na ciasztok!
moncsikám, de édike vagy, hogy igy vártál, de még elmentünk csavarogni, nem rég jöttem haza.
Nagyon jó volt a mai genetikai uh-és a dokinő (Hajdú Krisztina) egy tünemény volt. Első ránézésre egy szigorú , fegyelmezett 45 év körüli nőci, de gyorsan meglágyult a szive(bevihettem anyut-aput, a párom , a párom lányát és ugye én + a 2 bébi, szóval voltunk páran
), de nagyon rendi volt , örülök, hogy hozzá mentem.
Tök ó volt az egész, nagyon alaposan mindent megnézett, mi láttuk a nagy tv-n még átkapcsolt 4D-re is, nagyon kis szép pofikájuk van, olyan kis jól fejlettek.Napra pontosan 17 hét 6 napos vagyok ma, de a babák fejlettebbek a koruknál, bőven beleférnének 18 hetesnek is. Szinte teljesen egyformák méretileg, nagyon erős csontozatuk van, főleg a combcsontjukat dicsérték, azt mondták olyan erősek, hogy kizárt, hogy valami gond lenne. Kifejezetten eltanácsoltak az amniótól, nagyobb esélye van, hogyha elmennék történne valami, mint az, hogy a babákkal lenne bármi.
Az összes szevüket megnézték, a gyomortól kezdve a veséjükig mindent, a kis gerincüket, stb. Az egyikőjük feltette a bal kezét a feje felé, tipikusan úgy feküdt, mint ahogy az apukája szokott tv-t nézni , a másik meg elbújt a másik "fenekébe" fedezékbe, de aztán annyit izegtek-mozogtak, forogtak, hogy nem győztük követni őket, nagyon kis virgoncok voltak.
Ha 2 hét múlva érzek csak "igazi" magzat mozgást, az is jó, nem kell sietni, igy is minden oké, és rákérdeztem, hogy menjek-e sziv uh-ra, arra is azt mondták, hogy nem kell, felesleges. Kérdeztem, hogy hova menjek akkor: Azt mondta a doktornő, hogy majd szülni!!!
Ja és képzeld(képzeljétek) az egyik baba 100% , hogy kislány, még a punikáját is láttuk
, a másik is 90% , hogy kislány, de még nem tuti. A hir hallattán a családom férfi tagjai egyszerre hangosan felkiálltottak, hogy : na , neeeeeeeeee máááááááár.
Biznak még benne, hátha ott van 1 kuki csak nem látszik még, párom már nagyon beleélte magát a fiúba
.
Nekem mindegy, csak gyönyörű egészségesek legyenek.
Jaj, nagyon jó volt.!
Kaptunk videót, fotót, stb.
Ja egyébként mutattam, hogy az AFp-m kicsit magasabb, de azt mondta a dokinő, hogy annyira tuti minden, hogy nem számit, és ikreknél amúgy is csak becsülik az értéket, szóval ne izguljak .