Sziasztok!
Előkerültem újra!
Először is a friss babásoknak:
Szöszi!
Gratulálok Balázskához, végre a karodban tarthatod, hisz oly régóta erre vágytál! Sok átaludt éjszakát és hasfájásmentes újszülöttkort kívánok!
Hurki!
Az igen, mekkora lett kis
Balázs!!! Biztos, hogy csak 9 hónapig hordtad???
Mert már emelgeti a fejét és nézeget is.
Ha mosolyogni és gyügyögni is elkezd, akkor tuti egyidős Danával, ő múlt kedden, pont 2 hónaposan volt 4900 g, 60 cm.
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Gitta!
Ez aztán a jó hír! Én nagyon sokat gondoltam rád! Remélem minden rendben lesz! A legtöbb amit tehetsz hogy nem aggódsz, de hát ezt úgyis tudod.
A pihenést nem kell túlzásba vinni, menj el a férjeddel nyugodtan üdülni, csak ne fáraszd ki magad, és pszichésen legyél pihent és laza, ez a legfontosabb!!!
Mi visszajöttünk a Balatonról vasárnap, nagyon jó volt ez a 3 nap, Dana is nagyon jól viselkedett, nagyokat és jókat aludt. Ez a férjemék cégének a bulija volt, kb. 40-en voltunk és még most látták először Danát, úgyhogy volt nagy sikere!
Mindössze annyi gubanc volt, hogy előtte több napig hideg volt, és a nagy kőház lassan melegszik fel, így bent 10 fokkal kevesebb volt mint kint. Takargattam is Danát, hogy meg ne fázzon, de egy kicsit csak takyos lett. Én viszont magammal nem törődtem, valószínűleg nem kellett volna a 32 fokból a 22-be bemenve a hordozókendőt és az ízzadt pólómat levéve egy szál melltartóban szoptatni, mert olyan totrkgyulladást kaptam, hogy hétfőn 38,5 fok volt a lázam. De a tejcsivel szerencsére minden rendben van, szoptattam Danát, így ő nem is kapta el. Csak a szörcsögése megmaradt sajnos.
Csak éjszaka jön elő, és szopizni is tud tőle, de a védőnő meg más anyukák szerint le kell szívni az orrváladékot, mert fülgyulladást kaphat. Egyszer meg is próbáltam, de a Sterimar ellenére is csak kevés jött le, ugyanúgy szörcsögött utána, de úgy ordított, hogy fél órán keresztül alig tudtam utána megnyugtatni, mert fel-felsírt még később is szegénykém. Más szerint meg nem jó erős orrszívót alkalmazni, mert tönkreteszi az orrnyálkahártyát.
Akinek van a témában tapasztalata, mi a véleményetek? Leszívni, vagy hagyni, hogy elmúljon?
Én egyébként már majdnem teljesen meggyógyultam.
Kép a lányzóról:
Danáról további képek (mosolygós kép is) a profilomban levő linken. (Balatonon készült képek is vannak)
Puszi, Leone