Snoopy, nagyon köszönöm. És az infokat is, jó hogy megírtad, pont erre voltam kíváncsi.
Az a szomorú, hogy egyelőre senkit sem találtam, aki kikölcsönözné nekem.
Én meg nem tudok elmenni, nem tenném ki Mátét ekkora útnak, de itthon se hagynám olyan sok órára, hisz néha három-négy órát bír ki, néha viszont csak egyet.
Ezzel együtt lehet, hogy ma valahogy megoldom. Még nem tudom hogy, de valahogy meg kell, mert kezd riasztó lenni...
Ahogy leírtad a különbséget, azt gondolom, nekem mindkettőre lenne szükségem, a reflexcsalogatóssal kéne kezdeni, a babaínyhatásúval folytatni. Vicces lenne, de az eredmény a lényeg. Ha Pesten laknék, komolyan kibérelném mindkettőt egy hétre, legalább míg a bal mell problémája megoldódik. Az az igazság, hogy sajnos kezdek nagyon pánikba esni, mert nem múlik a csomó, egyre nagyobb, feszül és viszket (meg fáj úgy rendesen is), és nem csak fejésre nem jön belőle semmi, de már a babának se (ez alól a ma reggel kivétel volt). Ez a mellem (a bal) már az első gyereknél is rendszeresen pánikba ejtett, de akkor olyan kevés tejem volt, hogy ennyire riasztóvá sose vált a probléma. Tegnap este annyira megijedtem (szerintem nem ok nélkül), hogy jeget tettem rá.
Ez a legagresszívebb dolog, és nem épp tejtermelés barát, de már nagyon fájt és ijesztő volt. Meg hát úgyis annyi a tejem egyelőre, amennyi pillanatnyilag nem kell. A jobból simán tudok kézzel fejni, de a bal csak nől. És ez rémisztő.
Juli, a gyerekorvos dilettantizmusához nem fér kétség. A sajátunk nem mondott volna ilyet.
A hozzáállásod (hogy megoldandó feladat) nekem is kezd hasonló lenni. De egyelőre nem csinálom túl jól.
Nagyon nehezen viselem, hogy nem vagyok fitt, mint máskor.
A bilirubin-szint mit jelent, mit okoz (aluszékonyságon kívül), ha magas?
Ildi, köszi a tanácsokat, remélem, pár hét múlva én is tudom majd - legalább az eszemmel -, hogy ez csak pár nap volt.
Ja, egy kérdésre nem válaszoltam anno: sárgasága nem volt Máténak. Semennyi. Persze, ettől most még lehet.
Juli, ha már szombat óta nem volt kaki (de pisi bőven), az még mindig rendben van? És ilenkor gyűlik, gyűlik, és nehezen jön ki? Tegnap nagyon szenvedett, próbálkoztam többször is hőmérővel, de semmi nem jött?
Szerencsére ő aztán ezt is megoldotta egy kis alvással.
De kaki még mindig nincs, nem tudom, mi lesz ebből. Ilyet se láttam még.