Vayacon,
sajnálom
Tudom anyagilag most nem igazán jó az időpont, de azért nagyon kíváncsi lennék mit szólna ehhez az eredményhez a természetgyógyász... Azért mégiccsak mondania kéne valamit a drága gyógyszerek után. Mondjuk én olyan vagyok, hogy emiatt is visszamennék
Ez a nagymértékű ingadozás egyébként engem mindig arra a következtetésre visz, hogy szerintem a többgyerekes családapáké is így változhat csak sosem vizsgáltatják.... Nyilván más, ha ezt visszér okozza és műteni kell. De akinél nem találnak okot, ott nekem ez az egész bűzlik. Biztosan közrejátszik egy csomó dolog...fáradtság, kicsit hosszabb fürdőzés a jó meleg zuhany alatt, egy nappal több karantén a kelleténél stb. Nem tudom mennyire éredemes a számoknak jelentőséget tulajdonítani. Persze kell meg minden, de minél jobban kötődünk egy problémához, annál jobban ránk tapad. Remélem értitek mit zagyválok itt
Mi most úgy állunk ehhez, hogy legutóbb nagyon jó volt az eredmény és hisszük, hogy most is jó. Lehet, hogy nem, de mi abban hiszünk, hogy minden oké
Minden peteérés előtt úgy gondoljuk, most is sikerülhet.
November közepén inszem, ha a véreredmények jók és addig nem akarunk semmi rosszon keseregni. Vayacon, nagyon bírnám, ha épp most jönne Nektek össze a babó.
Lehet, hogy 3 hét múlva már egész mást produkál a párod. Közben egy jól sikerült peteérés, +annyak a "nyugalma", hogy most úgyse jön össze és nincs pénz lombikra
Én továbbra is drukkolok ennek a lehetőségnek!
Loviné,
most nézem a vonalzódon, hogy nem semmi teljesítmény van mögötted! Közel 20 kg fogyás?? Te nagyon kemény csajszi lehetsz
Beus,
ne is foglalkozz a tünetekkel. Hétfőre megy a drukk!
Bumi,
sikerült kicsit túllépni a lelki mélyponton? Talán nem is baj, hogy most sokat kell dolgoznod. Nekem legalábbis sokszor segít a munkaterápia...