Egy óra alatt meglesztek a hajaddal? :shock: Nekem utoljára 3 óra volt. :? Bár neked most csak vágás lesz nem? Reméljük Bogi jó kislány lesz. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!

Ha kell vigyázok Bogira, csörögj és akár elmegyün veled fodrászhoz és addig sétálok vele 1et!!! Na??????,,, Csörögj ha menjek!!!!

Itt se vagyok
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap jöttem(volna) olvasni. :? Milyen punny volt :shock:

Orsi!Igen,elaltatták. :cry:
Miért nem ahhoz mész fodrászhoz,akihez szoktál?

Hajni!Semmi tervem.Boltra gondoltam én is.Meg valamelyik turiba kéne szétnézni.

Kép
tierno

[quote="tierno"]
írta:
tiernoMiért nem ahhoz mész fodrászhoz,akihez szoktál?

Ez jó kérdés! :D
Fruzsi csoportársának anyukájához mentem, mert itt dolgozik a lakótelepen és ovi után ott kezdtünk, illteve ismeri Bogit és vihettem magammal!

Hajam rövid,most megint növeszthetem! :? Bogi elvolt szerencsére! :wink:

Andikával nem mentünk cangázni, mert mindketten energiamenetesek vagyunk! :?
Gyorsan csinálok valami ehetőt ebédre, aztán vasalok egy kupacot!
Fél 1-re megyünk Bubuért, aztán haza, ebéd, altatom Bogit, tanulok Bubuval és megyünk vissza Fruzsikáért!

Hajni! Gondoltam elvihetné Api a párodat, de Ő csak 7 kor indul!
Remélem lesz kocsitok!

Többiek merre vagytok?
Dolli, Szilvi, Lini, Andi, Mimi? és a többiek????
Vendég

Szasztok!

Itten vagyok Orsi!!!!!!!!!!!!! :lol:
Tök jó lesz a sminked!!!! :mrgreen:
Az összeállításod nagyon tuti lesz!!!! Hol kaptál kabit? Milyen?
Frizkó milyen lett?

Ma tök simán bement Bubó az oviba!!!!! :lol: Annyira örülök neki! Remélem hamarosa megszokja!!!!!

Brigi, de sajnálom a kutyut!!!! :cry: Olyan rossz ez...

Hajni, ez az autó dolog... :( nem egyszerű... hamar hozzá tudunk szokni a jóhoz, mi?! Remélem hamar meg tudják csinálni!!!!
sylph

Sziasztok!

Sorry! Géza lerobbant! :( Nem tudom, mikor érlek utol Titeket legalább olvasásban.
Tegnap de volt orfolyás, de délben mintha elvágták volna. Aztán délután jókedv, buli, gondoltuk, hogy allergia. 9-re belázasodott. Kapott Panadolt, aludt fél 1-ig, akkor nehezen de visszaaltattam, 3-kor újra ébredt, akkor már 39 volt a láza, újabb panadol, sok teát ivott, ami szépen ki is jött belőle. Most épp nem lázas, de 9-kor már kapott lázcsillapítót, dokinéni azt mondta, ha van egyéb tünet is, akkor vigyük holnap vagy holnapután. Ja, 3-tól már nem aludt vissza, csak reggel 7-kor. :(
Én meg 9-re mentem uh-ra, minden okés a töpörtyűvel, és úgy néz ki, lesz egy lányom is! :D
Orsi. Próbálok privit írni, ameddig hagyja csibe! Úgy nézem, most épp nem. Du mikor alszotok kb? Felhívnálak vmikor (mármint amikor nem alszotok épp), lehet, hogy egyszerűbb, mint Gézu mellett írni.

Du ha sikerült kicsit aludnunk, írok majd, meg visszaolvasok, kivel mi történt!

Kép
Kép
tekiroll

Szija Dolli!

Hívhatsz 13h előtt, vagy 16h után csak 17h-tól szülőin vagyok.
Este is hívhatsz! :D

Gézunak jobbulást!!!! :(
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAA A KISCSAJHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuepre jóóóóóó hír! :D

Szilvi! De jó, hogy ma már vígan ment be Bubó az oviba!Ezekszerint meg is gyógyult!
István még otthon van? Ő jobban van?
Holnap torna????

Kabi: Tescoban találtam fekete szövetkabi, 13e-ről volt leárazva 9e körül volt.Duplagombos, karcsúsított rövid fazon!
Egy 36-os volt és egy pár 42, 44-es!
Mákom volt! Nekem nagyon tetszik! :D
Hajam nem tecc! :cry: :cry: :cry: Túl rövid lett! :?

Még gyorsan vasalok, aztán indulunk Bubukáért!
Főztem egy kis fincsi csirkeszárny leveskét! Raktam bele mindent!
Ragulevest akartam, de olyan fincsi lett, nem tejszínezem meg.

Andi akkor majd csörizzük meg egymást ki kel előbb! :wink:

Puszika
Vendég

Lini: most jutott eszembe, hogy holnap megyünk a 4 hónapos kontrollra doki nénihez. Kapunk oltást is. :cry:
Múlt hónapban két napig lázas volt utána. Gondolom most sem lesz másként. :roll: Szerdán nem megyünk ringatóra sem. Viszont szerintem pénteken már nyugodtan jöhettek. :lol:

Voltunk Brigivel, Dorinával Spar+ DM + Turi körúton. :lol: Dorinát végig puszilgattam. Adtam az egyik arcára erre nyújtotta a másikat.
Lili meg végig vigyorogta az utat. :lol:
Lassan Brigi és Dorina függő leszek. :oops:

Viszont bosszantó, hogy az összes busz olyan magas, hogy segítség nélkül képtelenség babakocsival le-felszállni. Valakinek mindig pitiznem kell, hogy segítsen. Tiszta bosszantó. :evil:

Orsi: Igaz, hogy még én is lógok frizu képpel de kaphatunk fotót? Meg majd szeretnék a bulis szerkóról is ha nem felejted el. LEírva nagyon tutin fogsz festeni. :lol:
Aranyos vagy de megkapta Apa a kocsit. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Magam alatt vagyok!

Olyan furcsa mostanában a párom! :cry:
Állandóan felkapja mindenen a vizet, összekapunk minden baromságon! Pedig eddig sosem veszekedtünk!
Egész nap fel sem hív telefonon, gyerkőkkel is tök ingerült és türelmetlen! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Komolyan mondom, hogy nagyobb nyugi van ha nincs itthon! :?
Vendég

Dolli!Jobbulást Gézunak!!
Éljen Réka! :lol:

Csajok!Látnátok kéne Lili hogy vigyorog!Annyira édes!!!Egyszer úgyis megzabálom! :lol:

Hajni!Nem baj,mi csak örülünk neki. :wink:
Minden ok volt haza felé?

Lini!Mentek Ringatóra?Melyikre?10.30?

Kép
tierno

Orsi,
Hívtalak a vezetékesen és mobilon is de nem vetted fel. Figyi bocsi de Robi hazahozza manót, most megy érte. Zsombor még alszik. Mi lehet Andrissal, kérdezted mit mondott?

Dolli,
Hajrá csajszi :D Bejött a jóslás :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szija Andi semmi baj! :D
Bubunak úúúgy örültek az oviban! Jó volt hogy bejöhetett velünk!
Beszéltem az Urammal egy órán át telcsin!
Elmondtam neki mit érzek, de azt mondta nincs semmi baja, csak feszült és stresszes a benti dolgok miatt!Kérte, hogy beszéljünk róla, mert bántja, hogy én így érzek!
Illtetve egy dolog bántja, hogy ha itthon van és én ideülök a géphez! :oops:
Persze logikus, csak ha itthon van akkor sem beszélget velem, mert nem egy nagy beszélős én meg ki vagyok éhezve a komunikációra! :oops:
De ha csak ennyi a baj, akkor legyen, ha hazaér Apika akkor már nem jövök a géphez! :cry:

Most gyorsan megyek összpakolászom, mert 1 óra múlva jön anyósom én meg megyek Fogadóórára. Úgy parázom mit fognak mondani Buburól! :shock: :oops: :?
Nem is olyan rég még attól paráztam, hogy szüleim jöttek haza fogadóóráról! :roll: :oops:

Andika! Ki ez az új óvónéni?????????????????????
Vendég

Hazaértünk a fogadóóráról és az fogadott, hogy Bogika összehányt mindent és megy a hasa! :cry:
Most Apa az ügyeleten van vele! :(
Remélem semmi komoly! :shock:
Szerintem még nem is hányt Bogika!

Éjszaka itt alszik a szobánkba, hogy nehogy lehányja Fruzsit is, meg ha valami van rögtön halljam!
Vendég

Orsi,
Manó szerint Móni néni, a Smaragd csoport óvónénije, most csak átjött segíteni. Vagy lehet hogy addig segít amíg nincs az Ildikó? Ezt nem is tudom pontosan. Mit mondtak a fogadóórán? Sikerült megbeszélnetek a dolgot? Egyébként sajnos Robi is ilyen, későn is jön haza, addigra már hullafáradt és nincs kedve velem beszélgetni :?

Dolli,
Jobbulást Gézunak! Sikerült délután aludni?

Holnap megyek mázsálásra a dietetikushoz, remélem meg lesz velem elégedve :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!
Sajnálom Bogit, jobbulást neki, remélem semmi komoly.
Örülök, hogy tudtatok beszélni AzUraddal!!! Ez nálunk is szokott gond lenni, hogy apa sokat nyüzsög és mire hazaér már nincs kedve csacsogni, de azért nálunk akadnak átbeszélgetett éjszakák:)
Csinálhatunk két hetente csajos délelőttöt, mindig máshol kicsit tyúkolazunk:)

Én ma végig kitakarítottam a házat, végeztem, lejárt a mosógép, teregetnék ki, hát sikerült zsebkendőt mosnom, majd a guta ütött meg. Kiteregettem és vehettem elő a porszívót újra!!!

Boginak jobbulást, a babáknak pedig ébredésmentes, nyugodalmas jó éjszakát!!!!
Vendég

Sziasztok,

Orsi: Lehet hogy front van? Apa is ugyan ilyen mostanában. Nálunk a válasz az volt, hogy mondta vegyek neki magneB6-t, :lol:

Hajni: pénteken Orsihoz megyünk. Akkor jövő hét lesz belőle?

Brigi: megyünk ringatóra, de én korán szeretnék menni, mert 10:30kor már komázni szokott Lili. Ti melyikre akartok menni?

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Szerencsére jól van Bogi! :D
Ügyeleten írtak fel széntablettát amit persze lehetetlen beadni a gyereknek, kapott dedalon kúpot, illtve olyat mint a normaflore, csak gyerek változatban!
Csak az utóbbiból adtunk neki, de végigaludta az éjszakát nem volt hányás! :D
Ma mr megvott fél liter teát! :wink:
Remélem nem lesz semmi baja, az ember úgy aggódik ezekért a tökmagokért! :cry:

Zsandika! Az a baj, hogy mi Apink meg sosem beszélget, csak hallgat engem! :roll:
De most normális nagyon, az a bajom, hogy utóbbi időben nagyon sokat dolgozott, pár hete mondta is hogy gyomoridege van. :cry:
A legrosszabb az volt, hogy a gyerkőkkel türelmetlen!
Sokszor én is az vagyok, de legalább Apa legyen egy biztos pont, aki mindig nyugodt és vidám! :wink:

Csajok én fázom már reggelente, szólok Apinak lassan kezdjünk el fűteni!!!
Baccus nemrég még nyár volt! :cry: :cry: :cry:
Lassan meg készülünk a karácsonyra! :shock:

Lini! Mit csinálunk ezekkel a pasikkal???? És ha megfognánk és jól elvernénk őket hogy térjenek magukhoz?????? :wink:
És mondjuk egy ilyen ruhában! :wink:
Lehet még MagneB6 sem kéne! :lol:
Kép
Vendég

Zsand!

Én benne vagyok egy délelőtti kotyogásban!
Első körben eljöhetnél egy kávére, mert MINDENT itthagytál megint! :?
Még jó, hogy azért akartunk találkozni! :lol:

És ha ilyen jól állsz takarítás téren jöhetsz ide is! :wink:
Nekem ma van a hosszú napom, nekiesem a lakásnak, tegnap sikerült mindent kivasalnom, ma főznöm se kell csak egy kis főttkrumplit Bogikának!
Anyósomnál nincs áram egész nap, mondtam hogy átjöhetne megmetszeni a rózsákat!
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Szegény Bogika! :( Mit mondott a doki? Benyalt valamit ő is? Remélem többi gyerkő nem kapja el!
Párod... Ha csak ez a béke ára, akkor fájó szívvel, de lemondunk az írásaidról, amikor már otthon van a férjed! Csak tudom, hogy tényleg milyen, amikor apa hazaér, ő fáradt a munkától, nem kommunikál, Te meg végre leülhetnél nyugiban a gép elé csacsogni úgy, hogy nem neked kell a skacokra figyelni.
Egyébként légy büszke a párodra, hogy hajlandó leülni megbeszélni, ha gond van, és el is mondja, mi bántja. A legtöbb férfi erre alkalmatlan... Csak mikor már teli van a hócsukája, akkor robban, és olyankorra meg már a bolhából elefánt lesz.
Frizkó! Múltkorit is rövidnek találtad, pedig szerintem nagyon szuper volt az is, csuda jól állt! :D

Zsand! Átbeszélgetett éjszakák? Mi a titkod? :wink:
Örült anyud a színházjegynek?

Szilvi! De jó ezt olvasni Bálintról! :D Azét ha lesz még visszaesés, ne keseredj el, ahogy leírod a folyamatot, Bubó nagyon szépen halad a beszokással, látszik, hogy igényli a társakat! :D

Hajni! Gesztenyés tölteléket kikevered valamivel? Olyat még sosem csináltam, nálunk hagyományos palik voltak. Palipartin majd Te csinálod a töltelékeket! :) Volt valahol a gépen egy palacsintás gyűjteményem, de fogalmam sincs, hol van. :(

Judy! Nem semmi ez a sok októberi ünnep! :)

Lini! Akkor +10 palacsinta rendel! :D
[quote]L írta:ilim 7:30kor elaludt, örültem mint majom a farkának. Erre 8kor fel is kelt. Nem igen akart elengedi, mert ahogy leraktam felkelt és nevetett rám.

Érezte, hogy anya szökni készül! :wink:

Hajni! Jesszum! :( Látod, vigyáznak Rátok odafent! Hú... Örülök, hogy nem lett semmi baj! Párod hogy van???

Andi! Ez a tavalyi kocsis ügy még most is tart??? Hihetetlen! És az milyen, hogy visszavonja??? Áááá!

Orsi! Jövő hetet még nem tudom, nem tudom, mikor tudok menni vezetni. De akkor már nekem sem annyira zsufik a napjaim... :D

Most ébredt Gézu! Aludt 8 órát egyben, és most nem érzem melegnek! :D Ilyenkor mi van? Mitől lehet a magas láz minden tünet nélkül, aztán elmúlik? Ha nem lesz más tünetünk, akkor viszont nem viszem dokihoz délután... Szerintetek?
Na megyek, ölelgetem a kis szerelmem! :oops: :D

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Jaj de jóóó, hogy Gézu sem beteg már! :D
Nem tudom mitől lehet a láz, de az mindig valami gyulladásnak a jele, illtve a szervezet védekezőreakciója!
Így valszeg Gézu is benyalt valami bacit, vírust de szépen leküzdötte a szervezete mindenféle gyogyi nélkül! :wink:
Azon gondolkoztam, hogy ygerekkorunkban nem szedtünk antibiotikumokat, hanem tök magas lázzal feküdtünk 3 napot és utána jkutya bajunk sem volt! Ja és volt még Kalmopyrin, az a sárga kis C vitamin tabletta, meg barna üveges köptető ami jó keserű volt! :D
Illetve ágy mellett citromos mézes tea és háztartási keksz!
De tényleg paplan alatt voltunk és aludtunk és úgy feküdtünk le hogy fázunk és úgy ébredtünk, hogy csuron vizesen, leizzadva!

Jaj Bubunak fogadóóra: Minden rendben van, Bubukát imádja a tanítónéni, kérdeztem, hogy ennyire rossz lenne??? :shock:
Mondta, hogy nem rossz csak rosszkor van rossz helyen! :oops:
Forgolódik órán és beszélget!Tiszta anyja! :oops:
Tanulásban nagyon jó, írást gyakorolni kell mert tipikus fiú keze van! :? (Apja azt mondta erre, hogy az a férfi akinek szép gyöngybetűi vannak az buzi! :lol: :lol: :lol: )Ja nem a tanítónéninek mondta!
Karácsony előtti Wellnessre elengedték, szóval ezen se kell paráznunk, mert 2 napot lóghat a gyerek! :D
Amúgy 13 gyerek felzárkóztatós! :shock: Sokat most küldenek logopédushoz! Nem értem, hogy engedték Őket suliba! :shock:
Enyimé kölök élmezőnyben, nem kell paráznom!
Megkönnyebbültem azért, mert Bubunál szinte mindenki idősebb(évvesztes, vagy oviba visszatartott)
Sokan tudnak olvasni, írni, de az ofő is megerősített a hitemben, hogy NEM KELL otthon megtanítani, mert nem úgy tanulják ahogy kell, (szótagolás, stb..) és csak a nehezíti a dolgot!
Én azt vallom, elég ha suliban tanúl a gyerek, amíg itthon van, ovis élvezze ki a gyerekkorát és játszon, mozogjon! Én ezeknek a feladatlapoknak sem vagyok híve! Vettünk, kaptunk rengeteget, de sajnálom a gyereket, inkább a természetben elmondom, megmutatom ezeket!

Na léptem mert elkésünk!
Jövök még, hogy bepótoljam az esti kimaradást! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

De jó,hogy meggyógyultak a betegek! :)

Lini! 10.30 lenne a legjobb,de még a 9.45 is jó.

Orsi!Vegyél egy ilyet és megoldódik a frizura probléma. :lol:
http://www.ize.hu/click.php?id=13210&ur ... 2Fx%2Fa8nt
Nálunk is az van,hogy én beszélek,párom meg hallgat.Mert állítólag neki sosincs mesélni valója. :? Múltkor meg jól lerázott,mikor filmet akartunk nézni és kiválasztott egyet,ami nekem nem tetszett.Mondtam,nézzünk valami mást.Nem,ő azt akarja.Mondom akkor inkább megyek aludni.Menjél,úgyis korán kelsz.Ez elég szarul esett.... :cry:
Mi is fűtünk már,de csak fürdetésre.

Tegnap este Dorci fél perc alatt bealudt.Aztán 11 körül iszonyú sírás :cry: ,ott állt az ágyban.De szerintem félig aludt.Megvígasztaltam és aludt tovább.

Szerintem ma elnézünk a Stop shopba.Ki tart velünk?

Kép
tierno

Brigi tecc a gumisityak! :D :D :D

Ilyen sminket szeretnék, de hogy fogom megcsinálni! :roll:
Vettem fekete szemhélyfestéket, de első körben úgy nézek ki mint egy boszorkány! :oops: Kép

Lila körömlakkot is vettem!
Már annyira be vagyok zsongva a szombatra! :D
Vendég

Szemhély :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szasztok!

Lányok, én annyira boldog vagyok! Képzeljétek, Bubó ma húzott befelé az oviba! Alig bírta kivárni, hogy beérjünk!!!! :lol: Bent is simán elvolt, mig az ovonénivel beszélgettem, meg mondta, hogy ennek a fiúnak is meg annak is tetszik a kormánya! Meg tegnap valami vicces fiúval játszottak.... olyan jó volt hallagatni őt! Remélem alakul a dolog!!!!! :lol:

Orsi, torna okés!!!! Bubó csak péntek este/éjjel volt lázas, ennyi volt neki, kicsit folyik még az orra, meg Lilinek is de ennyi a betegség nála (kopkopkop) Apjuk isjól van.
Bogikával mi történt? :cry: Örülök, hogy jobban van!
Jó lesz ez a smink, gyakorolgasd, van hozzá, fehér, szürke vagy ezüstöd, hogy szépen át tudd satírozni?

Apa: :cry: sajnálom! Az én párom is ilyen, egész nap beszél és itthon már nem igazán akar, és olyan rossz, én meg csacsognék.... sokszor ha megyünk valahova vásárolni, akkor ezerrel csacsogok a kocsiban, ő meg bambul maga elé és vezet... :? :( evvan....
Bár tegnap este nagyon jót beszélgettünk! Ez nálunk ritka....

Jó a szerkó amit feltettél! :lol: :lol:
Csajok meg kéne már látogatni azt a szivecskés boltot, hogy utána a pasikkal le tudnánk vezettetni a feszkót.... :wink: :oops: :lol:

Andi, majd mesélj, mi volt a dietetikusnál!!! :lol:

Dolli, ht igen, igényli a társaságot, annyira jó volt malátni, hogy mosolyogva ment be! Pedig reggel itthon még nem akart menni, mindegy csak rájön, hogy tök jó ott....
Bubó pénteken bágyadt volt nem is játszott, estére belázasodott, egész este az volt és reggelre semmi baj nem volt, és azóta sincs! Van ilyen.... :wink: Bubónál ennyi egy betegség, van, hogy 3napig lázas és kész...

Brigi, akkor mindenkinél szűkszavúak a pasik?... :cry:

Jajj, Orsi, képzeld már alig van a kuytakajánkból! :lol: Vennünk kell megint! :lol: Ja, és Yodikám 10 kiló!!!! :lol: Igibébi 3 ! :lol:

Tegnap voltak nálunk Mimiék! Lányok Regi akkorát nőtt!! Olyan édes baba! És a frizkója még mindig szuper! :lol: :lol: A skacok meg tök jól eljátszottak Szabival!

Mimi, tök jó volt dumcsizni!!!!! :lol:

Megyek megetetem Lilit....
sylph

szemhéj :lol:
Ha nem írod fel sem tűnik :lol: :lol:
De csak azért nem mert csapnivaló a helyesírásom,csak azért írok a neten helyesen mert a mozilla alá húzza,ha valamit rosszul írok :oops: :lol:
Orsi!
Szerintem meredj az első sminknél..Azt nem lehet elrontani :lol: :lol:
Amúgy láttam 1x olyan kisvideót,ahol lépésről lépésre mutatta meg a sminkelést..
Sajni manapság nem msn-ezik a csaj aki mutatta.

Szegény Bogi :cry: De örömmel olvasom,hogy már semmi baja nincs.Ez a jól össze hányok mindent pár óra alatt ,a Szabin is át ment.Egy délelőtt hányt kb 3-4x és du kiette a hűtőt,vagyis délutánra semmi baja nem volt.

Dolli!Én nem vinném dokihoz a gyerekeket,ha elmúlik a láz.Sőt én a Szabit eleve csak akkor viszem,ha 3. napra nem javul az állapota.És csodák csodájára,és érdekes módon erre a lassan 4év alatt még nem volt példa.Vagyis az eltelt kb 4 év alatt még nem szedett össze ténylegesen olyan betegséget amire antibió kellett volna.
Én amúgy azért nemszeretem ilyenkor rögtön dokihoz vinni,mert ha semmi extra baja van,akkor ott simán össze szedhet valamit,főleg ha kicsit legyengült az immun rendszere.
Szóval nyugi!!!!Ha csak ennyi,hogy lázas és semmi befulladás és ma már nem lesz láza,csak max hőemelkedése akkor nem kell rohanni.

mimi12

Szilvi!
Nekem is jó volt végre csacsogni :lol:
Én szeretek itthon lenni,de néha annyira jó dumcsizni.Az az igazság,hogy a szomszéd csajjal nem tudok olyan jókat beszélgetni.Néha nem őszinték és én azt nem igazán szeretem,sokszor hazugságon kapjuk őket és utána már mikor figyelnem kell mit mondok akkor nem megy a jóízű csacsogás.
No de most itthon van a Gyuri,majd lesz időm kicsit csacsogni járni ide oda :lol:
Megyünk is Orsihoz masszásra ,és majd jót csacsogok vele is,míg a Gyurit masszírozza :lol:
Vagy hajkurászom a kölköket :lol:

Ja ez a lázas taknyos..Ez a Szabin is átment kb 2 hete,délelőtt hőemcsije volt du már semmi,és taknyos lett,majd másnapra a Regi is taknyos volt,de ennyi..
És tényleg végre a Szabi nem volt olyan nyünyüke mint múltkor.Most már játszott,meg rosszalkodott :lol:
Neki is jó néha jókat játszani.

mimi12

Háááááh!

Ne tudjátok meg! :lol:
Itthon sminkelgetek a legnagyobb kupi közepén takarítás helyett!
Épp azon gondolkodtam, ha most csönget a postás vagy akárki hogy mennék ki éjszakai sminkben?????
Erre beállít Zsand! :lol: :lol: :lol:
Alig mertem kimenni a kapuig, de olyan jót röhögtünk! :wink:
Ittunk egy kávét és volt rögtönzött divatbemutató is! :D

zsAndika! Máskor is beugorhatsz, olyan jó érzés, hogy gondoltál rám!Még ha csak pár percünk van is egymásra, de annyira kell egy ilyen barátnő!
Kép
Vendég

Mimi!

Ezen jóóót röhögtem!
:lol: :lol: :lol:
Te max a férjemmel csacsoghatsz masszázs közben, mivel én szépen levonulok Gyuriddal a szalonba és 40 perc mulva feljövünk! :wink:
A szalonba nem is szoktam beengedni gyerkőket és szépen be is tartják enyémek!
Te azért megkuksizhatod masszázs előtt vagy után! :wink:

Na megyek konyhabútort mosni éjszakai sminkben! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Valamikor menni fogok, mert a lemezeket vissza kell adnom, meg meg akarom mutatni a p.zs. tartót, meg a teafilter tartót és megmondod milyet szeretnél, de most megyek ásni :( :( :(
Nagyon gondolkodok, hogy vegyek egy fehér komódot a gyerekszobába, olyat ami Neked van a szalonba, csak az a baj, hogy a többi bútor nem olyan anyagból lesz, de az is fehér színű lesz és nem tudom, hogy mutatna, hogy nem egységes!!!

Valaki kérdezte, hogy mi a titok:
A mindennapokban mindig megpróbálok vigyázni a csodahálóra. Havonta próbálom úgy intézni, hogy szombaton délben nem alszik a gyerek ilyenkor ugyebár este időben kidől és van egy hosszú esténk apával, amit kettesben tudunk eltölteni :D

Színházjegy:
nagyon örült neki anyukám!!!!
Az auschanba vettünk egy tojáslikőrös tortát, hát nem volt egy nagy durranás. Még a a hét elején azt terveztem, hogy én sütök tortát, de az nem jött össze :oops: Bár, még sosem sütöttem tortát. Egy néni szokott nekünk sütni, akinek most el van törve a combcsontja szegénykének.

Tényleg mentem ásni, bár nem nagyon van kedvem hozzá :((((
Vendég

Jaj Lányok de jó, hogy vagytok! Ha nem így lenne már elvertem volna Apósomat. :evil: :evil: :evil:
Szokás szerint itthon hagyta a lakáskulcsát. :? Hajnali 6-kor felhívatott a párommal, hogy itt áll az ajtó előtt, engedjem be. Lili persze felébredt és vissza sem aludt. :roll:
Azóta meg alattunk flexel, kalapál a garázsban. :evil: Dobálja a fagerendákat csak úgy zeng a ház. Lili 6 óta öt percet aludt összesen mert folyton felriad a csattanásokra. :evil:
14 órára meg megyünk a gyerekorvoshoz a 4 hónapos oltásra. Általában fél,- egy órákat kell várnunk már előre félek, hogy Lili az álmosságtól nyűgös lesz. :cry:

Orsi: nagyon állat lesz a sminked. Sikerült összehozni? Zsand segített? :lol:

De jó Lányok, hogy a gyerkők ilyen gyorsan átmennek a betegségeken. Olyan rossz olvasni amikor írjátok, hogy betegek. Amióta Anya vagyok sokkal jobban átérzem a dolgokat.

Brigi: mi mentünk volna Stop Shopba, gondolhatod. :lol: De hát ma más programunk van. :roll:
NEkem lassan már nem kell az a kopasz fejsapi. Idővel kihulli kaz összes hajam. Mikor állnak helyre végre a hormonok? Marad addíg hajam?????

Hát én is a nagyobb táborba tartozom. APa hazajön, elmeséli mi volt bent aztán meg csak néz " üveges szemekkel" amíg én mesélek. Ezért is örülök annyira Brigiéknek. Legalább valakin látom, hogy figyel is rám.
Meg nektek, hogy van aki legalább reagál a mondandómra. :lol:

Dolli: a gesztenyés töltelék csak vaniliás pudingba kevert gesztenyemassza. :lol: Meg a palacsinta tésztában is van egy kis gesztenyemassza. Egymásra rétegezve, leöntve csoki szósszal. Nyammmiiiiiii :lol:
Ja igen, GRATULÁLOK Rékához!!!!!!! :lol:

Lini: legyen jövő hét. Írd meg melyik nap. :lol: Holnapra meg jó Ringatózást. Úgy mennék én is. :? Nagyon tesztett a múltkori.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Lányom minnyá' elhajlok.... olyan álmos vagyok, a skacok nem akartak aludni, mi lesz itt még estig.... Ittam egy kis kávét de nem sokat használt....

Bubó holnap megy lovakat nézni az ovival! :lol: Valami Pipacshon-ba ZSAND, nem ismered?
Kivi leszek, hogy fog tetszeni neki.... :lol:

Mimi, máskor is megejthetjük a traccspartit! :lol: Bár belegondoltam.... lassan Lili is bölcsis lesz, és dolgozok, ki fogok maradni a játszós talikból.... :( Na mindegy egyszeregyszer elmegyek gyerek nélkül.... :mrgreen:

Zsand, ezt a nemalvós dolgot én is be szoktam néha vetni! :lol:

Hajni, jájj szegény pindurpandur.... remélem azrt nem lesz nagyon nyűgi! Nálunk az szokott lenni, hogy elmegyünk aludni, és általában akkor szokott a szomszéd vasakkal dolgozni, flexeli, dobálja ő is, meg jönnek hozzá és a nagy hangjával dumál, szitkozódik.... :evil:

Lányok, a párom megy az Ökonetbe, valaki kér valamit?
sylph

Sziasztok!

Teljesen kész vagyok! :evil: Dorina ma egész nap hisztizik,nyafog.Semmi nem jó Neki.A turiba darabokra tépett egy szivacslabdát.Tök ciki volt. :oops: Alig akart elaludni.Enni sem akar napok óta normálisan.Válogat,kiköpi.Már nagyon idegesít,hogy nem tudok mit adni Neki.Nem is attól parázok,hogy éhes marad vagy lefogy,hanem hogy valami hiány betegsége lesz.

Második szomszédban meg csinálják a tetőt.A kutya meg fél a kopácsolástól.Az ajtót kaparta,most megkötöttem.Még csak az hiányzik,hogy felkeltse Dorinát. :roll:

Orsi!Nézd meg ezeket,hátha segít!
http://www.youtube.com/watch?v=U2JGkzXG37Q

Hajni!Köszi az smst. :wink: Mi volt a dokinál?Jaa,reggel megint emlegetett Titeket Dorina,mikor készülődtem. :) Már tök természetes lesz Neki,ha bolt,akkor Néni és Lili :lol:

Sylph!De jó!És hétfőn sem volt gond?

Úgy láttam kész a játszótér.Mikor megyünk?

Kép
tierno

Orsi: azt hiszem az ötleted nagy sikert aratna! :lol:

Dolli: tuti érezte Lili, h mennék, mert azóta is szépen elalszik 8-9 között.

Brigi: mi 9re vagy 9:45re megyünk. Későbbinél félek Lili elalszik.

Lini
Kép
kicsi lini

Sikeresen átvészeltük a mai napot. Lili két szurit kapot, úgy sírt szegény. :cry:
De, hogy milyen okos! :shock: Letettem a pelenkázóra ( vártuk a doki nénit ) és emlékezett, hogy itt már történt vele valami rossz. Olyan sírást rendezett, hogy a védőnő is csak lesett. A kezemben persze semmi baja nem volt. :? De ahogy közelítettem a pelenkázó felé..... :lol:
Viszont mivel egész nap nem aludt, már 19 órakkor szunyált. :lol:
Remélem most nem lesz két napig nyűgös. :roll:

Ma elvitték az autót a szervízbe. Minimum 3 hét és EGYMILLIÓ Ft!!!!! :shock: :shock: :x :x :cry: :cry:
400 000 Ft-ot fizet a biztosító, a maradéknak meg mi fizetjük a 10 % -át. :x

Viszont Apa itthon van hétfőig. Végre utolérem magam a vasalással, takarítással. Erre mit mond? Hogy igazából azért marad itthon, hogy pihenjen, de ez Lili mellett nem fog menni. :shock:
Hát mondom: a családos emberek sorsa már csak ilyen! :wink:

Bigi: a néni és Lili sajnos leghamarabb csak hétfőn tud találkozni Dorinával. :roll:
Ja megnyitották itt is a Spart. Amikor bezárták, hogy féltettem a társadalmi életemet, most meg már Nektek köszönhetően fel sem tűnt, hogy újra nyitva van. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli!

Ma reggel jutott eszembe, hogy nem hívtál tegnap! :shock:
Lementetek végül Gézuval a doktornénihez?
Ne haragudj kiment a fejemből, gondolom Te meg nem mertél kérni! :(

Hogy van Gézuka??????

Hajni sajnálom a kocsi dolgot! Érthető, hogy párod most feszültebb!Ha ez vígasztal, most én sem kapok futópadot mert nullára kiköltekeztünk! :? Hitelből meg én nem akarok, elég a házat, autót fizetni!
Szóval majd tavasszal fogok futni! Addig járok Szilvikével tornára, meg a többiekkel úsziba! :D

Szilviiiiiiiiiiiiiii! Banyek nagyon fáj mindenem, főleg a hátam attól a brutkó mélyhátizom gyakorlattól! :shock: :shock: :shock:
A combom is, úgy megyek mint egy trottyos öreg! :shock:
Te hogy vagy??????

Apink nem szerelt tegnap fűtést, mert hulla volt, még jó hogy siettem haza!Mire hazaértem Bogika alukált, a nagyoknak még meséltem aztán Ők elaludtak! Szerintem mi is 10 előtt elaludtunk, reggel meg alig bírtam felébredni!

Mimi! Ha tudtok gyertek előbb, hogy tudjunk dumcsizni, amikor meg hazaér Apa, akkor meg megmasszírozom Gyurit!
Jöhettek 18h felé is, mert most esett le, hogy párod most nem dolgozik otthon van!

Bubuék ma mennek zarándokútra, csak 15h felé érnek vissza! Fruzsika bent alszik oviba.

Andika mi volt tegnap a dietetikusnál?Megdícsért? :D
Itt van Zsuzsi?
Ha van egy két szabad perced gyere és mesélj!

Rongyoltam, pusza
Vendég

[quote="piriczkihajni"]
írta:
piriczkihajni
Ma elvitték az autót a szervízbe. Minimum 3 hét és EGYMILLIÓ Ft!!!!! :shock: :shock: :x :x :cry: :cry:
400 000 Ft-ot fizet a biztosító, a maradéknak meg mi fizetjük a 10 % -át. :x

Hajni!
Milyen autótok van??Ez k..va sok.Nekem az espaceban nem volt ennyi kár,mikor hátulról belém jöttek,és bele löktek az előttem lévő autóba.Pedig tört a hűtő klíma +hűtő is.
Anyukámnak Budaörsön autós boltja van.Esetleg mond meg mik kellenek a kocsihoz,és utánanézünk,hátha bontottban olcsobban tudunk segíteni Nektek.
Vagy a szerviz intézi?

mimi12

Orsi,
Igen meg lettem dícsérve :D -2 kg, derék -4 cm, csípő -2. Még 4 kiló van a kitűzött célig. Itt van a húgom, tegnap jött velünk vissza. Bent alszik ma Fruzsi? Akkor nem is találkozunk :(

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

zsand es Orsi tanacsara elokerultem. Bar a gondolataim kisse kuszak, azt sem tudom mit irjak, de azert kihuzom a sajat fejemet a fenekembol es megemberelem magam.

:)

Nem olvastam vissza, de gondolom Orsiek mondtak hogy depis lettem. Kicsit nehez felfognom a szitut ami van, a "szabadsagom elveszteset", azt hogy semmi energiam, hogy fogalmam sincs mihez fogjak, lassabb vagyok 2 menettel mint kene....

Minden esetre a babat nagyon szeretem, gyonyoru kisfiu es nagyon jo gyerek! tehat attol eltekintve hogy nyakig vagyok beparazva minden miatt, nem mondhatom hogy "nehez gyerek" lenne. (egyenlore)

Az a gondolat van a fejemben (es ebbe kapaszkodom) hogy Isten nem ad rank tobbet mint amit el tudnank hordozni es cask azt varja el tolunk amire O kepesse tesz bennunket.
Hat ebbe jooooooooooooooool belekapaszkodom most!!!!!!

Kerek szepen minden tanacsot ami csak eszetekbe jut!!!!!!
Noemi, zuditsd ram a pozitiv hullamaidat, te egy iszonyu eros ember vagy es Regivel annyira jol elvagy!!!!

Lanyok, help line Mia mamaert :D

:D:D:D

sünciboglya

fogyas: amiota hazajottunk a korhazbol 2 es fel kilot fogytam. :(
Nagyon nehezen tudok enni, idom sincs, kedvem sincs. De pentektol mar befizettunk kajara, igy remelhetoleg az izleni fog es megeszem jokedvvel.

bocsi a sok nyugoskodesemert, mostanaban szerintem ilyen nyafis leszek. :S :shock: :roll:

sünciboglya

Szija Mia!

Üdv a fedélzeten! :D

Fel a fejjel, tudom, hogy nehéz időszak, de mindenki túléli!
Erre rápihenni nem lehet csak rágyúrni!

Én 3 kisgyerekkel voltam itthon egyedül!
Volt egy 4évesem egy 2 évesem és egy újszülöttem.
Apa másfél hetet volt itthon de a kapunkat hegesztette végig! :?
Utána mélyvíz! :wink: Anyósom akkoriban nem segített mert fasírban voltunk, szüleim se jöttek!
Akkoriban nekem nagyon sokat segítettem a topictársaim! Jó volt elpanaszolni, hogy fáradt vagyok, fáj a császár sebem, rosszak a nagyok stb.
Biztosan mindenkinek más a teherbíróképessége, de ezt lehet növelni! :wink:
Szerintem a Te esetedben az lehet gond , hogy egész terhesség alatt kiszolgáltak és most hírtelen megfordult a szerep! :?
Rázd meg Magad és legyen nagyobb önbizalmad!
Te egy NŐ vagy akinek a legfőbb szerepe, hogy a családjáról gondoskodjon! A férjedről és a babádról!
Szerintem ez egy csodás feladat, az embert örömmel tölti el és minden fáradtságot megér! :wink:
Ha Téged szolgálnak ki az fusztrál, ha Te szolgálsz ki mást akkor érzed igazán, hogy fontos vagy!

Mi mindenben segítünk ha kell, de az lenne a legjobb ha abban tudnánk segíteni, hogy HIDD EL KÉPES VAGY RÁ!!!!!!!

Péterednek azt üzenem, hogy rázzon meg egy kicsit és ne szolgáljon ki, hogy megerősödj mire Magadra maradsz! :wink:

Tudom, hogy nemrég raktam fel ezta verset, de most olvasd el mégegyszer és meglátod teljesen másként fogod érezni!

Ha kezem lábam levágnák, akkor sem cserélnék olyannak akinek nincs gyerek!!!!!! Nagyon sok szenvedéssel, lemondással jár, de az a pluszt amit kapunk Tőlük, minden fájdalmat megér!

Mielőtt anya lettem

Mielőtt Anya lettem,
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam, amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban, és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem,
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem,
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt anya lettem,
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva sem fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem,
Nem tartottam kezemben egy alvó babát, mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem,
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem,
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Nem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat

A csodát Vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen
érzésekre, mielőtt Anya lettem.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos sietnem kell, csak annyit akartam írni, hogy ezt nézzétek meg:

astris.com/LittleAngels.pps

Ha lehet hanggal, mert nagyon szép zene szól alatta.

Nekem ezt akkor küldték, amikor a Bencét vártam. Szerintem nagyon megható, én végigbőgtem.
Mia! Főleg Neked küldöm!
Kitartás! Tudom, hogy erős vagy, és hamar túl leszel a kezdeti nehézségeken!

Kép
Kép
anett_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?