Jó reggelt!
Üdv minden újonnan csatlakozónak!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jól felpörgettétek a topicot!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Én tegnap takarítós üzemmódban voltam, meg még pár napot leszek is, mert kedden festették nálunk a két kis szobát és gyerkőc mellett haladni a takarítással nem egyszerű, ráadásul energiám is azért kevesebb, mint korábban. És ha már megvolt a festés és nagytakarítás van, akkor mindent átforgatok, átrendszerezek, hogy ne kisbaba mellett kelljen majd.
Ági! Köszi, hogy rákérdeztél! Akkor én már ezek után nem is nyaggatom majd jövő pénteken.
Nem semmi káosz van itt kérem szépen!
Melinda! A volt MÁV-ban voltál genetikai uh-on? Én hétfőn megyek, de sok jóra nem számítok, mert anno 2 perc alatt lezavarták az egészet, a baba neméről szó sem esett, nagyüzem volt.
Kriszta! Én érdi vagyok!
Ildikó! Fiammal én is elég korán otthon maradtam fertőzésveszély miatt. Játszóházban dolgoztam, ahol napi 80-100 gyerek fordult meg, hétvégén 300-400, nem kockáztattam. Más munkakört nem tudtak ajánlani. Nekem mindenki mondta, hogy használjam ki az időt sok-sok pihire,mert a baba születésétől kezdve erre nem nagyon lesz módom. És milyen igazuk lett!
A miértre én is kivi lettem volna, hogy miért nem ajánlja az a valaki... De mondjuk nekem a saját tapasztalatom sokat számít. Ahogy Ági is írta, talán még fiatal és nem tud mindent, de ha bármiben bizonytalan, akkor továbbküld szakrendelésre, nagyon odafigyel a kismamáira, biztosra megy mindenben. És nekem ez megnyugtató.
A drágaság meg... Hát tuti nem ő a legdrágább doki!
Mármint amiket olvasok más topicokban. Ő átlagáron dolgozik, ami sajna valóban magas, de olcsóbban nem hiszem, hogy találnék magánt. Sztk alapon meg ingyenes a dolog... Nem vagyok egy nagy pénzszóró a dokiknak, csak valamire azt mondom, hogy érdemes, és nekem fontos. Nekem ez a nőgyógyászat és a fogászat.
Hodo! Hú, hajrá Nektek! Mikor tesztelsz?
Móni! Hú, tényleg kicsi lesz a korkülönbség!
Mi is hamarabb szerettünk volna második babát, de pajzsmirigy gondom volt/van és annak először be kellett állnia. És valahogy ez így is lehetett megírva, mert pont, mikor beállt a hormonszint és mondtam, hogy akkor 2 hónap regenerálódás után jöhet a következő, a fiam akkor hagyta el a szopit egyik pillanatról a másikra saját döntéssel!
Szép napot!
Dolli