Új privát üzeneted érkezett!

Monchy

Miert nem csinalsz magadnak egy freemailt???????

Kriszti
kriszti

Monchy

freemail visszavonva,most csinaltam egyet magamnak,napi 10 perc az nem sok!KépBocs ha hujeseget kotyogtam!

Krisz
kriszti

A mailbox.hu eleg jo,igy teljesen anonym maradhat barki mert nem ceges az emil.

en is csinaltam magamnak remelem jol mukodik

lien@mailbox.hu

mingya kiprobalom!

Kriszti

Jol ellevelezgetek magammal!Kép
kriszti

Edina!

Nem csak a pasiknak jo, nalunk o nem is szedi (bar az lehet, hogy a spermiumszamra is jo hatassal van, de akkor nem birnek vele! KépKépKép).
Azt meg nem tudom, hogy erdemes-e szedni, de mar tobb jo tapasztalatot is olvastam rola. En szedem. Adok meg esely masnak is, a doki ugyanis extra adag hormont akar szedetni velem, es en nem szeretnem. Erika2 azt irta magarol, hogy egy eves probalkozas (es peteeres nelkuli ciklusok) utan ettol lett babas. Mindenre biztos nem megoldas, de azert ezek szerint van olyan eset. Ugyan eleg draga, de ez 1 honapra elegendo adag (napi 3x1). Valaki irta, hogy ugyanezt Kombucha teaban itt(ssz)a (ugy is kaphato...?).

Eszter
Beszti

Eszter!

Erika2 most írt nekem levelet és képzeld 17 hónap próbálkozás után esett teherbe. A MACA-tól szúrt neki a bal és a jobb oldalon is. Tehát beindította nála is a peteérést.
A Gyöngy 9. számában is van róla cikk.Amikor már a lombik se segít...
Én is nagyon bízok benne, hogy csodákra képes.

Kriszti!

Gabót kihagytátok õ is velünk jön!

Orsoly!

Elküldtem a telcsi számom, megkaptad?

Lányok!

Jó hétvégét mindenkinek!
Most megyek a fodrászhoz.

Puszi

Andi
Andy

Andi

Gabo 3. a sorban!!!!

Jo hetveget!

Kriszti
kriszti

Lanyok!

Tud valaki valamit,barmit Jazminrol!?!?

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Mindenkinek!
Nagyon vigyazzatok a szamitogep virusokkal. Tegnap teljesen tonkre vagta a gepemen talalhato Microsoft programokat. Veszelyes mert Interneten keresztul terjed es anelkul hogy barmit is letoltenetek (gondolok itt E-mail-re, MP3-ra stb...). Tegnap csak annyit tettem, hogy felleptem az Internetre es hallom a Winchester csak teker...teker....majd hibauzenet erkezett az Explorertol. A virus ellenorzom is jelzett hogy telepitsem ujra mert ismeretlen betegseget talalt. Futathato azaz "exe" File-okat tamad azaz kiboviti oket a virussal. Alattomos mivel elso idoben meg nem okoz olyan nagy kart. Elojelei: Furcsan viselkedik a gep, lelassul az Explorer, egyes programok nem vagy hibajelzessel indulnak el, nalam az Excel-ben inditaskor a munkalapot teleirta krix-kraxok-kal...
Szerencsere a Ferjem beszerezte az ellenszert, de hallottuk hogy Amerikaba oriasi karokat okozott.

Puszi
Melinda
Melinda

KépSziasztok lányokKép
Természetessen magamról írtam:Monchy!Az Én gyaloggalopom indult el a második bébiért!Már régebben leírtam nektek a történetemet,de röviden annyi:-6 és fél év alatt 4 vetélés,mind 3 hónap elötti bébi volt...és Nátán 98.nov.9.-én születhetett meg(insemináció segitségével)!Most jött el az az idö,hogy szeretnénk tesót!
PCO-s vagyok,van olyan idő mikor 4-5 hónaponta jön meg-nincsenek hormonjaim stb.Most belevágtunk és most gyógyszert szedek:Dufastont,hogy megjöjjön és utána kontroll vérvételek és ugyan az mint Caldeának(hormonkezelések-UH ellenörzés mellett és az insem.!
Ennyit magamról,nektek sok sikert és jó Mini-talit!Nagyon jó hely a Trófea,sokszor járunk oda!
-az aranygaluskának és somlóinak hagyjatok a végén a pocakotokban helyet(nehogy kihagyjátok-azok isteniek)!
KépKandi72Kép
Kandi72

Meg egy dolog: a Web szerveren (ezzel lehet Web oldalakat krealni) keresztul tamad....Ergo: ha ezt leallitod vagy nincs feltelepitve a gepedre, akkor egyelore meg vedve vagy a virustol.
Melinda

Szija Kandi

PCO-s sorstarsam!Nalad volt olyan,hogy a metrodint kaptad es otthon probaltatok osszehozni??Ha volt akkor az miert nem sikerult??Most ez elott allok,nagyon erdekelne mi volt nalad.En okt kozepen megyek vissza es bele is vagunk.
Nem tudsz surubben jonni dumcsizni?Olyan ritkan vagy!

Melinda

Koszi,remelm itt a cegnel vigyaznank`rank`

Kriszti
kriszti

Marti

Lehet hogy a szivarvany jo jel Kép...talan egy remenysugar...
Az en ferjem sem nagy etku ha sex-et veszem, viszont igaz ra hogy a gyomran keresztul vezet az ut. Javaslat: Ovulacio kozeledtevel a kedvenc etelet varazsold az asztalra...azert figyelj arra hogy ne legyen tomeny es sok. A vacsorat csinos ruhaval, es sejtelmes viselkedessel koritsd. Legyen a helyzet szokatlan, de ne egyertelmu (ne erezze hogy te azt akarod, foleg azt ne hogy miert). Kerdezd meg hogy mi ujsag az utalatos fonokevel, vagy kollegajaval, kozben hallgasd megertoen, nezz melyen a szemeben vigasztald meg ha szukseges. Ezt azert mondom mert altalaban a ferfiak beteszik a munkahelyi elmenyeiket is a taskaba mikor hazajonnek, es ez blokkolja Oket a feloldodasban. Az elazulas altalaban megteszi a hatast, es eszreveszi a koritest is Kép csinos ruha...sexi fehernemu stb...

Udv
Melinda
Melinda

Azert gondoltam, hogy csak neki valo mert amit itt lehet kapni csak Maca-nak hivjak a Vibe hianyzik Kép es a neni mondta, hogy ferfiaknak valo, nekem valami mast akart javasolni aminek mar a nevet se tudom.
edina

Lanyok

Praktikakrol jut eszembe.Nagyon ritkan tudom ravenni/evente max 2-szer,lusta diszno/De ha raveszem,hogy testapoloval masszirozzon meg /eloadom,hogy itt faj-ott faj/,meg olyan nem volt,hogy nem valami fincsi lett a vege.Ugyanez forditva/te maszirozod ot/sokkal surubben bejon mert szeretik magukat kenyeztetni.

pusssz Kriszti

Nagyon jo es termekeny hetveget!!!!!!!!!!!!!!!
kriszti

Edina

Vigyazz mert ezeket a termekeket is hamisithatjak!

Kriszti
kriszti

Edina!

Maca-Vibe nem mas! Ha olcsobb, nem hiszem, hogy jo, es hatarozottan nem csak Maca.
Egyeb infok, hogy biztos lehess a dolgodban:
Kiszerelés: 100 kapszula , Forgalmazó: Rica Kft., OÉTI: 50060/6451/1998.

Andi!

Latod! Pedig akkor mar o is el lehetett keseredve jocskan. Most pedig... KépKépKépKép
Igazuk van a lanyoknak, adj meg magadnak idot.

Melinda es tobbiek!

OFF: Virusinfo igaz, nalunk is volt, de raadasul az ilyenfajta virusbol is tobbfajta van. Jel lehet az is, ha az netkapcsolatodat veszi le teljesen (nagyon lassu, vagy nem enged lapokat megnyitni). Erdemes arra is figyelni, hogy a c: drive fokonyvtaraban (amit egyebkent erdemes nem teleszorni) ne legyen ismeretlen eredetu CSUPA NAGYBETUs file.

Eszter
Beszti

Kép
Beszti

Bocs, nem igy akartam...

Edina!

Itt a Maca-Vibe dobozanak kepe:
Kép

Eszter
Beszti

Meg mindig bocsi, remelem harmadikra sikerul, ha nem, akkor foladom.

Kép

Eszter
Beszti

Sziasztok Lányok!

Edit vagyok Maglódról, ha már Kinga nálatok keres, illik bejelentkeznem. Szinte a kezdetektöl olvaslak benneteket, sok kérdésemre találtam meg itt a választ. A Chatröl páran biztos ismertek, ott Edi néven futok.

A történetem: márciós óta próbálkozunk az elsö babával, mostanáig teljes kudarc. Julius óta Clostit szedek, annyit segített, hogy végre van peteérésem és normális hosszuságu ciklusom. Baba még mindig sehol. Ma vagyok a 21. napon és erösen reménykedem. Nagyon szeretnék már egy pocaklakót!

Szorítsatok nekem is légyszi, ha még van egy kis hely nálatok, én is mindenkinek nagyon drukkolok a háttérből.

Sziasztok, Edi

Kinga, hívlak telcsin!
Edi

Lányok,
Vettem Macát.

Amikor a herbáriában voltam pont egy terhes lány próbálgatott magának cipöt. Olyan aranyos volt. És úúúúúúúúúúúgy elszomorodtam, de mosolyt eröltettem az arcomra.

Na de fel a fejjel.

Szóval én is elkezdek Macázni. Bár megvallom félek, hogy felajz és akkor nem hagyom a páromat békén pihizni. Ha, ha ha. Tényleg Macások közül tapasztalt valamelyikötok ilyet,

Lelláról van valami hír? Aggódom érte, föleg, hogy valamelyik arab lakta országban él. Tudja valaki melyikben?

Mindenkinek nagyon jó hétvégét.
Pusszancs, Moni
mj

Edi,
Irj nekünk csak bátran továbbra is! Örülünk, hogy segíthettünk. Ha velünk maradsz, feltehetünk a szép kis listánkra, amennyiben gondolod.

Üdvözöllek körünkben. Szerintem már mindenki elment és mi vagyunk itt.

Üdv, Moni
mj

Koszi a kepet meg az infot, csakhogy itt sajons nincsenek magyar termekek. Igy a dobozrol is csak annyi derult ki legalabbis amit megertettem, hogy valamifele retek szeru noveny kivonata es , hogy noveli a potenciat, meg prosztata problemakra jo.
De nem adom fel es kersem tovabb, ha mas nincs kuldetek a hugommal. Kép

Megegyszer Jo hetveget mindannyiotoknak!
edina

Sziasztok lányok!
Kriszti:mi nem próbálkoztunk vele(azzal,hogy otthon összehozzuk),mert a dokim mondta(Dévai),hogy az insem.két nap elönyt biztosit!Ja és az insem utáni 3 napban kellett sex-elnünk,mert a titi és hát bejött...nem tudom melyiktöl,az insemtől vagy a 1-2-3.napon,de a végeredmény a fontos!
A fiammal itthon vagyok és alvásidö alatt és éjjel a Chat-en szoktam mindig fent lenni a net-en,csak nem mindig kotyogtam bele eddig!
De ha megengeditek,mostantol sürübben írok majd!
Puszi és sikereket!
KépKandi72Kép
Kandi72

Kedves Lányok!
Lella Líbiában él, és a fax száma: 0021821833010
Azt kell ráírni, hogy To Almajaria, Huda
Nekem is régen írt.
Jó volt a találkozó?
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz

Sziasztok!

Dobok egy listát, mert úgy látom nincs senki a hétvégén.

Orsoly 8c 67 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 61 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 43 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 35 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 30 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 30 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 29 cn Budapest
Norci 5c 29 cn Budapest 26 év
Moni 4c 28 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 28 cn Budapest 26 év
Bella 15c 28 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 28 cn ? 32 év
Eszter 12c 28 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 28 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 22 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 22 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 21 cn Györ 24 év
Márti 9c 20 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 18 cn Szeged 30 év
Eni 2c 17 cn Pécs 26 év
Edina 7c 17 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 16 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 16 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 14 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 13 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 12 cn Adács 27 év
Éva 28c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 6 cn Calgary 26 év
Kriszti 13 c 4 cn Galgamácsa 29 év

Kérdeznék valamit. Ti mikor szoktatok tesztelni? Nekem szerda-csütörtökön kellett volna megjönnie (nagyon rövidek a ciklusaim). Mindenesetre holnap reggel tesztelünk egyet, mert a hőm sem akar leesni.

Ha valaki betéved holnap, megírom mi az eredmény.

Kata

Ui: Gabó!
Nem tudom mikor leszel net-közelben, de remélem minden rendben.
Kata

Kata!

Na, mi az eredmeny? KépKép
Nem tudom, mikor leszek itt, de meg benezek.

Edina!

A Maca-Vibe nem magyar termek. Csak a doboz hatuljara van ismerteto magyarul raragasztva. Tenyleg, az OETI szammal nem ersz ott kint semmit (talan a hugod itt...), de mivel a doboz a perui gyartotol szarmazik, a kepe hasonlo lehet (nalunk a ceg csak forgalmazo).

Eszter
Beszti

Sziasztok lányok!

Már én is régi vagyok de tavasz óta nem tudom letölteni ezt a topicot.
Szoval kinek voltál már HSG-je?
Mik a tapasztalaitok?
Köszi:
Jutka
khjutka

khjutka! Nekem volt már HSG-m 97.dec.-ben. Nem fáj enyhén feszito érzés. Monitoron nézik a kontraszt anyagot, hogy átjut e a petevezetokön. Ha igen akkor OK. ha nem akkor van az elzáródás. Ha jól emlékszem. Nem vészes! Nem kell tole félni!
Névtelen

Sziasztok!

Beszti!

Sajnos csak egy vonal Kép . Bár nem értem, hiszen a höm nem megy lefelé és nem is jött meg. Nekem még SOHA nem késett a mensim. Inkább hamarabb, de késöbb soha. Hát várok még pár napot, s ha nem jön meg, veszek egy másik tesztet. Talán a rövid ciklusaim miatt még nem volt meg a kellö nap, hogy a teszt kimutassa. A diagrammomban a számításom szerinti fogamzás óta ma telt le a tíz nap. Viszont ez reggel a teszteléskor eszembe sem jutott.

Gabó!

Remélem holnap dolgozol és jelentkezel! Tényleg jó lenne tudni, hogy mi van Veled. Legalább a mobilszámodat elkérhettem volna.

Kata
Kata

Sziasztok!

Újra itt vagyok, sajnos olyan lassú az Internet otthon, hogy nem tudok írni a fórumba. Most azonban valamilyen oknál fogva sikerült.
Én jól vagyok már csak 6 és fél hét és újra indul nálunk is a babaproject. Jó olvasni titeket, hogy nem adjátok fel és küzdötök, nekem sajnos többször eszembe jutott, hogy nem érdekel már tovább, beleőrülök ebbe a várakozásba. De Ti mindig lelket öntötök belém. Apropó olvastátok az ekalendáriumon az írásokat? Nekem továbbra is tetszik. Úgy látszik az a házaspár sem fog könnyen kisbabához jutni. Ők is szenvednek. A hőmérsékleti görbéjét láttátok? Hát igencsak kacifántos. Mit mondjak nekem is ilyen szokott lenni.
Szóval ha valaki még nem tudja milyen oldalról van szó, újra kirakom a linket, ha van kedve nézzen be. Egy kis bíztatásként nem rossz.
www.ekalendarium.hu/baby.php
Lányok:
Hallottatok valamit a Maybe Baby mini mikroszkópról?
Engem érdekelne, ha valaki tud valamilyen infóval szolgálni azt nagyon megköszönném.
Puszi
indigo

Kata!

A 10 nap nem eleg, meg az olyan teszteken sem, ahol azt irjak. Legalabb 14 nap kell altalaban ( elmaradt menses elso napja) ez is csak az erzekeny (20-as erzekenysegu pl. MiniCsepp stb.) teszteknel. Es meg akkor sem kell ketsegbeesni. Sajnos nehanyszor mar velem is "jatszott" a mensim.
De neked biztos nem ez lesz! KépKépKép

Eszter
Beszti

Beszti!

Remélem igazad van. Én erre délután jöttem rá. Ha rövid a ciklusom: még nem telt le a 10 nap...
A gyógyszertárban a MiniCseppet is ajánlották, de én azt hittem a drágább a jobb. A jövö héten lehet, hogy a legolcsóbb Medi Lab-ot veszem majd meg. Kép

Veled mi van? Látom egy cn-on vagyunk.

Kata
Kata

A mai lista:

Orsoly 8c 68 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 62 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 42 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 36 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 31 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 31 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 30 cn Budapest
Norci 5c 30 cn Budapest 26 év
Moni 4c 29 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 29 cn Budapest 26 év
Bella 15c 29 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 29 cn ? 32 év
Eszter 12c 29 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 29 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 23 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 23 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 22 cn Györ 24 év
Márti 9c 21 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 19 cn Szeged 30 év
Eni 2c 18 cn Pécs 26 év
Edina 7c 18 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 17 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 17 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 15 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 14 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 13 cn Adács 27 év
Éva 28c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 7 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 5 cn Galgamácsa 29 év

Mai teszt negatív és a hőm is leesett, úgyhogy "nem nyert". Kép Kép Kép MÉg nem jött meg, de csak idő kérdése. Most teljes padló Kép
Cincérke
Cincérke

Sziasztok Csajok,

Újra itt vagyok, pénteken nem volt időm sajnos benézni.

Pucúr!!!! A vonatom a NYUGATIBA érkezik 12.25-kor!!! Írtad, hogy hozzád 3-an férnek be, csak ezért merem jelezni. Mert hogy, mi valószínűleg 3-an megyünk fel (apa + Mazsola), és ők az állatkertben töltik majd el az időt (kivétel, ha nagyon hideg van, vagy rettentően zuhog, mert akkor inkább nem jönnek). Szóval 99%, hogy 3-an leszünk, és ezért nem mertem eddig beleélni magam, hogy lesz vkinél 3 hely egy kocsiban. Ha nem jönne esetleg mégsem össze, akkor nem baj, mert metróval 15-perc az egész és a fiam azt külön élvezi.

Kriszti, Andi esetleg veletek is összefuthatnánk, mert kb. egyszerre érkezünk, Ti hogy mentek a talira??? (Ha már írtátok, akkor bocsi, de elég zavaros az ügy).

Orsoly!! E-mail megy!!!

Melinda és mindenki! Köszi a tippeket!! Tegnap már hasznosítottam is egyet-kettőt (bár baba nem lesz belőle, mert 21 cn vagyok, de most nem is az volt a lényeg, hanem a "békülés".) OLLLLLYYAN trükkös voltam!!!KépKépKépKépKép

Szép napot, majd még megpróbálok jelentkezni,

Márti
Márti

Sziasztok Lányok!

Nem gyözöm olvasni a hétvégi termést! Kép

Márti!
Na látod, nem eszik olyan forrón a kását! És ugye a férfi is "csak" emberböl van, ugyanolyan érzö lélek, mint a nö, csak néha nem mutatja!
Krisztiék egyébként velem jönnek, ha minden igaz. Egyébként két autó lesz, összesen 7 ülöhellyel, úgyhogy mindenki be fog férni valahova. Ha más nem, akkor a csomagtartóba. Kép

Kép Monchy
Monchy

Lemaradt az idézet! Kép

"A zaj még nem bizonyít semmit. Gyakran megtörténik, hogy egy tyúk, amely tojt egy tojást, úgy kotkodácsol, mintha egy kisbolygót tojt volna."  Mark Twain [1835-1910]
Monchy

Sziasztok leányzók!Kép
Jajjjj, de rég láttalak benneteket!!

A HÉTEN MINITALCSI!!!!!:KépKépKép

Láttam, gyûjtitek a telcsiszámot, emilcímet.
Az enyém:
70-2490554, és Csokifagyi@primposta.com

brrr....milyen szörnyû idõ van...
olyan sötét lett, mintha este kilenc lenne...
nahát..))

Lányok, annyira kíváncsi vagyok, ki indítja meg közülünk a babaesõt!!!
(ki lesz az a szerencsés??)

Ancsi
Ancsi

Szia Ancsi!
Ez az, ahogy a gyerekek szokták számolni, már csak 5-öt kell aludni és itt a szombat! Kép Kép Kép

Lányok!
Lehet, hogy szombaton kiderül, hogy már valahol találkoztunk, hogy valahol már láttuk egymást?
Lehet, hogy szomszédok is vagyunk talán? Kép Kép Vagy régi ellenségek? Kép
Csupa rejtély, csupa talány ez az egész. Mindenesetre én élvezem, hogy van egy kis misztikum ebben az egész találkában! Ti hogy álltok ehhez, kedves leendö kismamák? Kép

Monchy
Monchy

Kiváltottam a gyógyszereket.

Metrodin HP75 5 dbx 2.661=13.305 ( a sima Metrodin az 1.400 Ft körüli)
2 db Profasi5000 x1.580=3.160

Tehát gyógyszertár: 16.465 Ft.

Ma másodi szuri.

Caldea
caldea

Lányok!
Mindenkinek szép reggelt.

Sajnos én sem nyitom meg a babaesö sort, mivel megjött. Tegnap.

Megkérhetek valakit javítson ki?
Moni 5c 2cn
Köszi.

Pénteken megkaptam az elsö Gynevac szurit. Csak a helye fájt még egy napig.

Kata,
Ne add fel. Az a teszt amit csináltál túl korai volt. Várj még 1-2 napot és reggeli vizeletböl csináld, ne napközbeniböl.

Erazmusz,
A tali most a héten lesz, és ha gondolod szeretettel várunk!

Már én is alig várom, hogy találkozhassam VELETEK.

Most megyek,
Moni
mj

Moni!

Kép Majd a következö hónap lesz az igazi! Kép

Orsoly 8c 68 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 62 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 42 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 36 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 31 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 31 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 30 cn Budapest
Norci 5c 30 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 29 cn Budapest 26 év
Bella 15c 29 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 29 cn ? 32 év
Eszter 12c 29 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 29 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 23 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 23 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 22 cn Györ 24 év
Márti 9c 21 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 19 cn Szeged 30 év
Eni 2c 18 cn Pécs 26 év
Edina 7c 18 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 17 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 17 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 15 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 14 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 13 cn Adács 27 év
Éva 28c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Barbi 7c 7 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 5 cn Galgamácsa 29 év
Moni 5c 2 cn Törökbálint 28 év

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Esett, de most sut a nap itt! KépKép
Ugyhogy mindenkinek ilyen reggelt!

Kata!

Igen egy cn-nen vagyunk, de nekem hosszabak a ciklusaim. Semminek semmi jele. Egyebkent az olcso teszt is jo. Csak eleget kell varni.

Cincérke!
Meg nincs minden veszve... Remenykedj!

Marti!
Orulok. Meg ha esetleg nem ez a honap anyero, akkor se legyel elkeseredve. Kép

Nagyon orulok, hogy itt vagyok veletek. Ezek a napok mindig olyan nehezek szoktak enni, most meg szinte ropulnek, minden rosszerzes nelkul. Kép

Eszter
Beszti

Sziasztok Lányok!

Eszter!

Hõd hogy áll? Az enyém ma reggel felugrott 36,6-ról 37,2-re. Tehát peteérés van és ovuláció is. Már csak azt nem tudom a kisfickók elérték-e a kis petesejtjeimet. Ma is iszonyúan fájt a bal oldalon a petefészkem.

Kjutka!

Ellentétben a Névtelen hozzázólótól, nekem nagyon fájt a HSG, mert ugyanis a bal oldalon el volt záródva a petevezetõm. De ez nem mindenkinél
egyforma.

Kata!

Szerintem kicsit hamar teszteltél. Ha a hõd fent van akkor még van remény. Pár nap múlva próbáld meg újra.

Márti!

Mi Monchyval megyünk, de találkozhatunk a Nyugatiban és együtt indulhatunk az éttermbe.

Andi
Andy

Lányok!
Tud valaki valamit Norciról?
Az ö ciklusai ha jól emlékszem mindig szabályosak és most látom a 30. cn-en van. Kiváncsi vagyok mi van vele. Drukkokok!

Norci??? Itt vagy?
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, még mindig nem jött meg. Kép Biztos a HSG mellékhatása. Mert szextilalom volt nálunk, amit be is tartottunk, tehát baba nem lehet a dologban. Nekem inkább 27 naposak a ciklusaim mint 28, ma meg már a 30. nap van. Kép

Minitali:

Nekem is van autóm, (nem nagy ugyan, egy Seicento) és szívesen megyek bárkiért akár a keletibe akár a nyugatiba. Csak szóljatok.
Telefonszámomat emilben megadom: visume@visume.hu

Puszi: Lotti
Lotti

Andi!

Nem tudom, mi van a hommel, ket napja nem merem. Azert, mert ugysem az elejetol kezdtem (csak a 13. cn-nen), meg ki is maradt nap. Meg hetvegen nem kelek ugyanabban az idoben. Igy nyugodtabb is vagyok (igaz, nekem nem ment 37 fok fole egyszer sem). Eppen a dokivaltason gondolkozok (ha nem akarom hormonnal folytatni, meg ezen a heten cselekednem kell).
De akkor neked is "elcsuszott" az ov. nem?

Eszter
Beszti

Szep Jo Reggelt!

2 orat ultem a dugoban de itt vagyok!Kép
Valakitol kaptam egy emilt,hogy rossz a gepe ma nem tud jonni de sajna a teszamrol nemt udtam azonositani,westelen keresztul jott nincs emilcim se.

Andi

mondtam en,hogy lesz ovi lehet ,hogy nem is akarmilyen.Tegnap volt jatek???Kép

Huu,mar en is nagyon varom a talit!KépKép

pusssz Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!!

Látom, nagy a készülődés a hétvére, ezért nem is nagyon írok az utóbbi időben. Két kérdésem lenne, ha tudtok, válszoljatok léccci!
1. A MACA VIBE szedhető-e más gyógyszerrel együtt? (pl. Closti)
2. A MACA okozhat-e petefészek túlstimulálást??
Köszi előre is!!
Andi! Mi van veled???

Puszi mindenkinek

Gitta
Gitta

Gitta!

Elõször is a MACA nem hormon, így nem okoz túlstimulálást. Volt olyan csaj aki Closti mellett szedte, de én nem ajánlanám hogy hormonokkal keverd össze. Szerintem tényleg fokozza a peteérést és nincs szükség mellete másra, mert ovulációm is volt de még milyen!

Kriszti!

Volt játék!

Eszter!

Igen nekem is elcsúszott az ovuláciom, de az nem baj mert ez a MACA-tól van biztos. Eddig mindig a 14. nap körül volt.
Van valami biztató jel nálad?

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?