Sziasztok regényírók!
Nem jövök pár napig, és nem győzlek visszaolvasni benneteket!
Örülök neki, csak így tovább!
Vera!
De jó hallani felőled!
Sajnálom, hogy zűrök vannak a leendő munkahelyed körül, remélem hamar megoldódnak a dolgok!!
Ha nem tudod megszokni a med. központ gondolatát, akkor tényleg a legjobb megoldás egy kis pihit tartani. Oda már csak úgy érdemes menni, ha testileg- lelkileg 100%-osan rá vagy hangolódva a dologra, na meg a párod is! Hátha ez a kis pihenő hozza meg a várva várt eredményt! Én nagyon drukkolok, hogy így legyen!
Gyere sűrűbben, ha tudsz!
Móni!
Itt tilos írásdiétát tartani!!!
Pláne a te állapotodban...
És minket itt érdekel, hogy hogy vagy, mit érzel, és ha épp gyomorbántalmad van, akkor az!
Borsó!
Sajnálom, hogy megjött
, a megszokott szlogent már mondták a többiek!
A HSG-től én is félek kicsit, és nagyon nem bánnám, ha nem lenne szükség rá!
Körülbelül én is hasonlókat hallottam róla, mint te, többet sajna én sem tudok.
Tina!
Nagyon nehéz döntés előtt állsz! Azzal én sem értek egyet, hogy a Closty melett nincs UH. Szerintem beszélj a dokiddal, mondd el neki az aggodalmaidat, és dönts az alapján, hogy amit mond, az neked mennyire kielégítő. Én is váltottam már egyszer dokit, kb. 1 éve, de akkor még azért, mert nem vette komolyan a doki a baba utáni vágyamat, mondván, még nem régóta próbálkozunk. Akkor mentem át a jelenlegi dokimhoz. Aztán róla is kezdtem hallani ezt-azt. Megijedtem, hogy jó kezekben vagyok-e! Aztán végig gondoltam, hogy NEKEM megfelel-e a hozzáállása, és úgy foglalkozik-e velem, ahogy szeretném, és a válasz: igen! Így maradtam nála, felteszem neki az éppen aktuális kérdéseimet, és ő válaszol, ill. cselekszik.
Szóval a döntés csak a tied!
Viki!
Máskor szólj, ha Szegeden vagytok, és akkor találkozhatunk is személyesen!
Köszi a jókívánságaidat
, én már nem merek túlságosan reménykedni!
A HSC, amit kérdeztél, az szerintem HSG! Ez az átjárhatósági vizsgálatnak a rövidítése. - szerintem.
Mikor mész dokihoz?
Terika!
Végre, végre írtál te is!
A híreket már tudod... de azért nincs olyan rossz kedvem, csak kicsit!
Én tegnap voltam UH-n, ahol megállapítást nyert az a tény, hogy megrepedtek a tüszőcskéim, éppen tegnap reggel, mert nagyon fájt a hasam.
Rákérdeztem a dokinál egy vizsgálatra, amit én is itt a neten hallottam - PCT vizsgálat. Ezzel azt nézik meg, hogy a méhnyaknyákban mennyi a mozgó, életképes spermium, azaz nem nyírja-e ki a méhnyaknyák a kiskatonákat.
Ma reggel meg is csinálta ezt a vizsgálatot, sajnos az eredmény nem túl klassz, de azt mondta a dokim, hogy ez lehet azért is, mert ugyebár már egy pár napja akció van, és ilyenkor már fogytán lehet a hadsereg. Ezért következő hónapban megint megcsináljuk, csak akkor pár nap szünetet tartunk akció előtt. Hát, majd meglátjuk... azért nem vagyok feldobva! Félek, hogy akkor se lesz jobb!
Szóval tömören velem ezek történtek. Köv. ciklusban nincs gyógyszer, csak UH, hogy ezt a vizsgálatot be tudjuk lőni a megfelelő időben. Aztán, ha addig sincs baba, akkor szeptemberben HSG. Brrrrr.....
Jut eszembe...
Új lánykák
, aki szeretne táblázatba kerülni szóljon!
Csók mindenkinek
Zita