Sziasztok!
Volt itt fenntebb egy kérdés, miszerint hogy állnak az idelátogatók az önbizalommal!
Hááát! Már jobban mint 16 évesen
Nehéz volt, de a hiúság segitett
Azt irtam nehéz volt, de ha ma kezdeném el akkor még nehezebb lenne! Hogy miért?
Azért, mert 16 évesen könnyeb volt álmodozni és ezzel együtt a tükör elõtt az elõnyösebbnél-elõnyösebb sminkeket és ruhákat (azokat amik megvoltak csak másképpen) próbálgatni és ha úgy "pózoltam" a tükör elõtt akkor eltünt a kövérség
Hülyén hangzik igaz? Nos baromi kövér gyerek voltam és most is kövér vagyok, igaz, már kismamaként
Szerintem az ember úgy tudja magát a legjobban elfogadni, ha meglátja magában a szépet!!!! Rájöttem, hogy szép a hajam! Fényes, egészséges, és egyenes, szinte ragyog a napban
Aztán arra is rájöttem hogy a szemem is szép ha mosolygok, sõt akkor az egész arc is megváltozik! Jópofa nem? Az emberek sokkal szebbek, ha mosolyognak! Ez mind-mind külsõség, de nem mások által látottak, hanem amit én is látok! Érdekes, mert miután ezekre rájöttem, csak utána "sikerült" komoly barátot "szereznem"... Biztos a kisugárzásom is megváltozott
Azóta valahogy nem érdekel, hogy ki mit gondol, mert az nem fontos, (persze a párom véleménye kivétel, mert ha õ hizeleg akkor kenyérre lehet kenni
) A legfontosabb, hogy nem kell mások véleményére adni. Ha jókedvüen rámosolyogsz bárkire, felemeled a fejed és jól az eszedbe vésed, hogy Te is ugyanolyan vagy mit bárki más
cupppantok mindenkit
sasha