Szellő: ovi úgy megy, hogy reggel amikor megyünk befelé Kamilla bepróbálkozik, hogy "Annyyaa maradj velem", meg "miért kell a gyerekeknek oviba járniuk?" de amint beérünk törlödik minden és rohan befelé. Szerencsére van már egy kis barátja: Bendegúz
lánnyokkal nem barátkozik, még.
Első héten amikor mentem érte, akkor büntetett, mert épphogy csak köszönt nekem. Tegnap azért már örült amikor látott
A gond megint a csuri témánál van
nem szól, utsó pillanatra hagyja a kimenést, és persze be-becsurog az eleje. Sőt volt már egy bekaki is
Úgyhogy emiatt egy csöppet el vagyunk keseredve, mert azt hittem, hogy ezen már túl vagyunk, illetve, hogy ezt csak itthon míveli. De nem
Megint ott tartunk, hgoy "nem akarok" elmenni, hisztizik, hogy nem kell neki, közben meg látom, hog ymindjárt becsinál
ráültetem, csurog is, és amikor kérdem, hogy miért kellett ezt a hisztit levágni, annyit mond, hogy "nem akartam eljönni" ...
Úgy látom, hogy sajnálja a ráfordított időt...egyszerűen már ötletem sincs, hogy mivel lehetne rávenni, ráébreszteni, hogy a klotyón eltöltött idő nem időpazarlás.
Na ezt csak azért, hogy valami üröm vegyüljön az örömbe...
Pedig amúgy nagyon könnyen megy ez az ovizás...
Vitamin: nem tudom mennyire jó az, ha plusz vegyi izékkel előállított cuccokkal tömjük a gyereket.
Hozzáteszem, ez nálunk is nagy dilemma...és magam sem vagyok elkötelezve se ide se oda. Apjuk szerint a mai ételek, húsok, zöldségek, gyümölcsök már nem olyanok, mint rég és ezért kell(ene) valami kiegészítő. Én meg ódzkodom a tablettáktól, mert kicsit olyan érzésem van, hogy ilyen tablettásmegoldó világot élünk és ezért kapható annyi féle fajta tabletta, ami főként jó biznic a gyógyszergyáraknak..
Rylie