Kriszti
Hogy vagy? Még mindig nem vagy jól?
Szerintem az nem jó, hogy a hüvelyváladékod eredménye nem lett jó!
Anno amikor nekem mennem kellett hsg előtti vizsgálatra, volt kenet vizsgálat, aminek ha az eredménye nem lett volna jó, akkor be kellett volna mennem a klinikára, hogy gyógyszer írjanak fel rá. De mivel nekem jó volt a kenetvizsgálat eredménye, nem kellett bemennem, csak szép sorjában a kúpokat kellett felhasználnom.
Nem értem, hogyhogy ha nem jó egy vizsgálat eredménye miért engedik a következő vizsgálatot megcsináltatni, hiszen így tényleg nagyobb az esély arra, hogy fertőzés léphet fel vagy valami gubanc lesz a vizsgálat után, mintha egészséges szervezetet vizsgáltak volna!
Én a vizsgálat után nem voltam valami jól, fájt a hasam, egy napig erősen, második nap már gyengébben véreztem, de napokig érzékeny voltam ott lent!
Ha nagyon nem vagy jól, a tájékoztató azt is írja, hogy hogyha a leírt tüneteket tapasztalod magadon, ne tétovázz, fordulj inkább orvoshoz
Örülök,hogy átjárható vagy!!!!!!!
Adri
Drága Adri, nagyon sajnálom, hogy ennyire fájdalmas volt számodra a vizsgálat
Nekem annó a tágítás olyan volt mintha egyszerre 2 babát szülnék meg, szörnyű volt azt hittem szétszakadok.
Na már most a gyerekekért egy kicsit szétszakadtam volna de így!!!
Nekem is a kontrasztanyagot úgy nyomta az orvos, mintha a pumpán görcsöt kapott volna a lába, szörnyű volt
Sajnálom, hogy eddig oldalon sem vagy átjárható
Remélem Urbancsek prof. fájdalom mentesebb vizsgálatot fog neked mondani, legyen az lapar vagy bármi más, csak ne fájjon ennyire, nem igaz!?
Elhiszem, hogy félsz, tartasz a lapartól, bevallom én meg a méhtükrözéstől!!!
Mindenesetre nálad még semmi sem dőlt el, drukkolok holnapra, hogy jó híreket kapjál, kapjatok!!!!
A HSG-s doki, mikor megírta a papírt, rágépelte, hogy Ő a lapart javasolja?