Sziasztok!
Hát elég nagy a baj, majd az idő elhozza, mi lesz, párom bátyjáról van szó. Nem egyszerű.
Orsi nagyon jók a felvételek, annyira jól látszik a kicsi arca, már most látszik, hogy milyen karakteres.
Anna elkezdte használni a bilit. Ha nincs rajta pelus, gyorsan odaszalad, hogy belepisiljen. Viszont ha több ideig pelus nélkül van, szerintem már nem tud annyira figyelni, mert néha-néha becsurog.
Múltkor megkértem, hogy segítsen kiszedni a ruhákat a gépből, aztán annyira koncentrált, hogy kicsit becsurgatott, aztán persze szaladt a bilihez.
Járunk hetente 2x baba-mama tornára. Hétfőn félóra mama-torna, jól megmozgat, addig a kicsik elvannak (nem vagyunk sokan, 6-7 anyuka a gyerekekkel), aztán meg velük játszunk, mondókázunk, mozgásos gyakorlatokat végzünk. Nagyon tetszik neki is és nekem is. Már voltunk jó párszor és most már úgy megy oda, mint ismerős helyre és meg nem áll egy óra hosszáig. Játszik, szaladgál, mindent kipróbál, úgyhogy utána beleájul az ágyba.
És azt vettem észre, hogy figyeli a tornagyakorlatokat, amiket mi végzünk, mert ma nagyon hasonlóakat csinált szórakozásból
Ő nem egy félős, mindenhez, mindenkihez odamegy, ha érdekli valami megpróbálja megszerezni, még akkor is, ha az egy nagyobb gyereknél van. Ha nem sikerül akkor viszont továbbáll, nem erőszakoskodik. Az utcán incselkedik az emberekkel, idegenekhez odamegy.
Momoska, Anna is nagyon nehezményezett mindent a 18 hós oltásnál és ő is sírt. Le sem vetkőztettük, de alig tudtuk megmérni is. Az oltáshoz négyen voltunk, hárman fogtuk és a dokinéni szúrta.
Én előtte álltam, de a lábával olyan erősen tolta magát, hogy apjának az asztalt kellett fognia a másik végénél.
Mostanában hisztizik, ha el akar valamit érni, engedi el magát és esik össze. Nem különösebben hat meg, így leginkább csak itthon csinálta eddig, ha máshol vagyunk jobban el tudom terelni a figyelmét.
Ezt most elküldöm, aztán teszek fel képeket.