Sziasztok!
Sajnos a babák kis kisérleti nyuszik
mi is sokféle hasfájásra való cuccot vettünk.
Berninek pl csak a Sabsimplex használt.
Zsombinak is jó volt ,de nem az igazi így vettünk neki espum. Ez jó volt,de a vízet sokan dícsérték és még sem annyira szintetikus cucc.
Meg kellett várni amíg 4 hetes lesz ,mert nem szabad előbb adni a hascsikarás elleni vizet (ez a gripe vagy mi) Használatijában ez van, ja és csak akkor adhatod 4 hetesen ha már akkor eléri a 4 kg.
Na ez nagyon bejött nekünk.
Fogzáskor a homeopátis viburcol és a camomilla.
Érdekes ,hogy az infacol egyik csemetémnek sem volt jó ,még nem is enyhitette a hasfájásukat.
Biszont mind a kettő 6 hétig nyüglődött délután 5 -től este 8-ig
Utána már csak akor fájt a pocikájuk ,ha fújt a szél vagy vihar jött.
Antibiotikummal , köptetővel ,láz-és fájdalom csillapítóval szintén sok félét vettünk,mire megtaláltk az ő /ők szervezetére hatót.
Szerencsére Zsombinak a gyengébb antibiotikum használ egyébként majdnem mindeben ugyan az volt jó neki mint Berninek.
Kitartást kismamik ez is elmúlik ,aztán jön a fogzás és hipp-hopp megnőnek
Zsombinál mindíg erre gondoltam amikor nyűglődtünk. Ránéztem az akkor 6 éves lányomra ,hogy milyen gyorsan megnőtt és elment ez a bébi korszak . Mindjárt sokkal könnyebben vettem az akadályt
Nekem ezek voltak a tapasztalataim
Persze ,ha lenne 3-dik épp ugyan olyan ,hú mit is adjunk valyon melyik a jó
lenne a porondon
Yuyu:mikor mész vv-re csuriban a kezem,hogy jó legyen az eredmény.
Tuntun:én a La. Cicaplast használom hegesedés ellen, sajnos a pattanások nyomot hagynak ,a bőrőm nem ér 2 fillért
irigylem azokat akiknek szép az arcbőrük.Még az olyan pattanás is nyomot hagy ami ki sincs nyomva,csak dudorodik a nagy piros
50 faktorral kenegetem és még is barnás folt marad utána
bár most már csak 1-2 jön ki rajtam.
De a cicaplasttal nem igazán mehetsz napra.
A La Roche-posay -nek van most olyan krémje ami a hegesedő -foltot hagyó pattanások ellen van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.09.30 09:05-kor.