Sziasztok
Mivel eléggé le vagyok égve, ezért irok, mielött fizetnem kéne
Mentségemre legyen mondva, ez ma már a harmadik próbálkozásom, két hszem már elszállt a hüle gépem miatt, ugy hogy ez inkább tömör lesz, csak átmenjen
MEgvagyunk, jelentem virusnak már nyoma sincs. Dani kis gézenguz guszti, elég éntudatos egy kölök, amit a fejébe vesz azt megpróbálja elérni, bevallom sokszor ő győz
Mászást illetően, ő is meglep néha, multkor körbebarikádoztam őt, és a szobában hagytam kb két percre, mig kimentem magamnak egy pohár tejet melegiteni, térültem fordultam és csak azt vettem észre, hogy Dani kapaszkodik felfelé a lábamon. Kijött utánam, tök csendben a kölök, nagy rafkós lesz belőle ez tuti
Fogakkal még csak nyüglődés szintjén állunk, de bavallom nem is bánom, mert bőven elég a harapáshoz az alsó kettő is, nem hogy még felülről is jöjjön támadás
Hozzátáplálással elég szépen haladunk, tegnap föztem neki saját gyártásu paradicsomos burgit, egy kis reszelt sajttal bolonditva, nem tudtam neki elég gyorsan kanalazni, folyton tátogott és reklamált
, sőt utána még bevágott egy kis adag gyümit is. Ma meg kiprobáltam a turót nála, összetörtem egy kis gyümivel egy kis adagot, az is bejött. Ahogy elnézem a dolgot, minden kaja érdekli, mikor meglát a kezembe bármit amit kajának néz, akkor rögtön el kezd cuppogni, meg nyelni
Nah ennyit rólunk, Gabi ugye meguszom a fizetést?
Timka
A dokidon meg a szülésznődön múlik, hogy mennyire vannak benne a gyengéd születésben. Beszéld meg velük, amugy ahogy Kakukk is irta, nagyon jó párosítással van dolgod, a doki szuper, Margit is nagyon jó szülésznő, vagyis tömören: jó kezekben vagy
Panzejn
Remélem sikeresen hazérsz, azért bátor vagy ennyit ülni egy hüle vonaton...
Babarózsa
Ne az alagsor állapotából itéld meg a korházat, az tényleg lepukkant, de a többi része, nagyon jó, nagyon jók a dokik és nem utolsó szempont a PIC léte sem. Egy csomo mindent most újítanak fel, vagyis azt tudom mondani hogy egyre jobb lesz. Sok ismerősőm által tudom, meg némi saját tapasztalatból, hogy ennél sokkal rosszabb körülmények vannak Budapesten egyes korházakban.
Gabi
rakhatnál fel azért néha egy két kósza képet ám
Hadd gyönyörködjünk Beniben
Egyre később fog ám felkelni, a 3 órából, majd szépen négy lesz, majd öt, sőt el se fogod hinni de 6 is
Mi is igy kezdtük
Orsoly
Beszéld meg Annával, hogy bejönne e ha kéred a szabija alatt, persze ha nem külfödre megy. Margit is bejött, amikor az egyik volt szobatársnőm szült, igaz ha jó emlékszem ő csak Balcsin volt.
Kakukk
olvastam a szüléstörténetedet, szerintem sokan szeretnénk hasonlóan szülni
Emma hogy fogadta Danit? Altatás hogy megy?
PP
hu nagyon izgultam már, eszembe jutott az én utcsó hetem, cucc készenlétbe, bementem, majd szépen haza
Szerintem bármelyikünknek irsz smst, szivesen értesitjük a többieket a nagy nagy eseményről. Addig is pihenj sokat, elkövetkezendő három négy évben ugy se lesz rá időd
LEstyán
csak egyetérteni tudok a véleményeddel. Sára dokit én még a pathon ismertem meg, de nagyon rendes volt, készséges, türelmes, és nagyon lelkiismeretes. Speicel neki köszönhetem, hogy nem szállt el a májam a dopegyttől, amit a vérnyomásomra adtak.
Terika
Bobo hogy viseli ezt a rossz időt?? Még mindig nyuz a motorozásért?
Krizsi
Milyen a csuszda? bevállt? Msot láttam éppen müanyagot akcióban 15 e körül, de ahogy elnéztem nem nagy szám volt.
Nah most megyek mert Dani felébredt és félreérthetetlenül közölte hogy éhes
puszi
Ági