Új privát üzeneted érkezett!

Melinda!Szemtelenül fiatal vagy....irigylem ezt Tőled !!!

KépBelcsi iménti arcberendezése!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért a kisfiadhoz nem eléggé! :oops: :wink:

Loviné,
köszi a privit! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

princzike

én várom a következő tesztedet,mindkettőn láttam a csikokat,kell lenni ott valakinek :) jobban vagyok már picivel,majd alakulnak ám körülöttem is a dolgok... :)

ranita

nem gondoltam volna hogy lombikod lesz,azt hittem azért nem ennyire rosz a helyzet..na de az a lényeg hogy akárhogy is,de az a pici baba akire ennyi ideig vártatok,küzdötetek,végre a pocakodban legyen :) ha lombikkal akkor lombikkal,csak sikerüljön.

KépKép
bettike83

Kandi, édes a fiad! Talán citromlét adtál neki, hogy ennyire fintorog?
:lol:

Bettike, örülök, hogy jobban vagy! Drukk neked is!

Ma vettem e vitamint a páromnak, és nagy meglepetésemre első szóra belement hogy fogja szedni. :D
mókica

Jaj,de jó Mókica!Én is folyamatosan adtam neki a dolgokat a páromnak, mert elég szkeptikus volt.Először csak 1 szem ......, most már mind a hármat elfogadja és szedi.
Tudod, lassú víz partot mos. :wink:
Vendég

mokica

ügyes akkor a párod :)
az enyémet nem is kellene biztatni,mindent beszed szó nélkül :lol: néha elcsodálkozom rajta hogy úgy beszedi a gyógyszert hogy nem is iszik egy kortyot sem mellé,bedobja aztán már kész is :?
nekem külön lekierőt kell gyüjtenem hogy beszedjek gyógyszert,ha pedig megérzem az izét akkor kész,visszajön :?
mikor kicsi voltam,sokat voltam korházban és a nővérkék hozták a tablettákat,mondtam majd beveszem egyedül,és mikor elment,eldugtam,csak ne keljen beszedni :lol: :lol: :lol:

nektek lányok nincs ilyen problémátok?

KépKép
bettike83

Meli,
privi ment! :wink:

Bettike,
gondolom van mandulád.Ha meg van nagyobbodva akkor okoz ilyen problémát.
Én szedtem vitamincsomagot ami 10 szemet tartalmazott, gond nélkül egybe lement.(nincs mandulám)
Vendég

Bettike
Ez jó hír, hogy már jobban vagy :) és remélem egyre jobban is leszel :)

Móki
Ügyi voltál :)

Nálunk elég érdekes ez a vitamin szedés.... Általában előállok valami "új" dologgal, és parancsolón megkérem :lol: , hogy szedje.
Párszor rákérdezek. Vagy beszedte, vagy nem..., persze azért adok hozzá egy kis lelki fröccsöt és többet nem forszírozom a témát. Semmilyen szinten sem.
Na de utána, mint a jó gyerek jön és mondja, hogy milyen ügyes volt, bevette a bogyót. :lol:
Lehet ez így drasztikusan hangzik, de nálunk legalább így működik és párom is úgy érezheti, hogy magától csinálja :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princi!
Baba van a pocakodbaaaaaaaan!!!!Éjeeeeeeeeeen!!!!! :D

hajni...
Budaörs

ranita,

nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!

de ha jól értettem, még hétfőig van esély?

Kép
gota79

Princzike,

neked pedig egy hatalmasan nagy és halk GRATULA!!!!!!!!!!

Kép
gota79

nekem ma lett meg a terheléses cuki eredménye, az éhgyomri 5 valamennyi, ami tartományon belül van, a 120perces viszont 7, a határ pedgi 6,7 :cry:
a héten az előttem lévő csaj mesélte valakinek a vérvételen, hogy neki már 0,1 túllépés miatt 2hetente kell járni.

mondjuk nem tudom volt e köze, hogy a 2órás előtt rohanásba mentem vissza.

Kép
gota79

Szia Hajni! Méred a hődet azótais? Mit mutat?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

nem voltam ma sokat gépközelben...próbáltam visszaolvasni, de nem sokra mentem....bocsi ezért.
Pár reagálás:

ranita: sajnálom, de szerintem ne félj a lombiktól. Itt van Meli, Loviné akik tudnak segíteni neked. Biztos ezer a kérdés, de minden okés lesz.

Gota: üdv. a terhességi cukrosok táborában, én elég jól bírtam, és a diéta sokat segített :)
ha rohangáltál az inkább segített lejebb vinni szerintem. Attól függ idegeltél-e...

Üdv.
Aisha
aisha

Ranita!
Sajnálom, de amíg nincs mensi nem feladni!!!

hajni...
Budaörs

Gota!
Metet szedsz?
Miért kéne 2 hetente járni? :shock: Diéta,rendszeres cukorellenőrzés,ilyenek fel sem merülnek???
Annyira drukkolok neked,mindig,mikor ránézek a vonalzódra,eszembe jut,hogy egyéve ilyenkor....

Kép
Kép
zazzy

Ja!És hozzátenném,hogy 12.héten én is GDM-esnek lettem titulálva,utána meg olyan tökéletes eredményeket produkáltam,hogy abba akarták hagyatni velem a metet a 26.héten.

Kép
Kép
zazzy

Helló Lucuzs!
Mérem, de semmit nem mutat..... :cry: bár ma elfeljtettem....:oops:
De ma rászántam magam és elkezdtem újra mozogni, méghozzá szobabicajozni. Remélem ez nem csinálja ki a térdem úgy mint az elliptikus tréner..... :?

hajni...
Budaörs

Zazzy teljesen egyet értek...mert éppen ez mondja nekem a védőnénim, nem érti hogy lett magas a terhelésesem, amikor most olyan tökéletesen minden érték a megengedett alatt. Mondtam neki, ahogy babás lettem, diéta dobva volt, és ezért semmi másért.

Üdv.
Aisha
aisha

Zazzy,

szedem, 3x500at.

Kép
gota79

Akkor szerintem vesd bele magad a diétába,ellenőrizd a cukrod,figyeld,mi dobja meg,mi nem,és nem lehet gond!!!Azért ez nem olyan vészes érték!

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt Hétalvók! :lol: :lol: :lol:

Gondoltam fárasztom egy kicsit a társaságot, és hozok mai teszteket. Persze, ha kíváncsiak vagytok rá (ha nem, akkor is felteszem :lol: )

Kép

Ezt meg tegnap vettem kíváncsiságból, de ezen is látszik:
Kép

Szerintem határozottan erősödött tegnap óta :lol:

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt mindenkinek!

Princzi,
ez tényleg erősödött :D :D :D :D :D Nagyon örülök neked :D

Lányok,
köszi mindenkinek a vigasztalást, nagyon aranyosak vagytok!
Hát, majd csak lesz valahogy. Szerencsém van azért, hogy mindjárt bele is vághatunk, kevesebbet tudom magam emészteni :cry:
Próbálom magamnak mondogatni, hogy ennek sikerülnie kell, hiszen nem tudunk más bajról, 2* voltam terhes, talán tényleg csak a petevezető a hibás. De aztán persze előmásznak azok a hülye gondolatok is, hogy mi lesz, ha ez sem sikerül, akkor utána várni kell és mi van, ha egyáltalán nem is lesz több babó. Jajjj, olyan nehéz ez :cry: .
Mindig azt mondogattam, ha spontán nem lehet, nem is lesz, mert én nem fogok Tapolcára elmenni, és főleg nem fogok lombikozni, aztán tessék......Mit meg nem tesz az ember, hihetetlen.
Ne haragudjatok, most aztán tényleg csak magammal vagyok elfoglalva :oops: :oops: :oops: . Most meg mennem kell dolgozni :cry: .

Ja, egyébként nincs már esély. Hétfőn volt az inszem igen, de a tegnapi már akkor is a 12. volt, kimutatta volna, ha lenne valami. Úgyhogy tegnap abbahagytam az utrót, most várom, hogy minél előbb megjöjjön és kezdhessünk.

Kép

Kép
ranita1979

Princzike!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tényleg erősödik!!!! :lol: :lol: :lol:Szuper! :lol: :lol: :lol:

Szia Ranita! Azért amíg nincs piri én csöndben szorítok neked, jó? :wink:
A lombik meg megoldja a petevezetőgondot, és olyan babát kanyarítanak neked, hogy öröm lesz nézni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzi: nézd milyen korán keltem miattad :) ez egy gyönyörű szép teszt, nagyon tetszik, szóval ott a baba és kapaszkodik :) már itt volt az ideje az újabb zebrának, szóval Zsebike is meg fog születni így.
Mi még mindig egyben :)

Üdv.
Aisha
aisha

princzike

jó volt a megérzésem,valahogy tudtam hogy ez a hónap sikeres neked :) annyira örülök,nagyon látszik a teszten,másodikon még erősebben...itt nincs vita,baba van a dologban :)
végre Góta után ujra van baba,én kiegyeznék azzal is ha ilyen időköznként mindenki kismama lenne :)

KépKép
bettike83

princzike

jó volt a megérzésem,valahogy tudtam hogy ez a hónap sikeres neked :) annyira örülök,nagyon látszik a teszten,másodikon még erősebben...itt nincs vita,baba van a dologban :)
végre Góta után ujra van baba,én kiegyeznék azzal is ha ilyen időköznként mindenki kismama lenne :)

KépKép
bettike83

Lucuzs,
a magándokim mondta, mikor utoljára nála jártam, hogy ő biztos benne, ha elszánom magam és esetleg lombikra kerülne a sor, pikk-pakk csinálnak nekem babát. Akár többet is. Hát így legyen és legyen igaza :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Akkor tényleg úgy legyen!!! :lol:

Hajni! Nem mondtad, hogy sikerült a nagy lépés! Elárulod? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok csajok!

Friss zebrásnak gratulálok!
zebrák itt párban járnak! :wink:

Kokusz láttam régebben írtál ide a topikba, szániban sajna már nem vagytok :( ,légyszi ha olvasol írnál kicsit magadról??!! Hogy vagytok??

minden jót!!
Vendég

Princzike,
ez gyönyörű zebra!
Mikor mész uhura?Vérvétel lesz?

Ranita,
így kell ezt!Nem szabad keseregni! :D
Férjem Nekem is azt mondogatta az elején, mikor mindig sírógörcsök jöttek rám, hogy mit aggódok, majd elmegyünk lombikra, és ott majd összehoznak nekünk egy babát(vagy többet :P :P :P )És engem ezzel borzasztóan megnyugtatott!
Kitartást Neked!
És fel a fejjel! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép estét!
Aisha, drukk, hogy Zsebi minnél előbb kibújjon!

Ranita,neked is drukk! Egyetértek Lucuzzsal, míg nincs piri addig bármi lehet!Addig én is drukkolok!

Priczike: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szuper!!!

Hajni, mi a titok???? Tessék elárulni, mert lukas lesz az oldalam!! :lol:
mókica

Ranita,

ha valamibe tudok segíteni csak szólj.És ne félj semmitől a punkció kicsit kellemetlen(a nőgyogyis laparhoz tudnám hasonlitani), de mire a babák beköltöznek már jól leszel és a transzfer olyan mint egy rákszűrés.
Egy jó tanács: a lehető leglazábbnak kell lenni transzferkor és akkor észre se veszi az ember.

Princzike:
Hurrá!!!!

Zsebi baba búj ki, vár a mama és a papa! :lol:
Mi is kiváncsiak vagyunk édes pofidra.

Hajni,
engem is érdekelne. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Princi!
Ez aztán a zebra!!!!!mégegyszer gratula.

Hát lányok semmi titok nincsen. Annyi van hogy megvolt az elhatározás és közel 4év várakozás után, 0 pozitív teszttel -ebből 2éve pcossal kezelve- megyünk meddőségibe. Első körben a kórházban dolgozó ismerősöm kér nekem időpontot a héten valamikor a kh endodokijához és majd ő látja hogy hogyan tovább....

hajni...
Budaörs

Hajni,
drukk a meddőségihez! :D
Most már remélem nem kell sokat várnotoka babátokra!

Zsebi baba.
bújj elő a kis vackodból!Nagyon kíváncsiak vagyunk már Rád mi is! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt mindenkinek!

Loviné,
köszi :D . Akkor kérdezek is. Mennyi szurit szoktak ilyenkor adni? Sokat? Napi egyet vagy többet? És azok mire jók?
Ha olyasmi az egész, mint a lapar, akkor talán túlélem :D . Voltam annál rosszabb helyzetben is. Ha már nem vágják a hasam fel, akkor minden csak jobb lehet :D Majd arra gondolok, hogy ennek talán értelme is lesz :roll:

Hajni,
jól teszitek, hogy továbbléptek :D .

Meli,
enyém apa is mindig ezt mondta és én is megnyugodtam tőle :D . De most hogy még is ez lesz, azt hiszem Gota fogalmazta meg jól, sokként ért. De már beletörődtem :D Örülök inkább, hogy van ez a lehetőség.

És tegnap este megjött, holnap uhu. Drukkoljatok kérlek, hogy ne legyen cisztám és kezdhessünk is!!!!!!!!
Ja és nem barnáztam :D .Ennek azért örülök, úgyhogy nálam tuti progigond van és legalább az utro orvosolja ezt.

Kép

Kép
ranita1979

Princzi????

Aisha????

Kép

Kép
ranita1979

Aisha! Csak nem? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sajna csak nem....még mindig egyben :)
Tegnap itthon volt apácska és vele töltöttük a napot, nagyon jó volt, aztán tegnap sokáig dvdztünk, így későn keltünk....

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok Lányok :)

Egészen új vagyok, remélem nem bánjátok, ha csatlakozok Hozzátok. Az utóbbi pár oldalt elolvasgattam és nagyon grat mindenkinek; aki régóta próbálkozik és nem adta fel annak azért, akinek pedig nemsokára meglesz a picike azért :) Annyira jó lehet...

Én is nagyon vágyom egy babára, 2 hónapja hagytam abba a tablettát, de kiderült pcos gyanus vagyok tele vagyok kis cisztákkal, de a doki elküldött, hgy majd menjek vissza ha fél év múlva sem jön össze a baba :( mondanom sem kell nagyon elkeseredtem; nem szeretnék annyit várni. Tudnátok ajánlani nekem kórházi rendelésen dokit -bp-, aki felírja a met-et ha szükséges, bár ha a sok ciszta megvan, a hajam hullik, a bőröm nem a legszebb, úgy hallottam sokszor hormonvizsg. nélkül is ez a diagnózis és felírják, ha babára vágyunk. nem seretnék hónapos procedúrákat, ha ki lehet védeni.

nagyon köszönöm

további szép vasárnapot,
aquagen
aquagen

Sziasztok!

Aisha, Zsebi jól kihasználja az albérletet! :lol: :lol: :lol:

Ranita, örülök, hogy jobban vagy és hogy a lombikot már lehetőségnek látod! Ez jó. Drukk, hogy minden rendben menjen nálad!

Augagen, üdv itt! Ajánlom neked a www.pco-szindroma.hu lapot. Itt sok mindent meg tudsz. Endokrinológusnál jártál már? Ő a belső elválasztási hormonokkal foglalkozik. Túlsúlyod van e? Ciklusod rendben? Terheléses cukor és inzulin vizsgálat fontos lépés. Én nem pesti vagyok, így dokit sajna nem tudok ajánlani. De remélem valaki tud! Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Gyere és kérdezz bátran. Valaki mindig tud okos dolgot mondani.
mókica

princzi

mai teszt?

nagyon kiváncsi vagyok :)

KépKép
bettike83

köszönöm Mókica :) igen, már elolvastam a lehető legtöbb honlapot ezzel kapcsolatban, de úgy éreztem szükségem van egy ilyen helyre, ahol tudok örülni/drukkolni, hogy másnak sikerül, és együtt lehet segíteni egymásnak. A honlapon lévő endokrinológusok közül holnap egyet felhívok akkor, és ha fogad elmegyek hozzá az eddigi ultrahangjaimmal. remélem nem kell sokat várnom az időpontra. nem tudjátok véletlenül, hogy ha a sote 1re megyek, oda kell e beutaló??köszi
aquagen

Sziasztok!

Anita,
az a rövid és a hosszú protokolltól függ.
Ha ti most kezdtek akkor lesz egy 1-3 .napi vv-el és ebből a doki kiszámolja kb h mennyi incióra lesz szükséged.Mi gonált használtunk a tüszők érlelésére olyan 150 egységeket kaptam naponta.Kaptam még Decapeptylt ami az lh hormont szorítja lefelé, h egyszerre érjenek be a sok tüszők és ne csak egy akarjon beérni, mint normál ciklusnál.Ebből napi fél ampulla kellett.Majd a 7 naptól kétnaponta kellett tüsző kukucsra és reggeli vv-re menni (vv-ből látta kb mennyi tüsző van, és nem áll e fent túlstimú) és a doki a tüszők nagyságától függően döntött a további injekciók adagjáról és a punkció napjáról.Amikor kellő nagyságú a tüsző, közli h mikor kell beadni az ovitrellét(tüszőrepi)és mi az utolsó együttlét időpontja.

Aquagen,

üdv itt nálunk.
Vendég

Loviné: most nézem még 1 kg-t ledobtál, de jóóóóóóóóóóóóó grat grat. A leírásod sem semmi a lombikról, örülök, hogy leírtad, nekem ötletem sincs róla, mi hogyan megy.

Móki: mondtam én Zsebi október 6. után fog születni :) imád odabent:) de már nem is idegeskedem, csak várom a kedd reggelt. Könyvet viszek azért:)

Üdv.
Aisha
aisha

azon vettem észre ma magam, hogy olvasgatlak Titeket visszafelé és hogy el is terelődtek a gondolataim a saját bajomról, csak aisha Zsebijét várom :)
aquagen

Sziasztok!

Aisha!
Pedig már azt hittem hogy Zsebi már kibújt. Biztos érzi hogy már nincs túl meleg idekint. :roll: De azért gondolom már nagyon várjátok....Drukkolok hogy minden úgy menjen ahogy szeretnéd!

Aquagen!
Üdv közöttünk, hidd el jól fogod érezni magad közöttünk és jó hogy megtaláltál minket!
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de ha felhívod őket, akkor tutira megmondják, hogy kell-e beutaló.

Lányok, köszönöm a kedves szavakat!!!Aranyosak vagytok. Ennek örömére megyek is és tekerek egy kicsit. De tényleg csak kicsit mert tegnap rajtam volt ez a hiperszuper cipő és basszus olyan izomlázam van tőle hogy öröm így járni. :shock: :lol: Ráadásul még bicajoztam is utána.....én állat.....
Erre mondják, hogy nem szokta a paraszt a szántást. :lol:

hajni...
Budaörs

Anita!

Drukkjaim mennek, és tök jóóóóóó hogy most nem barnáztál!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Amúgy hol vagytok??? :shock:

hajni...
Budaörs

Móki!

Kérlek ha már nincs szükséged pirikénkre akkor küld hozzám! köszi