sajó(né)
Ne görcsölj rá, próbáld meg inkább lazán felfogni.
Tudom ez nagyon nehéz, de a legfontosabb a pozitiv hozzá állás.
Nekem amikor ugyanigy elsőre voltam, szintén 2 petém lett, mindkettő megtermékenyült, osztódott, szuper volt minden, még pozitivat is teszteltem, (a végét nem irom le, mert az most már nem fontos), de az a lényeg, hogy nyugi, érezd jól magad , pihengess, koncentrállj az anyaságra, a babákra és minden rendben lesz.
moncsika
Ja tegnap voltam, de nem volt semmi különös.
Fél 4-re volt időpontom, de mivel nagyon éhes voltam-és a gyerekeket is meg kellett etetnem
-ezért rácsörögtem, hogy még elmennék kajálni, mondta, hogy nyugodtan.Kajáltunk és utánna mentünk igy is vártunk kb 2 órát, olyan fél 7 körül tudtam bemenni hozzá.
Elmeséltem neki az előző napi élményeket , mondtam, hogy úgy néz ki, hogy 2 kislány, persze rögtön el akarta kérni az egyiket
, mondtam, hogy szupi lett a genetikai és nem megyek amnióra, de már múltkor aláirtam a papirt, ő meg csak nevettett, úgyhogy úgy láttam, ő is igy látta jónak, nem is szólt utánna erről egy szót sem. A "kisszobába" invitált , mondom miért??? nincs uh? azt mondta nincs, minden nap nem lehet.Felfeküdtem arra a szőrnyű nőgyógyászati vizsgálószékre és megnézte a méhszájat, ami azért fájt egy kicsit-mármint a vizsgálat-szóltam is neki.De minden rendben van, gyönyörű szép zárt a méhszáj, ja és meg akarta hallgatni a szivhangot valami kis készülékkel, az egyiket sikerült is neki, de a bal oldalon lévő baba belerúgott olyanokat a készülékbe, hogy mondta, apánk, hogy oké, akkor inkább nézzük meg a rendes uh-n
Na jól van mondom, ez a gyerek a mi fajtánk, csak kiharcolja amit a mami is szeretne
, úgyhogy végülis mégis lett egy rövid uh-de épp hogy csak a szivhangot nézte, hogy minden oké és ennyi.
Ezenkivül esett még pár szó a gyógyszerekről, a diétáról-te tudtad például, hogy nem lehet sajtot enni???!!!, én mindig ettem eddig, apánk szerint csak só és zsir, ja mondom én eddig azt hittem, hogy kálcium
-úgyhogy beszéltünk a diétáról meg egy két magánéleti dologról-ő mesélt v.mit-aztán puszi-puszi és jöttünk is. Azt mondja nem kell mindig uh, mert mostmár minden rendben van, a gyerekek súlyt vesznek magukra , úgyhogy mostmár nem lesz mindig uh. Ja a vérnyomásom alacsony volt 106/56
a súlyom szokás szerint nála több volt vagy másfél kilóval, az itthoni mérlegen csak 70 dekát hiztam az elmúlt 3 hétben.
Ja és apánk szerint a hasam nem a babák miatt nőtt, hanem a téliszalámi és a sajt miatt
, hááát mondom azon csodálkoznék, mert alapból eleve nem ilyen formájú a hasam, mint most, másrészről a köldököm magasságában szoktam érezni valamit ami gondolom a babák lehetnek, mivel az uh-n ő is ott találta meg őket.
Aztán kicsit megcsikizgette, megcspkedte a bébihájamat
és utánna öltözhettem fel. Mármint ez még a vizsgálóba volt, nem a rendelőjében
A héten megyek labor kontrollra meg védőnőhöz, de azon kivűl nincs más dolgom.
Te ezt a cmv-t vagy mit nekem nem kérte mi ez és minek? megcsináltassam én is?
Te hogy vagy különben? Hogyhogy 2 hét múlva kell menned? Én azt hittem ezen a héten mész?vAGY most mész a genetikai uh-ra?
juj, de izgi, biztos megmondják, hogy kisfiú vagy kislány.?
...na elég részletes voltam?