Nócika!
Jók a képek! Regina is növöget szépen.
Kakigondokra nekünk a laevolac szirup jött be. szokták ajánlani a cukros kamillateát, de én tuti nem adnám a cukor miatt.
Zsizzsencs!
dr. Szabó Lászlóhoz jártam terhesgondozásra a kórházba, teljesen ingyen, de nem fogadtam fel a szülésre. Ennek ellenére azért foglalkozott velem a nagy napon, bár a műtétet nem ő csinálta (császáros voltam), hanem dr. Kovács Réka, akit nagyon tudok ajánlani. Bár nem tudom, hogy természetes szülésnél hogy áll a dolgokhoz, de sokan ajánlják őt is. Nekem a lakóhelyemen a nőgyógyász akinél voltam a 6 hetes kontrollon, nagyon megdícsérte, a sebemet, hogy milyen szépen összevarrtak.
Akit még ajánlani tudok, a Túri doktor, ő nagyon kedves is, és a lelkeddel is foglalkozik. Mert a Szabó doktorról ez nem mondható el, de nekem nem is volt lényeg. viszont ha neked fontos...de ő is mindenben segített, bármit lehetett kérdezni tőle.
MÉg annyit tudok tanácsolni, ha elfogadod, hogy nem feltétlen szükséges ám dokit fogadnod, mert olyat is lehet, hogy csak szülésznőt választasz. Én sem tehettem meg, hogy rengeteg pénzt a dokinak kifizessek, ezért nem kértem fel (nem csinált problémát belőle, ugyanúgy ellátott a terhesgondozáson), viszont szerettem volna egy bennfentest, egy támogatót, aki segít a szülésnél, akire támaszkodhatok, esetleg a szülés után is. Nekem bevált, a szülésznőm nagyon sokat segített a szoptatásnál is, meg a fejésnél. No persze tudom, hogy van aki ragaszkodik a választott orvoshoz, csak elmondtam az én véleményem.
És még annyit a kórházi terhesgondozásról, hogy én úgy tudom, csak azok mehetnek oda, akiknek a településén nincs nőgyógyászat, ezért oda tartoznak. Nálunk van, de én ide semmiképpen nem akartam jönni. Én direkt a Szabóhoz szerettem vona menni, de már a telefonon megmondták, hogy dokihoz nem tudnak időpontot adni, csak adnak egyet és aki lesz ahhoz megyek. (kvázi az volt a lényeg, hogy ez nem magánrendelés, ne válogassak) Persze ha Nócika megkérdezi neked, akkor lehet tudni, hogy a kiválasztott doki melyik napon rendel, így arra a napra tudsz kérni időpontot. De nekem is volt oyan pl., hogy a dokim szabadságon volt, és más volt helyette, hozzá kellett mennem. De nem volt probléma, hisz ez tényleg nem magánrendelés. Én ha akartam volna sem tudtam volna a magánrendelésére menni, mert az nagyon messze van tőlünk, Gödöllőn.
Gabilány!
Noé ügyes, mert kinyomja magát, azért írtad? Nagyon erős baba, hamar kinyomta magát, mondjuk sokat is van hason, mert mindig úgy altatjuk. Már olyat is csinál, hogy ha rátámaszkodik a kezemra, akkor állásba kinyopmja magát, és ott rugózik.
JA, és mondják, hogy ne erőltessük, de nem mi erőltetjük, ő hisztizik, ha nem nyomhatja ki magát.
Mostanra szerencsére már nem ez érdekli igazán, inkább forogni szeret. Hasról hátra már át tud fordulni. Meg állandóan jár a lába hason, nagyon el akar már indulni, de még nem megy neki.
Szép napot mindenkinek!