Halihó!
Sikerült végigolvasnom mindent, íme a reagálások-remélem érdekel valakit!
Otthonszülés:
Jó sok hsz-t írtatok róla, sokakkal egyetértek, de szerintem mindenki a körülményeihez képest döntse el maga, hogy neki mi a jó. Én nem mernék otthon szülni, de ennek gondolom legfőbb oka az én macerás esetem, ami mindenképp szigorú orvosi ellenőrzést igényel, és részemről felelőtlenség lenne bevállalni, hogy itthon szüljek. Talán ha minden rendben lenne, másképp gondolkodnék, de lehet, hogy akkor sem fordulna meg a fejemben.
Oltások:
Valószínűleg én is csak a kötelezőket fogom beadatni a gyerkőcnek, amit nem muszáj, azt nem.
C&A, H&M:
Szerintem nem valami olcsók ott a cuccok, jókat azért lehet találni, meg ha szerencséje van az embernek, akkor ki tud fogni 1-1 akciós cuccot, akkor megéri.
Frankfurtban voltunk mindkét helyen, 29-49 Euro között mozognak a kismamacuccok. Ennyiért nem vettem, viszont a H&M-ben találtam egy leárazott rövidujjú kismamafelsőt 9,95 Euroért. Azt megvettem, szerintem jó áron volt, és csini.
Szerintem jó dolog, ha a párunk is elkísér a vizsgálatokra, és kiveszi a részét, amiből csak lehet. Így ő is közelebb érzi majd magát a picihez. Az én férjem irtózik a kórházaktól és az orvosoktól, vizsgálatoktól, mégis amikor csak teheti, elkísér a vizsgálatokra, bejön velem a dokihoz, együtt intézünk mindent. Nagyon érdekli, hogy mi van a babával, és izgatottan várja a vizsgálatokat, csak a várakozást viseli nehezebben.
Szabccsi! Honey! Ktouch!
Gratulálok a jó eredményekhez! Csak így tovább!
Csézjang! Minyu! Vadszi!
Szörnyű lehet ez az állandó róka komázás, meg rosszullét! Együttérzek Veletek, bár szerencsére én nem tapasztaltam meg ezt az oldalát a terhességnek. Remélem már jobban vagytok, és hamarosan megszűnnek a tünetek!
Heni!
Vigyázz nagyon magadra, és pihenj, amennyit lehet! Bár gondolom ezt gyerkőc mellett nem igazán lehet.
Ginnie!
Drukkolok, hogy minden ok legyen!
Lázcsillapítót nekem is az Algopyrint mondták, meg az Aspirint.
Viszont ha valaki hosszú utazásra indul, ajánlatos bevenni egy Astrix tablettát, mert ez meggátolja, hogy trombőzist kapjatok a mozdulatlanságtól, kényelmetlen testhelyzettől. Nekem legalábbis ezt tanácsolta a dokim a frankfurti útra.
Dongó!
Üdv köztünk! Boldog babavárást!
Anikó!
Neked is üdv, és hasonló jókat!
Mainhattan? Ezt még nem hallottam, de jópofa.
Frankfurt nagyon jó volt, bár nem nagyon pihentünk.
Csütörtök hajnalban indulás, kora este értünk oda.
Péntek autókiállítás. Nagyon jó volt, sok tuti járgány. De nagyon elfáradtam, reggel 9-től este 7-ig non-stop gyaloglás...
Szombat kilátó látogatás, városnézés, shoppingolás,
repülőtér látogatás, kilátókról fel- és leszálló gépek kukkolása. Itt sem kevésbé fáradtam el.
Vasárnap hajnalban pedig go haza. Szóval jó volt, csak az alvás hiányzott, de most igyekszem pótolni.
Detty!
Várom a válaszod a privire, ha van időd! Kíváncsi vagyok, mi történt Veletek azóta!
Tegnap voltam AFP, vércukor, vércsoport, Wassermann, egyebek miatt vérvételen. Szerencsére nem kellett végigvárni a sort, mivel ugyebár kismamák soron kívül bemehettek.
Ugye milyen jó kismamának lenni?
Pedig kb. 50-en voltak, én a 47-es sorszámot hűztam. Azt hiszem várhattam volna egy ideig, szerintem rosszul is lettem volna az éhségtől...
Állítólag 1 hét múlva lesz eredmény. Remélem minden rendben lesz.
Okt. 8-án megyünk a nődokimhoz, valószínű azutáni héten meg a 18. heti UH-ra. Már nagyon várom, olyan régen láttam a babókámat!
Viszont annyiból már jobb a helyzet, hogy legalább már minden nap érzem a mocorgást, és így tudom, hogy jól van. Olyan jóóóó érzés, ahogy ficánkol!
Az AFP-vel kapcsolatban találtam egy linket, szerintem érdemes megnézni!
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=593
(Mellesleg ez volt az a link, amit az előbb véletlenül megnyitottam! Már itt tartottam, és idáig írhattam mindent újra!
) Na de sikerült!
Gyors voltam, ugye?
Azért bevallom, fel kellett jegyzetelnem, hogy mikre kell reagálnom, ennyi minden nem ment volna fejből!
Na remélem mindenre, mindenkinek reagáltam! Örülnék, ha az én Hsz-aim sem maradnának reakció nélkül! Remélem olvastok engem is, és számíthatok Rátok! Eddig elég sok írásom reakció nélkül maradt.
Pedig én igyekszem mindenkihez szólni pár kedves szót!
Szép estét mindenkinek!