Sziasztok!
Ajajj, hogy felgyorsultak az események!
Trix!
Én sem tudok bölcsebbet, mint az előttem írók és az orvosok. Várom én is majd a fejleményeket és a képeket.
Dita!
Hú, amikor írtad, hogy lehet, hogy a nov.16-i doki már nem aktuális, akkor tudatosult bennem, hogy megy az idő.Atyaég! Te nem sokkal előttem/előttünk jársz, ugye Colin?
Szép lassan mindenki sorrakerül.
Egyik álmatlan éjszakán gondoltam arra, hogy, ha én megyek majd szülni, és túl is élem, akkor majd a lányomat bízom meg azzal, hogy írjon ide pár szót, ha valakit még érdekelni fogok a nagy babázás és karácsonyi készülődés közepette.
Doki mindig azt mondja, amikor szóba kerül a 12.24-i dátum a szülésre, hogy a 2. hamarabb megvan. Én nem tudom, de nagyon szretnék itthon lenni addigra. Azt mondta, hogy ő se szeretné a karácsonyt velünk tölteni, tehát közösek az érdekeink. Remélem, valahogyan kivarázsolja belőlem a gyereket, mert a nagyobbikkal 5 napot ráhúztam, és minden másnap futottam amniora, meg NST-re (most CTG van azt hiszem, de, hogy mi a különbség, azt nem tudom).
Szóval, remélem, karácsonyra itthon leszek én is. Szerintem Colin beelőz, főleg, hogy nagy a baby (ugye Te írtad, hogy nagy?!).
Ja, és Vevikk is előttünk jár, meg Remény is (bocsi, ha valakit kifelejtettem...).
Én is parázok kicsit, de a férjem...Szegény, lehet, hogy megbánta, hogy olyan könnyen rámondta, hogy velem lesz. Kollégájával kitárgyalták a témát, ő meg ráijesztett, hogy ki kellett mennie a szülőszobááról. Mondtam neki, nyugi, nem lesz az olyan vészes., ha én kibírom, talán ő is.
Hát, ha ez gyorsabb lesz, mint az előző (maga a folyamat), lehet, hogy be sem érünk Pestig.
Akkor aztán apuka is ájuldozhat...
Én el sem tudom képzelni, hogy lesz. A másik indított volt, pikk-pakk kiesett (enyhe túlzással) belőlem. Most meg azt sem tudom, mikor kell elindulni, meg ilyesmi. Túl korán sem akarok, dehát ki tudja, milyenek lesznek az útviszonyok. Meg amilyen dugók voltak tavaly is Pesten karácsony táján. 1-szer mentünk be kocsival, de a férjem majd agybajt kapott. Most aztán nem tudom, mi lesz...