Heni, a sima liszt 75g CH, míg az én graham lisztemen 60,2 g CH szerepel 100 g-ban. Vannak, amin rajta vannak, de nem minden liszten.
Én tegnap fánkot ettem, negyed kg lisztből, és szerencsémre sikerült mindig 7 alatt maradnom déltől, pedig folyamatosan minden étkezésbe becsempésztem.
Trix, örülök, hogy még megvagytok. Húzzátok ki velem még pár hétig... Én kedden megyek ctg-re, és rá köv. héten a dokihoz, és akkor kiderül mikor lesz a császár. Jó lenne együtt szülni, de majd kiderül...
Ma hajnalban nem sokat aludtam, párom hajnalban felébresztett nagyon fáj a mellkasa, nem bír feküdni. Addig-addig mondta, míg a neten megkerestem az ügyelet számát, és hívtuk a dokit, de azt mondta reggel menjen a háziorvosához. Na reggel bejelentettem menne, s várom hívjon, hogy mit mondtak neki. Tudjátok olyan sok probléma jött össze mostanság, nem hiányzik újabb...
Apukámat is jövő hét második felében műtik, így utána nem nagyon fognak látogatni, ha szülök, max. egyszer szerintem eljönnek megnézni az unokát az elején. Kicsit félek, hiszen anyósom is kórházban, és nem lesz a páromon kívül senki aki segítsen, s mindketten nagyon tapasztalatlanok vagyunk baba téren. Tesóméknál otthon van a baba 2 napja, fejik a tejet, mert így látják mennyit eszik, és a lánynak volt már dolga babával néhány éve a rokonság miatt, de mégis segítségre szorul, akkor én hogyan fogom megoldani? Kezdek beparázni kicsit ettől...
Remélem párommal minden ok lesz, s ketten valahogy megoldjuk...
Bocsánat, hogy kifakadtam, de bennem van a félsz...szerencse nem ikrek lesznek, mert akkor nagyon félnék a helyzettől.