Sziasztok!
Veronikusz!
Hú, nagyon jó képek! Nekem a legjobban az első meg a pucér Zsófi tetszik, nem hiszem hogy gondja lesz vele! Egyem meg a kis hurkáit!
Hogy vannak? Jobban már?
Tigris,Jáz már meggyógyult teljesen?
Szülőin mi volt?
valamit még akartam
Judy
Nagyon kis ügyes Anna! De jó nektek hogy mentek Milánóba, biztos szuper lesz, és segít majd!!!
Lehet, hogy jól is jön ha egy kicsit nem mentek! Aztán majd élvezi a kisasszony! Mi ma megyünk és már nagyon várja, annyira büszke magára. Hogy Ő már egyedül úszik!
Hát nem semmi Apósod, és főztél?
Akkor Ti most négyen laktok egy házban? De külön?vagy egy telken?vagy hogy van ez? Bocsi, ha már írtad.
Sajnos még én sem hallottam olyat, aki a biztosítóból simán pénzt látott volna. Nekünk is volt velük többféle, az egyik legegyszerűbb, hogy voltunk nyaralni Tenerifén, és Prágán keresztül mentünk jöttünk. És visszafelé Prágában elveszett a csomagunk, és hát vettünk meleg ruhát, meg pár dolgot, és ugye ezt a biztosítónak ki kell fizetnie. De kitalálták, hogy mivel már visszafelé jöttünk, nem fizetnek. Férjem bement, és fizettek. Miért? Hogy gondolják aki 10 országba megy? Az a 6.nál már visszafelé van?
Megértelek, kitartás!! szorítok!!!
Közben írtál!:Örülök, hogy már jobban vagy, és készülődsz! Minden jó lesz!!!
Na, akkor TE vagy az első, aki jót is tud mondani a biztosítóról!
Steffi,
Édes vagy, de nekem is súgtak!
És mit kaptak? És hogy telt a nap? Hétvége? Buli??
Megint van vonalzód!!!
Tegnap én egész nap nem láttam!
Andi
De jó, hogy jók a hírek!
Örülök, hogy jó a meló!
És Bálint is jól van?
És Te?
Valentina,
És miért nem vették fel? Ezt nem is értem! Jó fejek ott is!
Várom a képeket a kertről!
Tenci
Tudod a 6 a kedvenc számom, így ez a lap kellett! A 666 kellett volna még, de az nem jött össze!
1000-re még nem hajtok! De a 999 az jó lenne! De hát nem ez a lényeg!
Meg vagyunk köszi, Mama itt van, de jó is! Délelőtt nagyon szarul voltam, vissza is feküdtem! Pedig már 12-kor lefeküdtem. Nem, nem jöttem, mert megnéztem az Agyő nagy Ő-t. Pedig már moziba is megnéztem, és emlékeztem hogy nem egy nagy durranás, de kikapcsolódásnak nem volt rossz.
Larának átadtam az üzit, és annyira kis édes volt, láttam, hogy gondolkozik rajta, és IGEN-t mondott! Lassan jön a pocakfotó!
Igen, ha itt a Mama akkor általában Ő főz! Finomat!
Mama hozott sütőtököt, így tegnap is sütöttünk!
De édes Mikey!
Nagy, nagy gratula Hugicádnak innen is, és majd gyere, hogy mi volt ma! És akkor lehet ikrek?
Orsi
jaj, hát ezek a mesterek!! le kell cserélni!!
bár tudom, hogy az sem egyszerű!
Sajnos kabát ügyben nem tudok segíteni!
jók a vonalzók nagyon!
Jó hétvégét midnenkinek!!