Sziasztok!
Na látom azért csak összejött itt a buli délelőtt!
Vero!
Zsófi is "jó bőrben" van!
És ugye megmondtam én Neked egy jó pár héttel ezelőtt, hogy Zsófi és Jáz hasonlítanak egymásra!!!!
Az akkor ígért képet elküldtem? Mert erre nem emlékszem!
Orsi!
Bundi kenyeret majd legközelebb küldök. Mire elolvastam....most...mit írtál, addigra sajnos
elfogyott!
Házikó meg kész lesz, nyugi!!! De hidd el, hogy sokkal jobb olyan házba költözni, ami a Te/Ti ízlésetek szerint készül, mint beköltözni egy más "megcsináltba"!!!
Szóval, ha engem kérdezel, akármilyen macera is lehet én tuti belevágnék építkezni!
Judykám!
Mit jelent az, hogy "megint válni"??
Lemaradtam valamiről?
Biztos nem olyan nagy a gond!!!!! Emberek csak és kizárólag....vagyis legtöbbször
.....hülyeségeken, piti dolgokon tudnak összeveszni!
Na fel a fejjel!!!! És hajrá/irány Olaszország-Milánó!!! Sok ott a jó pasi!!!
Ne kockáztass!!!!!
Olasz könyv még nekem is a polcon figyel!
Anna fogak meg remélem hamar kijönnek és Kicsi lánynak nem kell már sokat szenvednie!!!
Boszi!
Szinek....hát előbb utóbb biztos megtanulja! Én nem ismerek olyan emberkét, aki ne tudná őket!
És Lara nem szól, hogy ha pisilni vagy kakilnia kell? És egyébként "bosszantja vagy idegesíti", ha pisis/kakis lesz? Mert ha igen, akkor én biztos, hogy csak a bugyival próbálkoznék, biztos hamarabb "bekattan" Neki az, hogy jobb ha időben szól, hogy kell, mintha pisiskakis lesz a bugyija!
Bár én tudok olyan kisfiút, akit ez rohadtul
nem zavar és két hét múlva megy/menne oviba!
Vonalzók meg.....
Tenci!
Jók a vonalzók!
Ügyi vagy!
Mi már csak jövőre megyünk ZOO-ba!
Nem úgy nézem, hogy lesz még erre....számomra alkalmas.....jó idő! De ha megyünk is, mindenképpen csak és kizárólag hétköznap!!! Utálok tolongani a tömegben!
Holnap meg várom az adatokat Jáz ágy/szobatársáról!!!!
Meg a szuriról is, hogy akkor Nektek tényleg ingyenes ez a Nevis-c? Milyen rendi és lóvés az önkormányzatotok!
Kis "milliomos falucska"!!!!!
Andi!
Balu és Bálint jobban vannak már? Meló milyen? Balu szívesen van a nagyival? Lehet,hogy már kérdeztem....Start kártyát el tudtad intézni?
Kriszta, Brigi, CukiKati, PolexKata, Sissy, Gabi meg akit még nem mondtam....merre vagytok?
Leányok!
Beszéltem ma
Rennel telefonon. Minden okés Velük, jól vannak. Iván szereti nagyon az ovit!
Linda pedig szépen gyarapszik.
55 centi és 5 kiló!
Ren puszil Mindenkit és majd jön valamikor! Most jól el van az otthoni teendőkkel! Nem is "csúszik" semmivel.....vasalás, takarítás, stb....
mert be sem kapcsolja a gépet!
Lehet, hogy nekem is ezt kéne csinálnom?!?!?!
Szóval röviden ennyi!
Megyek, mert Jáznak kajaidő van meg én is kezdek éhes lenni. Ja és délután "lenyomok" még egy szülői értekezletet is az oviban!
És jövő 7en megint egy szülinap.....
Szép napot Mindenkinek!
Pussz!