Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Évi,

ezt csak most, csak neked :wink: :lol: Danci így is tud enni :lol: Itt épp kirúgta a kezemből a tányért, remélem látod, hogy még a könyöke is pancsos:

Kép

Dita,

tegnap voltunk dokinál és Danci teljesen egészséges, mivel beteg volt a szervezete most gyengébb és a fogzás viseli meg annyira, hogy lázas. 6 foga van kint és további 4 fognál dagadt az ínye.
Ezzel a képpel adós voltam, Danci így imádja a tőled kapott pelust:

Kép

Boni mami,

nagyon jók a képek Zsigiről. A szeménél lévő bibissel még férfiasabb, elvégre a hősöknek is vannak sérüléseik :wink: A párod szakasztott mása. :lol:

Zsuzska,

Oli nagyon ügyes baba, hamarosan állni fog ha már ilyen ügyesen térdel. Épp tegnap mondtam a doktornőnek, hogy Danci mindig állni akar, ha lefektetem akkor is alákap a lábával és kinyomja magát állásba. A dokinő azt mondta, hogy ilyenkor hagyjam egy kicsit állni, mert igaz, hogy nem egyedül tette, de a sikerélmény kell neki és erőszakkal úgysem fogom tudni a földön tartani.
Hű, Olcsi tényleg jó erős baba, ha 11200 g. Danci nem akarja átlépni a 9 kg-ot (most szerdán mérték 8780 g), pedig hihetetlen sokat eszik, már kellett vennem nagyobb babatányért mert a kicsi nem volt elég neki akkor sem ha csurdultig raktam. Az ismerősök csak tátják a szájukat, hogy mekkora mennyiségű kaját tud eltüntetni, sokszor én is azon gondolkodom, hogy lehet én is jóllaknék annyitól :roll:

Nemone,

örülök, hogy Réka baba már nem lázas és az étvágya is visszajött :lol:

Néhány fotó:

próbálkozok az üléssel:

Kép

utálom az orrszívást:

Kép

nővérem szülinapi buliján:

Kép

eddig bírtam a bulizást:

Kép

nagyon szeretem apát, ő is engem:

Kép

ma délutáni alvás apán1:

Kép

ma délutáni alvás2:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

nemone: Nekem még nem tudni, hogy a hüvelyben is van-e baci, ha ott is talál a doki, akkor kezelni fogja. Neked milyen bacid volt? Strepto? Nekem ez az e-coly jött ki, de ez állítólag nem olyan vészes. Én úgy tudtam, hogy a cukrod miatt jött Réka hamarabb. Már nem emlékszem, azzal mi volt nálad?

Szépek ezek a gyerekek. Lassan már mi is szállíthatjuk a fotókat. Igaz Dita? :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

remélem nem lesz baci a hüvelyedben.
Igen, lassan már jöttök ti is a fotókkal, legább olyan kíváncsi vagyok a picikéitekre ahogy ti :lol:

Apukám most Hollandiában dolgozik, minden nap beszélünk vele skypeon, webkamerával látjuk egymást. És Danci felismeri a papát, nevet neki ha szól hozzá és babanyelven mindig elmeséli neki, hogy mi történt vele aznap. A szívem csak akkor szokott elszorulni amikor nyúlkál oda a monitorhoz, hogy megfogja az arcát és a képernyő miatt nem tudja. Látom, hogy olyankor apu is elérzékenyül, mert nagyon imádja Dancit és neki is rossz, hogy nem ölelheti magához. Jovő héten jön haza, szerintem egész héten itt lesz nálunk és Dancizni fog :lol:
Anyukám pedig elég sokszor nyilatkozik a helyi tévében és Danci őt is felismeri, mindig boldogan sikít neki és nem érti, hogy a mama miért nem néz rá soha. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi drágám, olyan jó hogy végre tettél fel képet Danciról, annyira kedvelem őt, és olyan jó volt őt látni. :lol: :lol: Nagyon szép gyerek. Sztem Olcsának a csontjai is nehezek mint nekünk a férjemmel. Valszeg azért ennyi a súlya. Mert Olcsa tényleg nem kövér. Kockás hasa van, állandóan edz. Bazi massziv kölök, látta Dituli is, hogy nem duci, csak erős.

Csajok, ma voltunk apával nagy bevásárláson, Budaörsön. Decathlon, Brendon, Ikea= 80.000 és alig vettünk vmit. Ez majdnem mind Olcsáé. Vettünk neki cipőt, persze Nike-it, 8200Ft, és sorolhatnám. Majd szivbajt kaptunk a végén, De Olcsa igazi hős, nagyon élvezte!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egésznap csak kacagott egy hangja nem volt, hát mit mondjak anyja fia, imádok vásálni :oops: :oops: :oops: :lol: viszont egy vmit megtanultam ma OLcsával megyek ikeázni legközelebb. Hasonló cipőt hordunk.

Némóka, remélem még nem a tesó jön, dehogy miért maradt most ki azt nem tudom.

Kép
pgsuska

Moncsi drágám, olyan jó hogy végre tettél fel képet Danciról, annyira kedvelem őt, és olyan jó volt őt látni. :lol: :lol: Nagyon szép gyerek. Sztem Olcsának a csontjai is nehezek mint nekünk a férjemmel. Valszeg azért ennyi a súlya. Mert Olcsa tényleg nem kövér. Kockás hasa van, állandóan edz. Bazi massziv kölök, látta Dituli is, hogy nem duci, csak erős.

Csajok, ma voltunk apával nagy bevásárláson, Budaörsön. Decathlon, Brendon, Ikea= 80.000 és alig vettünk vmit. Ez majdnem mind Olcsáé. Vettünk neki cipőt, persze Nike-it, 8200Ft, és sorolhatnám. Majd szivbajt kaptunk a végén, De Olcsa igazi hős, nagyon élvezte!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egésznap csak kacagott egy hangja nem volt, hát mit mondjak anyja fia, imádok vásálni :oops: :oops: :oops: :lol: viszont egy vmit megtanultam ma OLcsával megyek ikeázni legközelebb. Hasonló cipőt hordunk.

Némóka, remélem még nem a tesó jön, dehogy miért maradt most ki azt nem tudom.

Kép
pgsuska

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzska,

azt tegnap is akartam írni, hogy Olcsa egyáltalán nem kövér! Látszik, hogy masszív kis vasgyúró, bizonyítja ezt a térdelés is.
Szerintem Dancinak még kell 1 hónap mire ilyesmit összehoz, nagyon kis lustika. :oops:
De jó, hog írtad, hogy Nike cipőt vettetek Olinak, mert mi meg Adidast Dancinak (8000,.Ft) (a babakocsiban alvós képen látszik a talpa a bulizóson meg a teteje) és mindenki azzal piszkál, hogy miért vettem ilyen drága cipőt Dancinak. Hát még ha tudnák, hogy a cipő mellé vettem Adidas melegítőt is :oops: De nem érdekel. Szülés előtt 2 munkahelyem volt, most könyvelek INGYEN mivel nem lehet hivatalos állásom, akkor igencsak megérdemli Danci ezt az egy szem szépséges melegítőt. :evil: De biztos kapok majd a családtól hideget-meleget ha meglátják benne a kisfiamat.

Kép}
monic80

Zsuzska,

nekem éjjel megjött a második mensim. Tiéd meglátogatott már?

Kép}
monic80

Moncsi, képzeld nem. Nem tudom mi van velem, csak puffadok. Kiszúrtam Danci cipőjét, néztük mi is azt ma, de a férjemnek nem teccett a fehér ezért lett Nike kék, majd lefényképezem. Amúgy mi vettünk neki persze Adidast, Nike már van. :oops:

Kép
pgsuska

Dancsit megzabálom.tényleg olyan szemei vannak mint Csigusznak...és ugyanilyen volt az első cipellője.kapta ajándékba :lol: meg a tigrincses pelusa is ilyen .

Suska no akkor kicsavarogtátok magatokat. :lol:

Némócska ezen a héten szerda vagy csütörtök?

többiek jól vagytok?
Vendég

Nem voltunk hétvégén, csináltunk némi kiruccanást. Ausztriában sétáltunk tegnap (mi hülyék, utaztunk egy sétálásért 260 km-t :oops: ), aztán Sopronban aludtunk, vagyis aludt a család, én nem, mert úgy horkolt a férjem. Pedig Levi nyomta 20:30-tól reggel 5-ig, aztán evett, és még 8-ig. Aztán boboztunk, sétálgattunk, és jöttünk haza.

Dita,
neked felejtettem el írni még pénteken, hogy ha gondolod, szívesen küldök neked egy Aventes szűkítőt, hogy jó legyen a poharakhoz. Mivel én tejet nem teszek el, és van vagy 4 db ilyen szűkítőm egyet tudok nélkülözni.

Ja, és tessék rám büszkének lenni. MA AZ ELSŐ NAP, HOGY LEVI NEM KAPOTT TÁPSZERT, CSAK SZOPIZOTT :lol: :lol: :lol:

Viszont emésztetlenül küldi vissza elég nagy adagokban az anyatejet, most már elég komoly méretekben. Amit két óra múlva küldött vissza, abban volt némi összetúrósodott darab, de a nagy része még annak is emésztetlen volt. Most már azért ezen kezdek aggódni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni, ment a Privi.

Többiek hol vannak??????????????????????????????? MInden ok veletek csajok????????????????????????, Vagy még élvezitek a jó időt????

Kép
pgsuska

Lina éljen a tejcsi! :lol:
Vendég

jaj és a legszebbet nem is mondtam. Zsigikém tegnap reggel óta tudatosan szól nekem, hogy Ana :lol: annyira jó érzés! megható!
Vendég

Jó reggelt Csajok!
Bocsi az eltűnésért. Én gondoltam múlt héten egy nagyot és megcsináltam az őszi nagytakarítást. Ezt csak Lacusom alvásidejében tudtam csinálni, így olvasó üzemmódban nyomtam.

Szombat reggelre Lackóm lebetegedett, köhögött, volt kis láza is, orra folyt. Szerencsére most már sokkal jobb a helyzet, hőemelkedése sincs, köhögése is sokkal "szebb", orrát még szívjuk.

Sajnos lehet,h most mg mi leszünk betegek az apjával, nekem a torkom fáj, apja meg taknyol.

Boni!
Zsigi nagyon cukesz!!!!! Lackó még nem akarja mondani, de amikor szorosan átölel már nem is gondolok erre.

Ditus!
Nagyon szép lesz a Miló lak!

Linácska!
Gratula a csak tejcsihez! én is olyan boldogságos voltam, amikor ez sikerült.

Nagyon szépséges képeket raktatok fel!!!!

Hoztam én is pár képet:
Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Sziasztok!

Én is nagytakarítottam ezért nem voltam.

Gyönyörűek, okosak és ügyesek a kölkicekek mind egytől egyig, alig várom hogy én is büszkélkedhessek Milócival.

LINA
Nem semmik vagytok nagyutazók! :) Párod orrára csipesz! :)
Köszi a felajánlást, címem ráírtam múltkor a borítékra vagy küldjem el priviben?
Ügyik vagytok a szopival.

VIKI
Örülök hogy Lackó ilyen hamar gyógyul.

BONI
Ezt a napot én is nagyon várom, biztos hogy el fogom magam bőgni, annyira jó érzés lehet. :)

SUSKA
Emléxem a férjed mesélte mennyire szerecc költekezni. Jó is volt hogy ezt a párom előtt mondtátok mert ő azt hiszi én vagyok a világ legnagyobb pénzszórója. Persze nem így van. Mondjuk ha lenne bőven akkor ..... :roll: de nem hiszem mert anya spórolásra tanított, és nagyanyámtól örököltem a vásárlási mániát, úgyhogy a kettő valahogy keveredik és sztem pont a normális határon vagyok. :)

Sajnálom hogy összekavarodott a mensid.

Jó húsban és erőben van Olcsa de tényleg nem mondanám ducinak.

MONIC
Köszi a pelusos fotót. Aranyosan alszik a két fiú egymással! :)

dita75

Tegnap éjjel a szülésről álmodtam és belegondoltam hogy ha esetleg korábban jönne Miló mint mondjuk Danika akkor már csak 5 hét van!!! :shock: Tök para lettem hirtelen! :roll: :roll: :roll:

dita75

Sziasztok!

Évi: Gratula Eszti 4. fogacskájához! :) Tündériek lehetnek a kicsik, ahogy csatatérré változtatják a konyhádat! :) Bár lehet, hogy majd nem így fogom gondolni, ha Niki is elkezd majd malackodni a kajával..

Vius: Cukrot sajnálom.. :( Vigyori kép nagyon jó! :)

Linácska: Levi nagyon ügyi, ahogy emeli fejét, vállát! :) Gratula a tápszermentes naphoz! Remélem, nem refluxos Levi..

Dita: Örülök, hogy minden rendben volt a védőnőnél, dokinál! :) Nagyon gyönyörűséges Miló szobácskája! Remélem, hamarosan a polc is a helyére kerül!
Szüléstől ne félj! Próbálj úgy tekinteni a szülésre, hogy segítesz világra jönni a kisfiadnak, segítséget nyújtasz annak az embernek, akit legjobban szeretsz a világon. Azt nem mondom, hogy nem fog fájni, de amint kibújik Miló, egy pillanat alatt meg fog szűnni minden fájdalom. Én nem hittem el, amikor ezt mondták, de komolyan így van!

Zsuzska: Mensit nem tudom, miért nem akar jönni.. Én egy hét múlva próbálnék mégegyet tesztelni..
Térdeléshez gratula! :) Lassacskán lejjebb kell raknotok a kiságy matracát, mert egyszercsak feláll, és kibukik belőle.

Boni: Jók a fotók! Tényleg tiszta apja! :) Ana :)

Nemone: Örülök, hogy Réka meggyógyult! Felüléshez gratula! :) És a mászáshoz is!
Pénteken volt a védőnő, és megbeszéltük, hogy tízóraira elkezdjük a hozzátápit. 3-4 naponta kell kipróbálnunk egy-egy új gyümit, felváltva székletfogó-lazító gyümiket. Szombaton meg is kóstoltuk a barackot. Nagyon ízlett Nikinek, és a 6 napja tartogatott kakit is kihozta belőle. :)

Monic: Az ülős és az alvós képek nagyon tündériek! :) Örülök, hogy meggyógyult a kispasi! Fogmanók :evil:

Viki: Takonykór :evil: Jók a képek! Egy papucsot hordanak az apjával? :)

Így eszünk mi:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Dita,
küldd már el légyszi még egyszer a címed. Az a boríték már hol van? :roll:
A neten is fent van mondjuk a telefonkönyvben, de ott meg nem volt egészen egyértelmű a borítékkal összehasonlítva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Denika igy van, már mondtam apának, azért is fényképeztem le mert gondoltam nem fogja elhinni ha nem látja hogy drága Kisfia mit művel. Nagyon cuki Niki.

Viki, nagyon jók a képek, Lackó tündér.

Moncsi, a másikba irtam Neked véletlenül :oops: :oops: :roll:

Ditus, szülés, messze az még. Ne is gondolj rá én sem tettem.

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Zsuzska,
Nagyon ügyes Olcsak, hogy így tud ülni, és térdelni! Térdelni Réka is szeret, mondjuk ő nem magától teszi, hanem egyszer amikor le akartam tenni, akkor a térdére sikerül, és nagyon élvezte. Ugyanúgy ringatózott, mint amikor "kutyázik".
Ilyen drágák a babacipők? :shock:

Dita,
Válogatós egy bandát fogtál ki! :? Lassan meg kellene tanulniuk főzni a kedvenceiket, ha nem akarnak éhen halni...
Szülés még messze van, ne is gondolj rá! Amúgy meg minden rendben lesz!

Monic,
Jól kiverte Danika a kezedből a kajcsit! Réka ilyenkor még ki si nevet...
Az alvós kép nagyon tetszik!

Vicky,
Nem a cukrom miatt született hamarabb Réka, hiszen otthon bármikor mértem tökéletes volt akármit is ettem előtte. Sajnos nekem is colym volt, de ez már csak a 2. császár után derült ki.
Remélem, téged hamar meggyógyítanak, és nem kell hamarabb megszületnie a babónak!

Boni,
Jaj, de jó lehetett amikor Zsiga először mondta, hogy Ana! :D :D :D
Nekem bármelyik nap jó a héten! Mondókás lemez kell nektek?

Linácska,
Ti aztán tényleg jó messzire mentetek egy séta kedvéért! :shock: Gratula a tápszer-mentes naphoz!
Viki,
Jobbulást Lackónak, és remélem ti nem lesztek betegek! Nagyon jók a képek!

Mi jól vagyunk! Rékánál valami kivételes eset lehetett, hogy kanállal evett múltkor, mert azóta már többször előfordult, hogy egyáltalán nem volt hajlandó kanállal enni, de üvegből meg megette az egészet. Ma pl. meg sem próbáltam a kanalat. Ez van, majd csak visszaszokunk arra a fránya kanálra is! :roll:
Réka tegnap óta elkezdett kúszni, és a félülés már nagyon megy neki! Ja, és olyan édi kidugogatja a nyelvét, és elkezdett szuszmákolni, úgy hogy felhúzza hozzá a nóziját. Kis Huncutka lett! :wink:
Ti adtok a gyerkőcöknek vitamint? Én vettem multikid-et, és minden nap adok neki 5 ml-t. Amúgy is jön az ősz, tél kapjon egy kis extra vitamint, és remélhetőleg nem lesz majd beteg sem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Denika,
Örülök, hogy Nikinek ízlett a barack! Remélem, ő jobb evő lesz, mint Réka! Nagoyn édi ezen a képen! Látom neki sincs sok haja. :wink: Rékának sincs, és ami van az is inkább szőke.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ditus!
Gondolj mindig arra, h könnyű és gyors szülésed lesz!

Deni!

Igen, Lacus is a 45 méretre gyúr. Bár sztem lesz belőle vmi, mert most őszi cipőnek 23ast vettünk, a 22es kb. 2-3 hétig ha jó lett volna még neki. A télije meg 24es.

Örülök,h Nikinek ízlett a barack! Egészségére!

Némóka!
Baromi drágák a cipők. És még Moncsiék a kocsicipőnél tartanak. Lalónak is volt egy 17es adidas csukája. Nagyon cukesz volt benne, íme: Kép

Mi most vettünk Lalusnak 1t fizet 2t vihet akcióban siesta cipőt. Jó húzós ára volt még így is.

Ha kanállal eteted akkor etetőszékben szoktad megkínálni?

Lacusnak cebion multikid-t adok.
20150601134430

LINA
Oksi küldöm!

DENIKA
Édes pofa a kiscsaj ahogy rágja a kanalat.
Hát remélem tényleg igazad lesz, a születések sorozatban nem mindig múlik a fájdalom azonnal ahogy eddig észrevettem.
De hát már sokmindent kibírtam eddig is, ez a "kis szülés" már "semmiség" lesz! :lol:
A gyümi jó hashajtó, örülök hogy bejön Nikinek!

NEMOKA
Viviennek sem volt haja elég sokáig. Látnád most! De azt hiszem a múltkor tettem fel róla modelles képeket. Majdnem a fenekéig ér!
Már régóta ilyen hosszú neki, csak babakorában volt kicsi és kevés.

Szerintem mindig is Huncutka volt Réka. Olyan kis vidám mindig. :)

Majd jön a mama aztán főz nekik, ha nem akkor esznek hideget.
Amúgy az a gyanúm hogy ha nem küldenék a gyereket ide sokszor nem is jönne, már nagyon únja magát itt nálunk, és olyankor csinálja a hülyeségeket. Most pl. pirózott, és hiába szóltunk rá hogy hagyja abba, egyszer föl fog itt nekem valamit gyújtani.

dita75

Sziasztok!

Gépünk végleg behalt, most apa laptopját kunyiztam el. Annyira ismeretlen ez a masina nekem, már egyszer kitöröltem mindent, amit írtam, most gépelem be másodszor. Béna vagyok, na :evil:

Monic!

Köszi, hogy feltetted az evős képet :) Nálunk is valami hasonló a harci helyzet :) Gondolom te is kibírtad nevetés nélkül, mikor repült a tányér...
A többi képen is tündéri Danci :) Az alvós képek a kedvenceim :)

Zsuzska!

Olcsa bivalyerős csávó :) Térdelés még nálunk se megy, lusta a banda :)

Boni!

Nem csodálom, hogy elolvadtál Zsigától :) Édes lehetett az Ana :)

Viki!

Jó, hogy tudtál jönni! Szépséges a nagyfiad :) Betegséget sajnálom :(

Denika!

Niki se marad mindig ilyen tiszta evésnél :twisted: :twisted: Csoda édes a nagy kerek szemeivel :)

Némóci!

Majd Réka is fog kanalazni, ez tuti :) Lényeg, hogy jóízűen egyen, és kész.
Ügyes a mozgásfejlődéssel is a drága! Vitamint nem fogok nekik adni, mert ők még szopiznak napi 5-ször. Dórinak viszont gondoltam venni, de hogy milyet, nem tudom. :oops:

Dita!

Tényleg elmúlik a fájdalom, ahogy kibújik Miló. De azért még ez odébb lesz ám!
Kaja utáni csendéletről nem felejtettem el az ígért képet, de a másik gépen van, az meg ki tudja mikorra lesz megint jó :(

Esztikémen kitört a szeparációs szorongás :( Sehol és senkinél nem jó, csak nálam. És nem elég, ha csak lát, vagy hallja a hangom, fel is kell vennem. Éljen a mei-tai, hatalmas találmány, csak a hátamra kötöm, és még főzhetek is. Így mindenkinek jó. Közben megtanult a kishölgy kúszni is, illetve inkább kúszmász, mert valahol a kettő között van a technikája. Ádám is kúszik, de ha sietnek valahova, akkor még inkább gurulnak :) Eszti halad az üléssel is.

Lépek vasalni, brühühü :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Évi,

te írtál nemrég a 3 napos lázról. Azt gyanítom, hoyg Dancinak is az lehetett mert 2 napig lázas volt most meg tiszta kiütés az egész teste. Várok holnapig, akkor kell mennem a vérvétel beutalójáért és akkor emgmutatom a dokinak. Amúgy semmi más tünet, kedve nagyon jó, szerintem nem viszketnek a pöttyök mert nem nyulkál oda.
Sajnálom a gépeteket és így a képeket is.
Danci is közel áll a szeparációs szorongáshoz, vannak napok amikor csak én kellek de állandóan. EMiatt sem kezdem el a műkörmös tanfolyamot amit nagyon szerettem volna és a héten indul. Majd fél év múlvaa újra benevezek rá.

Dita,

én aztán nagy hassal már nem nagytakarítottam, sőt pici babával sem, én most ősszel mostam le kb 1 évnyi koszt az ablakokról, függönyökről stb... :oops:

Viki mami,

örülök, hogy Lackó nem lett komolyabban beteg.
Nagon jó a szekrénybe bújós fotó :lol:

Denika,

nagyon aranyos Niki evés közben, örülök, hogy ízlett neki a barack.

Boni mami.

nagyon megható lehetett hallani Ana én biztos elsírom magam ha eljön ez a pillanat.

Zsuzska,

mindjárt átolvasok a másikba. :wink:

Kép}
monic80

Zsuzska,

mi a BEBA 2-t használjuk, abból is a drágábbat mert abban van bifidusz, LC-Pufa és opti pro.
Nekünk a MIlupa már újszülött korban sem vált be, danci nagyon durván hasfájós lett tőle, azóta kerülöm ezt a márkát.
Mondjuk ha nálatok volt allaergia akkor érdemes továbbra is a hipoallergén tápszert adni.

Kép}
monic80

Monic!

Enyémknek se volt semmi más tünetük a 3 napos láznál, és én se tapasztaltam náluk, hogy viszketnének a kiütések. Akkor ti is túl vagytok rajta :)
Igazad is van, műkörmös tanfolyam megvár! De amúgy tök jó ötlet!

Képzeljétek, ma elfüstölt a turmixgépem :evil: :evil: :evil: Két hónapot bírt ki :evil: :evil: :evil: Gondoltam itt a soha jobb alkalom, akkor kipróbáljuk a 8 hós bébiételeket, pont most vettem belőle pár üveggel. Hát utálják a darabos kaját mindketten. Olyan utálkozással fordult ki a szájukból, hogy ihaj... Asszem ezzel is várunk még egy darabig. Remélem megjavítják vagy kicserélik a gépemet, mert még bőven garanciális.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

nemone: És mit mondtak, hogy indította ez el a szülést? Remélem holnap ad rá a dokim valamit.

desviki: Milyen pici volt Lacus! Pedig ez nem is volt olyan rég, hatalmasat nőtt.

évi: Sajnálom az elromlott cuccokat, remélem meg tudják javítani őket.

Ma én is ablakot pucoltam, de egyenlőre csak a nagyszobait, mert el is fáradtam és a mosószerem is elfogyott. Majd holnap megpróbálom folytatni.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,
Látnád most Rékát, tuti elolvadnál tőle! Most már tudja szerintem, hogy kire hogy nézzen, hogy meglegyen a megfelelő hatás.
Remélem, is hogy nem tőled várják majd el, hogy 3-félét főzz nekik Miló mellett!

Vicky,
Nekem nem indult el a szülés, csak bementem egy rutint ctg-re, és közölték, hogy ez anniyra sz@r, hogy be kell feküdnöm. Rámkötöttek (elvileg egész éjszakára) két ctg-t, és órákig figyelték Rékát, egyszercsak berohan az ügyeletes felnyúl, hogy megmozgassa fejecskéjét, mert állítólag lelassult a szívverése. Aztán egy idő után a dokim, és az ügyeletes bejött, hogy mégegyszer volt egy szívverés lassulás, és szerintük nem táplálja a méhlepény a babát, ezért rögtön meg kell születnie. Valóban gyulladt volt a méhem, és méhlepény is, de akkor ott nem vettek mintát, csak miután 2 héttel később az állandó lát miatt újra megműtöttek, így derült ki a coly. De Te meg fogsz gyógyulni, mert most észrevették, és nem kell ilyeneken keresztülmenned!!!

Évi,
Te három gyerkőc mellett még főzni is tudsz? :shock: Eddig is csodáltalak, de ezután!!!
Sajnálom a turmixot, és számítógépet is! Nekünk is kb. 2 hónapig bírta aturmix, és majdnem 3 hétig tartott a javítás.

Boni,
Van Teletubbies-ünk is, ha esetleg kell! Állítólag szeretik a gyerekek, szerintem nagyon bugyuta, de valóban kb. 15 percre leköti Rékát, aztán játszik tovább.
Amúgy képzeljétek Rékának az első szerelme a Bárdos András! :wink: Meglátja a tévében, és rögtön nevet, és nagyon figyel rá.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

ÉVI
Remélem nem romlik el minden elektronikai holmitok. Még jó hogy van laptop is!
Ráér a kép csak ne felejtsd el.
Azért hiába mondjátok hogy odébb van, a vonalzómon is Miló már az utolsó előtti virágban csücsül. Sztem hamar elmegy már ez a pár hét.
örülök hogy nektek is igy bejön a mei tai. arra gondoltam azt fogok Milónak kérni karácsonyra, majd előtte megmutathatnátok hogyan lehet megkötni mert fogalmam sincs.

MONIC
Csinálni is szeretnéd vagy csak otthon hobbiból?
Nekem megvan az oklevelem de sajnos itt a városban már annyian csinálják... a masszírozást is sokan. Elég halott ez a város ilyen szempontból. Bezzeg ahol anyukámék laknak csak a masszírozásból vígan meg lehetne élni. Anyu akihez járt mást nem csinál csak ezt és rövid idő alatt vett magának egy kocsit hogy házhoz is ki tudjon járni mert a közöset a férj használta.

VICKY
Én is beterveztem mára az ablakpucolást de egyszerűen már nem volt rá időm. Két adag ruhát mostam, szőnyeget pucoltam, boltban voltam, kétfélét főztem és elment a nap.
Még a barátnőmhöz sem volt időm átmenni pedig készültem hozzá.

dita75

tegnap gesztenyét gyűjtöttünk :lol:

Kép Kép Kép

LAckó bubus kész férfi!jó hogy jelentkeztél Viki!

Niki sem sokáig lesz tiszta
:wink:

Évi turmixgép monnyon le :twisted:

Némócska magyarul van?
nekem az alábbi dolgok vannak ha kell valakinek irjon privit címmel együtt!

Alma együttes összes, meseovialbumok,, Cirmos cica haj, GRyllus Vilmos , HAlász Judit összes..stb stb..

ennyire futotta de mindenkit puszilok!
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Tegnap is voltatok a Ligetben? Mi is! Elmentünk a játszótérre, és hintázott Réka nagyot! Nagyon élvezte, bár a forgósban picit elszédült.
Igen, magyarul van meg a Teletubbies. Mondókások pedig amit Réka nagyon szeret az a Pál, Kata, Péterrel kezdődik, illetve van egy Halász Judit, meg ami a Nagy ho-ho-horgásszal kezdődik, és egy Paff a bűvös sárkányosunk (másoltak, így nem tudom a címüket :oops: ). Sőt, ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök nagyon sok mesefilmünk is van dvd-n.

Dita,
A tegnapi nagy munka után ma azért pihenj is kicsit!

Zsuzska,
Tényleg már régóta szerettem volna megkérdezni, hogy Olcsa még 4x eszik? Mit adsz neki? Éjszaka alszik rendesen? Lefekvés előtt csak tápit kap?

Tegnap este nem tudom, hogy miért Réka sokat kihányt a vacsiból, pedig volt büfi közben, régebben akkor fordult ilyen elő, ha beragadt neki egy büfi. Remélem, most is csak erről volt szó!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Évi,

és ez a pöttyösség meddig tartott? Mert Danci már 2 napja pöttyös. Ma megyünk a dokihoz a beutaóért, akkor megmutatom neki is.

Nemone,

aranyos lehet Réka ahogy irányít a nézésével :lol:
Danci mostanában olyat csinál, hogyha idegen jön hozzánk akkor megnézi, aztán rámnéz vagy az apjára, és ha látja, hogy mosolygunk akkor ő is haverkodik az idegennel, de ha nem akkor még egy mosolyt sem kap az illető. :roll:
Danci kedvenc meséje a Hupikék törpikék. Hétvégén fél 9 körül van az Rtl-en, mindig úgy nézi mint aki csodát lát. De az előtte-utána jövő mesék egyáltalán nem érdeklik.
Mivel mostanában 9 után kel (most is alszik) hétvégén vettem neki 2 Hupikák dvd-t, így most el van látva. :lol:

Boni mami,

zabálnivaló a gesztenygyűjtő kisfiad! annyira szeretem őket amikor már ilyen vagány melegítőt hordanak és nem rugit :lol:

Vicky,

colin ne aggódj, a dokid biztos ad rá valamit :wink:

Dita,

tényleg hihetetlen, hogy Miló már az utolsó előtti virágban csücsül. Nemsokára szülsz :lol: Remélem betartod, hogy az utolsó heteket feltett lábbal pihened :wink:
Nekem is többet kellett volna pihenni, mert most jöttek ki a visszerek a lábamon, nagoyn rondák. Úgy tervezem, hogyha megszületik egyszer danci kistesója akkor megműttettem mert eléggé ronda a lábam így. :cry:
Műkörmözést hobbiból szeretném csinálni, magamnak, testvéremnek. Pedikűrt a nagyon szűk családnak.
Hát én nem lennék rá képes, hogy idegen körmét vagy lábát reszelgessem, akármennyit is fizet. Azt hiszem hányingerem lenne, nem tehetek róla :oops: Pl én attól is hányingert kapok ha valaki idegen haja hozzámér mondjuk a boltban :oops:

Kép}
monic80

nemone: Köszi hogy leírtad, már nem emlékeztem. Remélem azért bent marad még a drágám egy jó ideig. Köszi a bíztatást, ma megyek megkérdezni a hüvelykenetem eredményét.

dita: Már én sem fejezem ma be az ablakpucolást, mert mindjárt esik. Majd megpucolom, lesz még rá időm.

monic: Ma kiderül, hogy kapok-e rá valamit. Vagy esetleg nem is talált a kenetben, ez lenne a legjobb. Így utólag mégsem volt az olaszországi fürdőzés olyan jó ötlet, bár elég rég voltunk már, nem biztos hogy ott jött elő.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki mami,
Most ugrott be, hogy téged kifelejtettelek... :oops:
Nagyon jó az a kép Lacusról! :D Hihetetlen, hogy ilyen pici is volt! :wink:
Rékát még nem ültetem etetőszékbe, mert még nem tud rendesen ülni, egyenlőre a hordozóba rakom, de onnan egy idő után ki akar mászni (szinte hídba hajlik annyira szenved), és általában onnantól nem is eszik már kanállal. Viszont, ami a nagy problémám, hogy utána már csak kézben fogadja el a cumisüveget is. :roll:

Vicky,
Drukk, hogy minden renben legyen ma a dokinál! Bent marad az a Picurka végig!!!

Monic,
Igen, Réka is ezt szokta csinálni, hogy megnézi, mi hogy viselkedünk az idegennel, aztán esetleg ő is mosolyog.
Én hétvégén délelőtt a minimaxot szoktam bekapcsolni, és őt az a szőrős figura bűvöli el nagyon (Elmo talán).

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Hali Jányok!
Remélem lesz 10 perc nyugim.

Apánk kész van, mint a mateklecke. Fáj minden porcikája csupa takker, most alszik. Lacusom meg extra zizi ribizligizi üzemmódban műxik ma. Délelőtt aludt 3/4 órát, de alig tudtam lekaratézni. Most megint a babakocsiban tudtam csak elrázni. Amit ebédnél leművelt külön oscar díjat érdemelt volna hiszti kategóriában.

Az én torkom fáj, taknyosodom, amúgy minden okés.

Évi!

Édes lehet a két kis kommandósod!

Mixert sajnálom. Amúgy az enyém is megadta magát (sajna már nem volt garanciás), annyi szerencse volt, h már a darabos kajcsikat elfogadta a kis ördim.

Dita!
Pirózik? Lakásom belül? Csapnám homlokon, különböző pontokon az tuti!

Moncsi!
Sajnálom a pöttyöket!

Viki!

Neked is félidős terhesen kell nagy takarítást tartani? Vigyázzál magadra!!!!!

Boni!
Kis Betyárod képei szuperek! Mizu alvás fronton? Mi a kedvenc kajcsija?

Némóci!
Próbáld ki,h babakocsiba ülteted és úgy kínálod meg kanalas hamival Rékust.

Sajna nálunk nem köti le a tévé a legényt (igaz nem is bánom), a zenéket sokkal jobban szereti. Sajnos a betegségem miatt a holnapi zenebölcsi ugrott.
20150601134430

Viki,
még Lilire is jó a 24-es cipő :lol:

Dita,
nem jutottam el ma a postára, pedig magammal vittem a szűkítőt. Majd holnap.

Boni
nekünk van magyar, angol és német Teletubbies-nk. Az angolt már küldtem, ugye? Lilit 5 hónapos korától nagyon lekötötte. Végig nézett akár egy órás részt is.
Zsigi nagyon édi, jó kis szívtipró lesz.

Levi elaludt este 6-kor. Előtte ötkor meg nem volt hajlandó enni. Remélem azért a pocakja felkelti, mert ha nem, akkor én fogom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nemone: Kaptam augmentint, szerencsére a hüvelykenetben nem volt baci. Szóval antibiotikum kúra és canesten combi gomba megelőzésre. A vérnyomim jó volt és a súlyom, cukrom is oké.

desviki: Azért mindig csak apránként pakolászok és takarítok. Mindig az jut eszembe, hogyha most nem csinálom meg, akkor télen már nagy hassal nem fogom és akkor így marad tavaszig. Akkor meg ki tudja, hogy a gyerektől mit hogy fogok tudni csinálni. De azért pihizek sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok
Bocsi de csak másolni van erőm.

Élek még csak ismét éjszakák nappalok a nappalok éjszakák.

Tegnap voltam Itthon vérvételen hát mit ne mondjak 70 en voltak előttem és kiváratják a sort a kismamákkal is.még jó hogy van a laborban ismerősöm így ő vette le a vért.

Ma Pécsett voltam Uhn diatetikusnál.
Minden oké 6,3 lett a diétás cukrom azt mondták hogy az nagyon jó
uhn a lánykánk úgy néz ki hogy befordul mert nem úgy fekszik mint eddig én éreztem hogy másképp fekszik mert ha rúg majdnem fáj de jó érzés :)

Legközelebb október 20.án megyek uhra diatetikus az utolsó és délután vizsgálat.röviden ennyi.
Ma műtötték anyumat így most rohanos vagyok meg el kell látnom a fiúkat kajával(Apukám öcsém meg persze a Kedvesem)Még jó hogy az öcsém sokat segít nem lehet rá egy szavam sem

Meg persze menni anyuhoz a kórházba.

Ígérem amint lesz időm visszaolvasok és reagálok mindenre!!

De remélem mindenkinél rendben van minden!!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Vicky,
Jaj, de jó, hogy nem ment feljebb az a fránya baci! Örülök, hogy jó volt a vérnyomásod, a súlyod, és a cukrod!

Viki,
Sajnálom, hogy Lackó nyügi ma! Ti meg gyógyuljatok meg hamar!!!

Boni,
Akkor melyik nap akarsz talizni a ligetben?

Réka ma mászott egy kicsit, és már majdnem felült. :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Bocsi csajok, csak most kerültem gép közelben a Balcsin voltam tesómmal vizteleniteni. Hála Istennek minden ok volt. szóval.

Némóka Olcsa menetét pontosan letudom irni mert most már 2 hónapja minden uaz.
Reggel 7-8 de inkább 8 etetés tápszer 250 gramm
Tízórai 11 óra gyümi püré 100 gramm ami épp van alma, banán, barack, stb.
Ebéd 13 óra 240 gramm tápi
Uzsi 15 óra főzelék 100-120 gramm ami szereték (majdnem mindent)
Elő vacsi 17 óra 240 gramm tápi utána nagy séta több mint két óra
Vacsi fürcsi után 21 óra 250 gramm tápi és fél tiztől pedig alvás.

Ez a mi mentünk, tehát hatszor eszünk igy, de nagyon szereti és naqyon boldog igy. hála Istennek.

Viki, nagyon cép Lackón a tschuka. Istenkirály.

Boni, imádnivaló a gesztenyékkel én elolvad :oops:

CSAjok, végre megjött ma reggel juhéjjjjj, megkönnyebbül piszkosul.

Évi, enyém imád bébi ételt, muszáj neki mert mást nem kap. Mert ha eccer megizleli Morcogi Micó föztjét sose akar mást, elég lesz neki később dagadni :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Hello CSajok!

BONI
Naddon cukker a kiscsávó gesztiszedés közben! :)
Csináltatok figurákat belőlük???

MONIC
Sajnálom a pöttyöket Danikán, remélem hamar elmúlnak, még jó hogy nem viszketnek.

Tegnap barátnőztem és pihentem, szerencsére már majdnem minden kész van, majdnem minden megvan. A takarítást a mama vállalta amíg a kórházban leszek úgyhogy nem fogok nagyon megerőltető dolgokat csinálni már a megszokott takarításon kívül. A szekrényekben már régebben rendet raktam, kitöröltem a polcokat. A Ricsiében reménytelen, de a mieinkben rend van.
Ablakokat lepucoltam, függönyt is mostam amit tavasszal nem sikerült.

VIKI
Sajnálom a betegségeket. Jobbulást kívánok nektek.
Amúgy mindig azt nézem a képeken hogy olyan huncutul mosolyog Laló mintha mindig valami rosszaságon törné a fejét. :)

Szerencsére annyi "esze" van hogy kint csinálta nem bent a lakásban, de hát akkor is!

LINA
Ó még pár hétig nem akarok fejni, nem kell rohanni vele! :lol:

VICKY
Örülök, hogy jók az eredményeid.
Ma én is voltam kontrollon, direkt rendes kiflit ettem pizzásat mert kivi voltam, hogy mennyi lesz így a cuki erre be sem hívtak a dokinőhöz mert kiküldte a laborkérőt és ennyi.
Bezzeg előttem egy öreglány (kb. 100 éves volt) vagy háromnegyed órát bent volt amikor kijött mondta hogy már 20 éve cukros de így még nem volt megvizsgálva soha.
Minden tiszteletem az időseké, de ő ennyivel fontosabb mint egy kismama a pocakban lévő babával???

VIUS
Szuper hogy lecsökkent a cukid a diétával. Ügyes vagy, csak így tovább. Én is október 20-án megyek megint. November 16-ra akart a recepciós időpontot adni, mondom akkor már lehet hogy nem is lesz aktuális! :lol: :lol: :lol:

Anyukádnak mielőbbi felépülést, jó hogy az öcséd ilyen segítőkész.

SUSKA
Tankönyvbe illik Olcsa napirendje.
Csak megjött ez a pirinénje! :)

dita75

Sziasztok!

Némóci!

Én is csak a kicsiknek főzök ám minden nap. Magunknak csak hétvégén, ha a férje is itthon van. :oops: Réka gyönyörű, és nagyon-nagyon ügyes! És hogy örül magának :)

Boni!

Nagyon vagány Zsiga :)

Monic!

Elmúltak már Danika pöttyei? Enyémeknek a 3. láztalan napra múltak el a pötyik. Jól tele volt vele mindkettő, még a fülük mögött is.

Viki!

Jobbulást a családnak! Hogy vagytok ma?

Vicky!

Örülök, hogy nem terjedt el a fránya baci!

Vius!

Szuper hírek!

Képzeljétek,hogy jártunk a turmixgéppel. Miután beadta a kulcsot apacs visszavitte az Auchanba, ahol vettük. A vevőszolgálaton egy kérdés nélkül visszaadták az árát :shock: :shock: :shock: Én olyan kellemesen meglepődtem.
tegnap óta egész nap úton vannak a kicsik, bejárják az egész alsó szintet. Persze kúszva, és ahogy lehet, a zoknijuktól is megszabadulnak (tieitek is esküdt ellenségei a zokninak??? Enyim kölkek utálják...), úgyhogy bekapcsoltam a padlófűtést.

Tegnap voltunk 8 éves házasok :) Ez idő alatt 3 különböző lakásban laktunk (ebből kettő volt a mienk, az első csak albérlet), és lett 3 gyerekünk. remélem a második 8 év kevésbé eseménydús lesz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Évi,

a pöttyök elmúltak nagyjából, egy-két kósza azért van a tarkóján és a hátán. A doktornő is mondta, hogy ez egy gyakori vírusfertőzés, ami lázzal és pöttyökkel jár, nagyon hasonlít a rózsahimlőre de mégsem az. A tarkóján a nyirokmirigyek nagyn megvannak duzzadva Dancinak, ez igazolta a fertőzést. Semmit nem kell tenni vele, főleg hogy már szinte teljesen el is múltak, viszont a vérvételt áttették jövő keddre emiatt.
Gépetek jó már vagy még mindig laptopról? EZt a képek miatt kérdezem :wink:

Zsuzska,

főzelékből Danci is 99%-ban üvegeset kap, nagon tirkán főzök neki, max feltuningolom az üvegeset valamivel.
A fiam még nagyon szereti a Hipp-es vaníliás tejbegrízt, most délben is azt evett. Mondtam neki, hogy látom a jövőt, hogy nálunk majd tejbegrízbúl és palacsintából áll majd az élet :lol: :lol:
Danci csak ötször eszik:

7-8 óra: szoptatás és 150-200 ml tápszer
10 óra: gyümölcs, én turmixolom vagy üveges (pl a kecskeméti őszibarack babakeksszel nagyon nagy kedvenc)
14 óra: főzelék
18 óra: gyümölcs
fürdetés után kb 21 óra: 270 ml tápszer

Dita,

anyósod vagy anyukád takarít majd szülés után? Nálam az anyósom csinálta amíg kórházban voltunk, szép rend lett de a dolgaim annyira elkeveredtek, hogy van amit még most sem találok :shock:

Vicky,

nálam is valami fertőzés lehetett a ludas Danci 3 héttel előbb születésénél. Én 36 hetesen kaptam el a hányás-hasmenést, könnyen előfordulhat, hogy a hüvelyembe jutott valami baci, mert a szülőszobán (36 hét 6 naposan) már elkezdték adni az augmentint és szülés után egy hétig kellett szednem.

Vius,

anyukádnak jobbulást, te pedig vigyázz magadra és ne hajtsd túl magad.

Nemone,

Réka baba továbbra is gyönyörű, annyira szép és huncut, mintha 10 gyerek szépsége és huncutsága lakozna benne :lol:

Kép}
monic80

Moncsi, én is leakartam csökkenteni az egyik tápszert, azt mondta a doktornénink, hogy nagyon fontos hogy a gyermekek hat hónap és egy között 500-900 ml tápszert vagy anyatejet fogyasszon. Hát ezé adom neki. Neki kevés lenne a 600 bizti. vagy a 750 is. Gondolom a Hippes grizes cucc cukros, nézegettem őket. Olcsi még nem kapott se sót, se cukrot. Nem adok neki csak olyan 10 hó körül először akkor is csak keveset. Igy is nagy hátha még cukroztatnám, nem adok ezért neki desszertet sem, egyen gyümiket az legalább nem hizlal.

Kép
pgsuska

Jaj, csajok tiszta ideg vagyok. Most szül a legjobb barátnőm a Péterffybe. Már megkapta a második epidurálist is, nagyon szenved. Annyira sajnálom. Én meg fel-alá járkálok a konyhában, nagyon izgulok érte, potyognak a könnyeim is, jaj, csak kibújik Ádi baba. Olyan tehetetlen érzés ez mert az ember nem tud segiteni. Olcsa bent alszik már két órája a szobában. Én meg csak igzulok itt a konyhában. :oops: :cry: :cry:

Kép
pgsuska

Zsuzska,

a tejbegríz azt írja, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz :roll:
Nálunk az 500 ml marad, ez vált be. Próbáltam háromszor adni neki a tápszert (a 10 órai etetésnél is, de egyszerűen nem fogadja el. Hiába erőltettem, 50 ml-nél nem ivott többet belőle. A gyümölcsöt viszont nagyon szívesen eszi, így ha nem akarom hogy éhen maradjon kénytelen vagyok neki gyümit adni.
Barátnődnek nagyon nagy drukk, remélem mihamarabb kibújik a baba+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Irigylem azokat akik kaphatnak epidurált, nálunk egyszerűen nem adnak semmilyen fájdalomcsillapítót, nincs rá keret. De ettől függetlenül szép emlék maradt Danci születése.

Kép}
monic80

NÉMÓ
Most látom hogy neked nem is írtam, pedig akartam! :wink:
Nagyon ügyes Réka, hihetetlen hogy már 8 hónapos elmúlt.
Nekem olyan mintha tegnap fogtam volna a karomban a ligetben és olyan kis pici volt most meg már lassan ücsörög. :)

ÉVI
Jó hogy visszaadták a pízt, nekünk is volt hasonló eset, ki is vertem volna a balhét ha nem cserélik ki vagy adják vissza a zsét.
Nálunk mondjuk már a otthon az első szervuszban beadta a kulcsot.

A szemem kiugrik az apró betűidtől de azért is elolvastam, gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

MONIC
Örülök hogy elmúltak a pöttyök.

Anyósom ajánlotta fel a takarítást, még jó mert nehogymá anyunak kelljen emiatt leutaznia 150 km-t és holtfáradtan hazavezetni. Amúgy azt tervezem holnap felhívom és megkérdezem hogy nem akarják-e mégis a szülés előtt szponzorálni az unokájukat, mert már ég a pofám hogy mindig anyut kell pumpolnom. A babakocsi nincs még kiperkálva meg még elég sok apróság kell és most hogy villany és gázelszámolás is volt már tényleg szegényes az eklézsiánk.
Aztán ha azt mondja hogy nem akkor majd szépen felírom nekik a szülés utáni napon egy jó hosszú listát, hogy na akkor ezeket kérem szépen beszerezni és beszállítani a kórházba, persze ami oda is kell, ami nem azt ide haza kérjük mire kijöttünk a kórházból.
Elhatároztam hogy nem leszek már szívbajos mert az nem járja hogy az egyik szülő maximálisan segít a másik meg tojik mindenre, és főleg azok akik itt laknak a szánkba és akármi kell nekik mindig megtalálhatnak, és meg is szoktak általában, én anyumuék meg soha. Persze ha azt mondták volna oldjuk meg egyedül én elfogadom, nem kötelező támogatni minket, de így hogy már az elején elkezdtek vadítani aztán meg semmi nincs belőle ezt egy kicsit szemétségnek tartom. Akkor ne szóltak volna semmit.

SUSKA
Aztán pár hét múlva értem is így izguljál ám! :)
Nyugika van, kibújik az a gyerkőc, csak hát idő és fájdalom, de gondolom azért a csaszi sem volt leányálom.

LINA
Rád emléxem hogy utolsó hetekben még a homeos bogyókat mentél el megvásárolni. Mikor kezdted el szedni, miket és hogyan? Le tudnád pontosan írni ha lesz kis időd?
Én kaptam már pár helyről infot de olyan soknak tűnik, ha jól emléxem te nem szedtél ennyi mindent.
Egy fiolát már kaptam egy barátnőmtől ami a tágulásra jó. zöld. callo....izé vmi ilyesmi, most nem jut eszembe hirtelen a neve.

dita75

Ditus, ha lehetne csak császároztatnám magam, nem tudom miért félnek tőle annyira. Pedig nem is gáz. Megkimél annyi szenvedéstől főleg akkor ha van. Persze van akinek könnyen megy a szülés, szegény Barátnőm már reggel óta szenved és még mindig semmi. Na hála Istennek engem ez elkerült, nekem egy deka fájásom nem volt. Másnap a császár után szarul voltam, mivel nagyon sok vért vesztettem, de két nap alatt regenerálódtam. Úgy a következőre is azt kérném.

Moncsi, akko megnézem azt a grizt majd én is. Csak mivel tejpor van benne igy nem ihatjuk mert nem HA-s. Szerintem ezért nem is néztem. Bár azt tudom hogy a kecskeméti termékeket nagyon cukrozzák, ezért én messsziről kerül ezt a termékcsaládot.

Kép
pgsuska

Sziaszotk

Ditus nekem vannak homeos cuccok, elküldöm neked

a caullo cuccot kell szedni először majd amikor elkezdődnek a fájások fél óránként felváltva a caull..+cimicifuga

a többi cucc vérzéscsillapításra, összehúzódásra van. ha kell szívesen átküldöm linket és ha dobsz egy postacímet elküldöm a bogyókat is! jó?

anyóstól nyugodtan kérj segítséget!

Évi éljen az Auscan

NÉmócska Péntek nektek hogy van? Réka dönörű

Teletubbies magyar se jönne rosszul

Viki Lackó nagyon édes . Zsiga főzelékfaló, zöldségleves evő és gyümiket is imádja.. hús az soso meg a virsli a kedvence. azt bármikor.

8)

no látom senkit nem érdekelnek a zenéim
:twisted: pedig szívesen küldtem volna :roll:

Suska no tetszett apa által vásárolt etető? :lol:
barátnőd túl van rajta?

Nekünk holnap jön az kisasztal kisszékkel,alkotóasztalnak. :lol: aztán kezdődhet a borús napokon a kreatívkodás. :lol:

MOncsi DAncinak puszi

Deni NIki is édes!

pusza
Linus mi van a koszmóval:?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?