Szia Kicsi!
Én a lányoknak beadattam az influenza elleni oltást, amit a Réka előszeretettel hazahoz az ilyen felsőlégúti - ahogy te is írod, takony, köhögés - betegségek.
Réka ma volt először oviba, mert hétvégén lázas volt, most kivételesen más baja nem volt, de keddig nem akartam, hogy menjen oviba (most dokihoz se vittem el, mert hétfőn már nem volt semmi baja), kedden az Adrienn lázasodott be, akkor azért nem ment, mert ilyenkor nincs szívem szegénykét lázasan cincálni. Tegnap még kisírta magának, hogy ő nem akar menni, de mondtam neki, nincs mese, ma már megy. Azért reggel előadta a nem akarok menni oviba című nótát. Ott persze már nincs semmi baja, örömmel megy be a csoportba, csak itthonról nem akaródzik neki elindulni.
Egyébként én is amikor a farsang volt, akkor figyeltem meg (éppen haragban voltak Bence barátjával), hogy a lányokhoz nem megy oda, inkább egyedül játszott. Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, vagy csak akkor éppen ahhoz volt kedve. Egyébként meg mindig a Bencével lóg, nagyon egymásra találtak, amióta oviba jár azóta a Bence, a Bence. Először az ovónők próbálták az én lányomat elterelgetni a Bencétől (mert igen eleven kis kölök), de én tudtam, hogy úgyse fog sikerülni. Néha megagyalják egymást, aztán kibékülnek és úgy játszanak tovább, mintha mi sem történt volna