sziasztok,
oké, oké, értem a célzást, azt hiszem rám gondoltatok teszt ügyileg.... hát, bevallom, én lelkiekben már a következő (és egyenlőre az utolsó) inszemre készülök.
Tegnap már teszteltem egy teljesen negatívat, és mivel azóta a semmi jelem sincs, tuti holnap is negatív lesz, úgyhogy reggel már nem veszem be a bogyókat sem... Bízom abba, hogy most csak merionalt kapok és több tüszőm lesz, hátha nagyobb eséllyel indulok... no meg hátha hat már a gynevac
Rodi,
Apa nem adatta be magának, nem kéred a megmaradt gynevacot? Tudod, csak decemberig jó...
Drukkolok neked holnapra nagyon, hogy gyönyörű tüszőid legyenek!!!!!
Bikfy,
sajnálom gombit, de nekem azonnal a canesten után fogant Bence
. De ha nem voltatok együtt, akkor gondolom, túl sok esély nincs
Babicsek,
sajnos imserem a feladós érzést... de azért neked még van időd, hisz csak hétfőn lesz két hét. Addig még bőven erősödhet az lh is, én is hallottam már erről a módszerről!!!
Ranita,
S te hogy vagy????? drukk, hogy legalább te POZITIV légy közülünk!!!!!!
Vius,
jobbulást Anyukádnak, Te meg vigyázz magadra!!!
Twist,
pihi, pihi, pihi!!! A gyerekszoba már elkészült, igaz
?
Beze,
sajnálom a szopit!!! Teljesen elapadt vagy Lexi nem kéri már??? Én sokáig ettem a More MIlk kapszulát, nekem attól lett csak több tejcsim.
Oh, Istenem, hogy Te is mit élhettél át a vetélések alkalmával!!!! Nem lehetett könnyű elhinni Lexinél, hogy minden rendben lesz.. Örülök, hogy azonban igy alakult!!!