Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenkinek!

Látom ma mindenki hétalvó :) Én is elég nehezen keltem ma....

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt!

Kép

betty, princzi: tegnap nem futottam túl sokat, mert találkoztam útközben egy ismerőssel és hát elbeszélgettük az időt :roll:
De lehet hozzám csatlakozni, főleg amíg ilyen kellemes idő van esténként :)

Kellemes napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni, de remélem mindenki jól van.
Apa itthon van hétfőig, így nem nagyon férek ide a géphez - egy kicsit függő :lol:

Mi jól vagyunk ma megyünk a babamoziba, remélem tudok majd szép képeket hozni.

Puszi Mindenkinek!!! Jövőhéten jövök teljes bedobással :wink:

Kép
Kép
akella

Akella!
Várjuk a képeket :D
Vendég

Akkor siess vissza délutána géphez, párodat megelőzve, hogy mi is mozizhassunk :lol:

Kép

Kép
princzike

Mi ez a punnyadás csajszk :?: :?: :shock:
Hun vagytok :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

VAgyok-vagyok, de lassan lépek, mert húzok haza :)

Kép

Kép
princzike

Hát látom, mindenki vagy el van havazva, vagy végleg lelépett. :roll:

Mi még mindig dögrováson, de talán már egy hangyaköpetnyivel jobban vagyunk. :P

Cupákolom a pofitokat, tessék írni! :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok :lol: :lol:

Betty szupi a blogod jól fel is iratkoztam :lol: :lol:

Csibuc ma is futkozól?

Csillag továbbra is jobbulást nektek!

Princ szijja :D

Akella akkor várjuk a képeket :D

Rólam csak annyi hogy kissé depis lettem mert pont mára voltam kiírva :cry:

Mindenkit puszilok!

Kép
anyci

Sziasztok.

Én is vagyok.
lujzedli

Sziasztok!

Más topik "aktív hozzászólója" vagyok ....remélem nem zavarlak benneteket.

Esthajnalcsillag: rendelni szeretnék tőled teszteket , ha lehet?

Betty: látod, belehúzok, hogy nekem is legyen sok-sok tesztem :D

persze csak arra az egy zebrásra várok :)
kfmares

Kfmares
szijjja itt is.... :D jól is teszed, hogy rendelsz, Ehcs-nak szupi pozi tesztjei vannak :!: :D 8)

Ehcs
gyógyuljatok már meg na :!: :wink:

Anyci
köszike a dicsit :!: :wink:

Lujzi
szijjja :D

Milyen, Csibuc, Bri :?: :?: :?: :shock:

Bri már kedd van, hun vagy :?: :roll:

Akella
képek :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty te angyal lány :lol: :lol: :lol: Szerintem Bridget pakol mint az őrült :wink:

Kép
anyci

Betty: igen, igen, a csodaszép megbabonázott pozi tesztekre vetettem most rá magam :D

majd csak lesz belőle vm :D
kfmares

Kfmares
abban biztos vagyok :wink:

Anyci
angyal :?: :oops: Één :?: :lol: :lol:
ja, bizti pakol szegény... :roll:

betty615

Kfmares,hú ezt nehéz volt lebötüzni :shock: Honnan szetted ezt a nevet :!: :idea: :shock: Tetszik nem azért kérdem ám :wink:
Jaj de bunkaja vagyok :oops: Üdv itt mi nálunk!!! :lol:

Betty igen :wink: ki ha nem te :wink: :lol: :lol: :lol: Te azzal a szöszke zuhatagoddal :lol: :lol: Meg amúgy is :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci
irulok-pirulok :oops: :lol:
Te se vagy kutya :!: :lol:

Én már tudom miért Kfmares a Kfmares :P :lol:

betty615

Szejasztok megint!

EHCS: jobbulást Nektek ismét, kűdöm a gyógyító energiákat ++++++

betty: itten vagyok, csak voltam egy megbeszélésen ami kissé elhúzódott, bosszankodtam és mérgemben magamba tömtem 3(!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: ) szelet kókuszos sütit

anyci: nem futkozom, dógozok meg kéne írnom a házi feladatomat is a suliba

Többieknek cupp, kellemes estét, átkapcsolok pár óróráa olvasó üzemmódba.

JóccakáT!

Kép
Vendég

Jó reggelt Hétalvók! Ébresztő! :lol:

Csillag
Jobbulást. Azért már az hangyaköpet is jó :)
Jó az új avatarod :)

Csibuc
Te kis áruló! :roll: :lol: Semmi futás, csak süti nassolás :lol:

Anyci
Szijjja :lol:
Mire voltál kiírva? :oops:

Szép napot mindenkinek :)

Kép

Kép
princzike

Jóreggelt mindenkinek!!!

Betty: igen, te már tudod :D

anyci: a történet nem olyan hosszú, de nem is érdekes :D ha szeretnéd és érdekel, elmondom szivesen

hu, alig aludtam, orrom, bedugult, jaj, de utálom....
kfmares

Sziasztok Lányok!

Van egy pár percem a gép előtt, gyorsan teszek fel Nektek képecskéket :wink:

Szerintem olyan szép pofija van és természetesen nekem Ő a legszebb :lol: :lol: :lol:
Szerencsére szépen mutatta magát, láttuk mindenét, most már biztos, hogy cunis :lol:
Apa is nagyon élvezte, főleg, hogy ennyire jól lehetett látni a kis tündérkénket :D

Kép
Kép
akella

A képek 27 hetese és 1 napos: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
akella

Úgy látom most nincs senki, akkor majd jövőhéten kedden már jövök rendesen :wink:

Puszi Mindenkinek és vigyázzatok Magatokra!

Kép
Kép
akella

Akella
EGy kis tündérmanók vagytok!
Kérem szépen a receptet, hogy nekem is legyen egy ilyen :) Én is akarok egyet :lol:

Kép

Kép
princzike

Akella
naggyon édi a kis manócska :!: :wink:

betty615

Kép

betty615

Sziasztok.

Akella: gyönyörű a baba.
lujzedli

Helló!

Köszi a gyógyerőket, stb, jólesik, hogy gondoltok ránk :)

Akella, ez egy gyönyörűség, ahogy mosolyog, meg cuclizza az ujjacskáját, olyan cuki :D . Istenem, de rég volt, hogy ilyen képeket nézegettünk UH-on. :|

Princzi, köszke. :)

Az avatarképet miattatok tettem ám fel, ez egy babaporszóró tündérke :wink: Aki a por alá áll, babás lesz :wink: :D

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csak gyors beköszönés lányok,mert rettentő elfoglalt vagyok,de ígérem jövő héten már rendesen jövök :)

De azt nem bírom kihagyni,hogy Akella kis gyönyörűségét meg ne dícsérjem!!!Csodaszép az a kis mosoly!!(kissé irigy vagyok :wink: ...na de ami késik...)
Vendég

Sziasztok!

Princ,szijja :lol: Tegnapra voltam kiírva :( De már nem vagyok annyira szomorú mert most a következő babára kell koncentrálnunk :roll: Sajnos ezen már nem tudok változtatni :(

Betty,na ne hogy már zavarba jöjj :lol: Mi az életben tuti elidétlenkednénk :wink:

Kfmares,naná hogy érdekel :D Na te is bedugultál? :shock:

Csillag remélem már az a hangya fosnyi baci is eltűnt már :wink: Én már alá is álltam a tündérkédnek :wink:

Akelle naggyon gyönyörűséges a kis pinnás :lol: :lol: Olyan édes kis pofija van :D

Csibuc mi ez a bűnözés :!: :idea: :shock: Futás nuku süti meg doszta :shock: :?: :!: Ejnye bejnye 8)

Milyen hellóka :lol:

Lujzikám cuppantósat a pofidra :lol:

Kép
anyci

Hát csajok, látom nem szakadtatok meg az írásba :lol: :lol:

Anyci
ebben én is biztos vagyok :!: :lol: :wink:

Milyen
várunk...minyá jövő hét van :wink:

Bri
hun vagy mááá :?: Nagyon hiányzol a leltárból :!: 8)

Ehcs
téllleg...én meg el is felejtettem megdícsérni a kis babyszóró tündéredet :!: :oops: Nagyon kis cuki...ééés aláállásra elsőre jelentkezem :!: :!: :!: 8) :lol:
Hullassz be porral, és én hullasztom majd a gyerekeket :lol: :lol: :lol:

Puszka a homlokára, akinek nem írtam :!: :wink:
További szép estét :!:

betty615

csajok, holnap megyek nődokihoz. Már most fosok. :cry:
lujzedli

Ne foss Lujzi, béke van... :wink:

Szorítok neked nagyon+++++++++++++++++++++++++++itt küldöm a plusszokat :!:

betty615

Köszi,betty. 13:10re megyek.
lujzedli

Betty
Dragam pakolok egesz nap meg csomo mindent kell venni reggel kelek es jahnalban megyunk agyba...egesz nap talpon vgyok nem tudok jonni mert akkor tuti nem leszunk kesz hetfoig kedden meg megyek haza :roll: Azert orulok,hogy hianyzom 8)

Csillag
Jok a vonalzik es az uj avatart koszonjuk :wink:

Anyci
Kép

Milyen
En is elvgyok havazva :roll:

Princzi
Mikor tesztelsz vgy most babas lettel inszeminacio sikeres volt?Levagyok maradva :oops:

Akella
Ngyon csini kislanyotok van koszonjuk a kepeket 8) :D

Lujzi
Drukk holnapra...minden rendben lesz a lenyeg akarmit nem ertessz kerdezz ra mondja el ez hogy mukodik stb. :!: Es ha kell jegyzetelj :!:

Tobbieknek is pusza hetvegen megprobalok jonni ha nem akkor majd hetfon!Most megyek pakolni...meg vennunk kell fuggonyt,lampakat,cipotartot es meg kikell pakolnommosok ezerrel mert a cuccok 3honapig altak a dobozban van szaguk nemelyiknek :x ugyhogy mire apacska jon egyutt megyunk kissebb dolgokat venni mericskelunk es pakolunk ma viszont megakarom lepni,hogy minden doboz ures legyen 8)
Konyha es a furdok kesz vannak haladunk...jovok ahogy tudok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci
Hajrá babóca! :lol:

Bridget
Ma kell tesztelnem. El is nyomttam. Hát nem tudom.... :roll:

Inkább teszek róla képet....

Az első javítás nélkül....
Kép

Ezen másodikon meg javítottam egy kis kontrasztot...
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2.0195.jpg[/img]

Most egy kicsit parázok, mert szabad szemmel is alig látható...
Szerintem holnap nyomok még egyet... :roll: :oops:

Kép

Kép
princzike

Kép

Kép

Kép
princzike

Ti láttok rajta egyáltalán valamit?

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Princzike

Írtam neked iwiwen tegnap! :wink:

Én bizony látom a második kis csíkocskát is!!!!! :wink: :D
Halk gratula! Küldöm a csíkerősítőket! :wink: :D

Nekem még ilyen sem volt! :(
Vendég

Ditke
De jó, hogy újra itt :)
Már nagyon hiányoztál :) Az erősítőket köszönöm. Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de olyan ideges vagyok (gondolom most jó hülyének néztek), de még most sem tudom elhinni. Szerintem veszek ma egy másfajta tesztet és azzal is megcsinálom holnap.
Megyek és meg is nézem gyorsan a levélkémet.
És neked is lesz ilyen csík! Én garantálom! :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Bridget, kellemetes pakolászást és vásárlást :wink: Köszi a dicsiket :)

Betty, Anyci, remélem bőven jutott nektek a bébiporból :wink:

Lujzedli, nagyon megy a szurok, csak semmi fostosság, nem vagy te kiscsirke :shock: :lol: Bátran előre a kiszabott úton, mást úgysem tehetsz, vagy szembenézel vele, és küzdesz, vagy bedugod a fejecskédet a homokba, de azzal valószínűleg nem jutsz semmire, csak lemaradsz jó dolgokról :wink: Ölelés

Princzi, ne szórakozz, már miért kellene másik teszt? :roll: Ezt a hozzáállást sohasem értettem. Én látom a 2. csíkot, bár halovány, ez azt jelenti, hogy elindult valami, a szervezeted gyártja a HCG-t. Az más kérdés, hogy megmarad-e. Tessék nem idegeskedni, attól simán leválhat a baba a méhfalról, nyugodj meg, és türelemmel, meg idővel minden kiderül, te sem tehetsz mást, menj előre az úton idegölés nélkül. Holnap is tesztelhetsz reggeli első pislantyúból, de a legjobb lenne, ha 2 nap múlva tennéd ugyanezt. Tudod, ez a hormon 2 naponta duplázódik a szervezetben.
És tessék MINDIG UGYANOLYAN TESZTET HASZNÁLNI, legalábbis az összehasonlítás végett érdemes, meg azért, mert ha más erősségűt veszel, lehet, az nega lesz, te meg elkeseredsz, talán feleslegesen!!! Oksi?

Na, tehát drukk ezerrel, és babatapik+++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ölelek mkit

esthajnalcsillag

CSillag
Ok, de azért megnézem egy másikkal is :) CSak a lelkem megnyugtatása végett :) Az viszont tuti, hogy nem tudok ezek után 2 napot várni :)

Kép

Kép
princzike

Princzi, jól van, ha ez téged valóban megnyugtat :P De ne ess kétségbe, ha azon a teszten mégsem lesz, csak 1 csík, oksi? :wink:

esthajnalcsillag

OK, igyekszem :)
De remélem ott is két csík marad :)

Kép

Kép
princzike

először is egy jó hír:
Priviben szoktam egy lánnyal levelezni, aki (mint kiderült) ugyanoda jár, mint én, ugyanaz az orvosa, mint nekem, ugyanúgy elküldték lombikra, mint engem, és persze ugyanabba az intézetben, ugyanahoz a dokihoz...mint engem.
A lényeg az, hogy nekünk november 5.-re volt ugye az időpontunk a konzira, és ők is bejelentkeztek ugyanúgy (csak kicsivel előbb), okt. 21.-re kaptak időpontot.
Csakhogy ők közben elmentek a doki magánrendelésére, tehát az időpontjuk a kórházba szabad maradt...azt mondta, megpróbálja áttetetni a nevünket arra az időpontra, ami nekik volt, mert őket még elküldték pár vizsgálatra, és még nem mennek...
Ma üzent, hogy sikerült telefonálnia, és átrakatnia minket, az Ő időpontjukra
Tehát, október 21.-én megyünk a konzultációra :D :D :D

Minyá visszaolvasok :!: :wink:

betty615

Princzi
itt is halk gratula :!: :D

És no para 8) én is látom a második csíkot :!: 8) Az ott van, hidd el :!:

betty615

Betty
Hurrá-hurrá, akkor mindjárt itt a konzi :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Betty, ez remek hír, 21-e pedig már mindjárt itt van :wink:

esthajnalcsillag

Köszi Csajszik,én is nagyon örülök :D

Most már csak az kell, ha ott leszünk, mondjon a doki egy áment, hogy a kövi ciklus elején kezdhessünk is :!: :D

betty615

Betty, az nem elég, ha én mondom? :lol: Amen :wink:

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?