Sziasztok!
Benike tündéri kisfiú!
))))
Mi is köszönjük a dicséreteket!
átadtam az illetékesnek!
Orsi: én 6 hete szültem, és nem kell semmit vinni a babának, csak,a mikor hozod el. Pelenkát, ruhát adnak, törlőkendő lesz a csomagban, amit kapsz, az épp elég arra a pár napra. Popsikrém, köldökápoláshoz dolgok, ezek mind vannak. Esetleg akkor érdemes vinni valamit, ha nem jó a picinek a pelus,a mit kapsz, vagy ne adj isten, allergiás a popsitörlőkendőre. (Libero)
Sajnos a fizetős szobáról nem tudok semmit, mert nem voltam érintve.
Annamari
Kocsi miatt részvétem! Remélem, sikerül megjavíttatni!
Én ma megyek vissza a dokihoz, de ez már annyira megvisel, hogy két napja róla álmodok!
Egyszer a kórházból nem akart kiengedni, mert 60%-os lett valami eredményem. Én meg mondtam neki, hogy nekem gyerkeem van, nem fogok itt letáborozni.
Máskor meg valami vizsgálatot akartam, de nem volt nálam pénz, vagy valami ilyesmi!
Nem vagyok komplett tudom! De nagyon utálom a kórházakat, rendelőket, és mindent, ami a betegségekkel összefügghet.
Egyébként jól vagyunk, csak nagyon sírósan.
Hasfájás + esti műsor 6-10. Brr......... Már alig várom, hogy 3 hónapos legyen. Állítólag akkor nagy esély van rá, hogy elmúljon. De ha nem sír Ádám, akkor nagyokat mosolyog, beszélget a macival, és nagyon édes.
Holnap viszem kontrollra a Klinikára. 1/2 12-re.
((( Már előre félek! Egy rokonom kislánya épp tegnap kapott egy kisebb hőgutát a kocsiban. Kisebb? 39,4 volt a hője!!!!!
Még jó, hogy anyukám lenn volt a szomszédban (Balcsi), mert ő ment át priznicelni, meg ápolni a picit, mert az anuka annyira kivolt 8mondjuk nem csodálom), hogy teljesen leblokkolt, és nem tudta, mit csináljon. Szerencsére lement a pici hője. Mondjuk, nagy felelőtlenség volt épp a legnagyobb melegben elindulni (14:00-re értek le.)
Szerintetk adjak ádámnak vizet? Mibe öltöztessem holnap? (itthon csak egy bodyban van)
pusz, shine