Új privát üzeneted érkezett!

Nani nekem is nagyon korán jött meg. Asszem 22 vagy 23 napra. Mondtam a dokinak, azt mondta nem jelent ez bajt. Nekem is volt pattanásom, nem szokott lenni. Furcsa volt az egész, de mostanra kezd visszatérni minden a rendes kerékvágásba.

Én ezek szerint megvárom a fagyikkal a fagyit, de ez most sikerülni fog csakazértis!

Nemevi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép hétvégét!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sminti: na mi ujsag??? Drukkoltunk am !!!++++++++++++++++++++++++

Nemevi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises: hajra fagyis transzfer. Hm... akkor lehet hogy kb egy idoben akciozunk es izgulunk (Igen, en oktoberben kezdek, es nov. elejen lesz az ET )

Lili: maradj velunk kerlek ugy mint Till, Krisz, Timi :) olyan jo latni pocakos/babazos vonalzokat is :)

Kalkat: jo szuretelest!

Nani: nekem is mindig fura a lombik utani menzi :( Sajnalom a pattanasokat, de kov. ciklusban mar minden OK lesz! Lakas hogy all? puszikak

Sannah: hogy vagy?

Szep hetveget mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm mindenkinek az együttérző, bátorító , felvidító üziket!

Amina: jól vagyok, nem eszek bogyót,
érdekes nem viselt meg a sikertelenség, nem is érdekel, sokkal nagyobb fájdalom ért, majd a következő. Ennyire egyik sikertelenség esetén sem voltam passzív, mint most. Olyan telibe f@m hangulatom volt.

Nem tudom ki kérdezte, de nem voltam vv-n, azt mondta a dokim csak akkor kell mennem, ha erős + a teszt és nem halvány +.

Irises: drukk a fagyikhoz.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!
Vendég

Mai drukkjaim mennek!!!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok, Drágák! :D

Nagyon szép hétvégét kívánok, használjátok ki a jó időt! :wink:
Mi elhúzunk lagziba, holnap este jövök :P

(kicsit izgulok, mert az éjjel erős jóslók jöttek, győzködöm lánykámat, hogy bírja ki még egy kicsit odabent... :roll: )

Nemevi: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek cupp!

tillidian

Till, nagyon szorítok.Remélem, azért az esküvőről nem kell homlok-hanyadt elrohanni.

babaimádó
Kép
babaimado

Tilli: Csatlakozom Babához, milyen "kemény" lenne, ha a lagziból egyenesen a kórházba mennétek, mert kicsi lányodnak is táncolni támadt kedve! :wink:

Köszönöm Mindenkinek a sok rámgondolást!
Pusszantás! Szép hétvégét! V

Kép
nemevi

sziasztok!

baba!
én asszem lemaradtam picit... bevallom, nem minden oldalt tudok visszaolvasni, mert kevés időm van... nálatok most mi zujs? milyen gondolataid vannak a közeljövőre nézve? bocs, ,ha hülye kérdés, de tényleg érdekel! :lol:

tilli!
csak ijesztget a kismanó, ne aggódj!!!!!!!!

Fagyibabásoknak előre is+++++++++++++++++++++!!!!!!!

amina!
kösz a drukkokat!
sajna nem jövök jó hírrel... a júniusi papíron astherozoospermia a diagnózis, ,most oligospermia... ami ugye azt jelenti, hogy kevesen is vannak! viszont semmi számadat nincs megjelölve... érdekes, felháborító és szomorú... illetve 3 hónapig macát supradynet és e-vitamint szedtünk, uh végképp nem értjük!
uh további vizsgik előtt állunk, mert vmi biztos van emögött!UHra és vv-re megy megint apácska jövő 7en... no comment... :?:
gysmintlegyen

Sannah-m, drága,
a sok rosszban most ez az egyetlen jó, hogy a nemsikerült lombik nem visel meg annyira...
így van, majd a köv!
puszi!!! Dió is puszil! :)

Nemevi,
tapadós ++++++++++++++ :wink:

Gysmintlegyen,
ez nem hangzik jól :? astherozoosperima mi? :oops:
számadat meg hogyhogy nincs? milyen lelet ez? :shock:
a Maca vkinek ront... nem egy ilyet tudok.

fagyisok,
hajrá!

angel37

Gysmint,
tényleg fura, h. nincsen számadat! :shock:
Férjecskémnek az első vizsgálat után (júni közepén) a FER14 speciális férfivitamint írták fel, + 200 mg E vitamint, és 500 mg C vitamint, ezeket kell 3 hónapig szednie.

Kép
arikon78

Sminti: hm...furcsa, hogy nem adtak meg konkret szamokat.
irok privit!

Nemevi: mai drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++
/reggel koran elinditva ;)/

Till: remelem jol alakult minden, es Lencsike meg bent van :)

Sannah: buszke vagyok Rad, jo, hogy nem szedsz bogyot. Kitartast es erot kivanok a tovabbiakhoz.

Puszdli: irj par sort kerlek, ne tunj el! :oops:

amina09

Nemevi:++++++++++++++++++++++++

Sannah: erős csaj vagy! Úgy van, ahogy írod! A következő sikerülni fog!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba&Puszi!

Cicke doktornőről egy link .
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=18451
dalmácia

Nemevi, drukkolok!!!!!

Sannah, Puszi, ölelés nektek!

Sminti, sajnálom a rossz eredményeket. :(

Till még 2in1. :lol:

skrisz72

Sziasztok! :D

Vasárnapi drukk-özön indítva! :D

Beezony, egyben :wink: (éjjel még haza is vezettem, a fiúk meg kiütve mellettem a kocsiban :lol: )
Ha bármi van, Skrisz-mamit riadóztatom :wink:
(jóslók, keményedések nyomulnak...nem tudom, ez mi, meg mennyivel az "akció" előtt jön, mert Vackornál nem voltak ilyenek...)

Baba,
puszillak! :P (nagyon jók a tali képek :D )

Nemevi,
drukkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti,
fog ez javulni!!!!! (Kérdezd csak Katerinát: volt, hogy donor-spermával "riogatták" és spontán babája van!!! :D

Mindenkinek ölelés!!!!!

(Puszikám, Sannah, Nektek dupla!!!)

tillidian

sziasztok!

köszi lányok a biztatást!
Katerina az örök példaképem!!!!!!!!!

csüt-ön megyünk dokihoz... aztán asszem elkezdjük a teákat inni... mármint ha megtalálom, hogy hová írtam fel... az első 6 hét csalán és dió, ugye?
gysmintlegyen

Till, ezek szerint még egyben :lol: . Drukk!!

Dalmi, köszi.Megnézem majd.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Tegnap este picit görcsölt a hasam. Mivel nekem mensikor nincsenek görcseim eléggé megijedtem.
Ma reggeltől már barnázok is, és olyan, mintha nyálkahártya-darabok lennének. Bocsi, hogy ezt leírom, de háthta vkinek már volt ilyen és tud pozitív példával szolgálni.
Aggódom... :oops:

Kép
nemevi

Nemevi, vedd jó jelnek a barnázást, hisz most ágyazódott be a baba a tuti helyére! :wink:
Tedd magad vízszintbe!

Minden sorstársamnak puszi!!!!!!!!!!!!!
nani72

Próbálom Nanikám, próbálom! V

Kép
nemevi

Megjöttünk :D

Sminti, igen 1. 6 hét csalán és dió felváltva :wink: Jó teázgatást mindkettőtöknek!

Nemevi, próbálj megnyugodni, remélem sikerült, minden OK odabent!!!!!

Tilli drága, akkor még 2in1

Amina, puszi jelentkezett? Ti jól vagytok? jövő héten már október!!!

Sannah, csak így tovább, örülök, hogy bogyó nélkül bírod...

Timi, utánajártam (Nővérkém nagy "turis" Szfváron), a Praktikerrel szemben az emeletes házak alatt van 2 olyan ahol lehet szép babaruhákat is kapni! Hajrá!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nemevi, hányadik nap?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Húúú mennyi mindent írtatok,alig győzök vissza olvasni.Nekünk nagyon jól sikerült a tengerpartos programunk:)aztán mióta itthon vagyok nem győzöm magam utolérni,meg hát nem is vagyok valami csúcsformában(lelkileg).De próbálom felejteni a történteket!

Irises!
Novemberben még csak konzira megyek a fagyival kapcsolatban,szerintem csak jövőre akciózunk ismét.

Nemevi!
Látom babácskák a pociban,nagyon drukkolok!!!!!!

Till!
Ez már tényleg az utolsó vissza számlálás :D

pussz Mindenkinek!!!!!
keny

Nemevi: én is barnáztam! :wink: Pihenj sokat! A görcsölések nekem kb. a 8-9. hétig tartottak.

Kalkata: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii! A héten megyünk túrni! :wink:

Akinek kell +++++++++++++++++++!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Nemevi,
én is barnáztam és görcsölök folyamatosan. Reggel is görcsöltem, de már fel sem veszem, mert akkor kész idegben lennék. Ott vannak a babák!!! Nem a napokban kellene tesztelned? :wink: Lehet, hogy megnyugtatna a zebra látványa. :lol:

Keny,
de jó lehetett a tengerpart! Kívánom, hogy minél előbb lelkileg is megerősödj.

Puszi, Sannah,
hatalmas ölelés!

Sminti,
apának is olyan rossz lett az eredménye, hogy még csak meg se számolták. :twisted: :shock: Kitartás, mert ennek ellenére itt van a pocakomban a Kicsi Drágaságunk. Nekem azt mondták, hogy az a jobbik eset, ha az apának van valami hasonló problémája. Nyugi, jó kezekben vagytok lesz baba nem sokára. :wink: Az is lehet, hogy javulni fog az eredmény és semmi beavatkozásra nem lesz szükségetek. :wink:

Till,
már nagyon izgulok miattatok!!!! :lol: :lol: :lol:

Amikám,
persze, hogy maradok!!!! Köszönöm! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kép
Vendég

Sziasztok, Drágák!!!

Nemevi,
most minden drukk a Tiéd!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili, Nemevi,
nyomjátok az Utrót, Csajok, és pihi!!!!!

Sminti, Baba, Amina, Kalkata, Nani, Keny, Irises, Arikon,
időgyorsító és felkészülési drukkok, Lányok!!!

Puszikám, Bols, Sannah,
nektek + léleksimi :oops:

(miattunk nem izgulni! :wink: most nézegettem magunkat a tükörben: pocakom nagyon fent van, sztem elleszünk még így egyben :roll: )

tillidian

Baba: Ma már ET+11.
Irises, Amina, Sminti, Kalkata+++++++++++++++++++++++++++++

Pocisoknak simi!
Tilli: Köszi, pussszantás!
Lili: KÖSZI!
Sannah, LOrina, Keny, Lidi: +++++++++++++++++++++ölelés
Feltennék egy roppant hülye kérdést!

Most volt először stimum, és mivel mindkettőre hatott a cucc, mindkét petefészek beindult. A bal oldali lustika, nem termelt, csak egy picikét. Ezért ezt nem szívták le a punkciónál, csak a jobb oldaliból nyerték a három petikét.
Mivel a bal oldali nem tudott megtermékenyülni, de valahol ki kell jönnie, és ( menstruációs vérzés keretében) távoznia kell, nem lehet, hogy ez a vérzés az lenne? Persze, lehet, hogy csak nyugtatgatom magam, de azért várom, hátha valaki tud hasonló esetről, az ossza meg velem legyen szíves!
Nagyon várom a válaszokat! V

Még egy kérdés: Hol lehet 10-es érzékenységű tesztet kapni? Mert itt a gyógyszertárakban 20-25-ösek vannak. A Déli gyógyszertárban pedig azt sem tudták miről beszélek, amikor ecsetelni kezdtem az érzékenységi fokozatokat. Ajánlottak egyet, amire kívülről nem volt ráírva. Megvettem, belül rajta volt, hogy 20-as. Pech...

Kép
nemevi

Timi: Köszönöm szépen a nyugtatgatást, próbálok pihenni, de a gondolataimat nagyon nehezen tudom elterelni. V árok, hogy meddig tart ez a vérzéses mizéria, és utána elmegyek vérvételre. Remélem még a héten...

Puszika: Sok-sok ölelés, és ha jobban vagy, gyere vissza közénk, szükségünk van rád.

Harcika: MI újság? Már nagyon régen nem jelentkeztél. Remélem jobbra fordultak a dolgok!

Bols Kedves: Pusszantalak!

Arikon, CSiga, Angel, Kuglica, Alle, Lyly, Meli, Zsu: Pusszantás! Hajrá! V

Kép
nemevi

Nemevi én nem tudom. Nálam volt barnázás, de sokkal később, már ET + 15 nap körül. Rengetegen írták, hogy volt nekik és mégis ott lapult a babóca. Holnap úgyis terveztél tesztelni, nem?

A tesztekhez sem értek, azt használtam amit a Kaáliban adtak:)

Szorítok neked nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++

Lili vigyázz magadra, a görcsölgetés tudtommal normális. Változik a méh mérete, babóca növöget szépen.

Mindenkinek szép napot.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Nemevi, itt a fórumon egy Esthajnalcsillag nevű felhasználótól vettük a 10-es teszteket. Asszem a keres-kínálban is hirdet.

skrisz72

Nemevi: én 20-as tesztel teszteltem és a 7-8. napon (már nem emlékszem pontosan :oops: ). Nálam 2-3 napig tartott a barnázás. Tudom, hogy örjítő, én ezért csináltam ilyen korán egy tesztet. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nemevi,
szurok! +++++++++
a nem megtermékenyült baloldal nem így távozik :wink:
de ha ez jó példa, a 11-12-13. héten darabkáim is voltak! :wink:

a 20-as teszt is elég érzékeny szt. ennél nagyobb csalódásod sose legyen, főleg a napokban :lol:

Keni,
üdv újra itt :wink: :wink:

angel37

Köszi Csajok!

Skrisz: Köszi, a felhasználót megtaláltam, mire ideérne a teszt, meglesz az eredmény. Kár, hogy nem kérdeztem előbb. Na mindegy.

Még mindig görcsölök és vérezgetek, barnázgatok. :oops:

Angel: Van valami jele? Vagy hogyan? Gőzöm sincs!
Köszi, Pusszantás: V

Kép
nemevi

Nemevi, holnap már használhatod a 20-as tesztet!Hiodd el, ha babás vagy, az kimutatja.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Olyan jó sokat írtatok!!! :)

Nemevi,
szívesen mondanék valamit a tesztedre, de nem nagyon értek hozzá, mindenesetre nyugodj meg, szerintem is ágyaznak odabenn... :wink:

Tilli,
:) minden nap izgatottan nyitom meg a topicot, hátha...de az a 9 nap gyorsan el fog repülni.... :roll: :)

Hunci,
köszönöm, h. betettél a táblácskára! :)

Csajok, azokhoz intéznék egy kérdést akiknek már volt hsg-je.
Nektek utána normál időben megjött a menszi? Esetleg nem kavart be a ciklusba?

Mindenkinek puszi! :)

Kép
arikon78

sziasztok lányok!

nemevi!
én csak annyit hallottam, hogy ilyenkor pihizni kell - uh sztem tedd ezt és biztos megtörténik a beágyazódás (megtörtént!). drukkolok!

Kalkata!
köszi a megerősítést, jól emlékszem, hogy ti is teáztatok? vagy még most is? már nem tudom megnyitni azon az oldalon a pontos leírást... nincs vmi 5leted?

lilikém!
sajna én pont azt hallottam, ,hogy a nő problémáját több esetben tudják kezelni... de mindenképp fontos, hogy vannak előttem követendő minták(mint pl. ti!!!!!!)
:D

Harcika!
ha lesz időd, változtass már nekem 1 picit: nem kezdünk október hónapban, ,mert még mindig vizsgik vannak!...sajnos! előre is köszi!

lányok, hol lehet fecskendőt és tűt venni? a gynevachoz akartam beszerezni, erre azt mondják a gyógyszertárban, ,hogy jaj, azt majd az orvos ad!... de mi magunknak adnánk be! szerintetek menjek másik gyógyszertárba?én úgy tudom, hogy nem vényköteles!!!!!!!????????
gysmintlegyen

Sziasztok :P

Arikon :P
izgis időszak, majd meglátjátok hamarosan Ti is! :wink:

Sminti,
halasztást az orvosoddal kell megbeszélni!!! Hagyj neki üzenetet és visszahív!!!
Fecsit bármelyik gyógyszertárban tudsz venni, mondd megm milyen méretűt akarsz, kötelesek kiadni!!! Ne hagyd magad!!! (és nem vényköteles!!!)

mai sztori?
Ti hová szoktátok tenni a stimus használt fecsiket?
Én összegyűjtögettem, lett egy nagy kaiseres zsákkal, és régóta próbáltam magam rászánni, hogy elvigyem egy patikába. Úgy tudtam, hogy ott kötelesek bevenni megsemmisítésre. Hát nem! :evil: Közölte a nő, hogy ők nem foglalkozna ezzel, vigyem be a legközelebbi kórházba, ott érdeklődjek.
Begurultam a Péterfybe, ott érdeklődtem a portán. A nénike rendesen hülének nézett, aztán telefonált kettőt, majd közölte, hogy várakozzak egy háromnegyed órát, és majd ittmegitt érdeklődjek az I. emeleten...hát az agyvizem eddigre már felforrott, úgyhogy megköszöntem a segedelmét, majd kifelé menet egy szemetesbe dobtam a halom tűt. Ahelyett, hogy örülnének, hogy nem az utcára dobálja el valaki, hanem megpróbál felelősségteljesen viselkedni :twisted:

tillidian

Szép estét mindenkinek!

Till :evil: én is úgy tudtam, kötelesek átvenni, mint veszélyes hulladékot...Bár én eddig mindig vittem uh-kra a Kaáliba és ott leadtam/bedobtam a gyűjtőbe. A progit meg ügyeleten adták be, nem volt ilyen gondom.

Mindenkinek drukkok mennek, Mostanában keveset tudok jönni, ezer a munka :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Till, Alle, én meg simán kidobtam a kukába... :oops: :oops:

Nemevi, ++++++++++++++++++++++++++++

Puszilom a többieket is!

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Till,
:twisted: :twisted: Be kell vallanom én is a kukába dobtam. :oops: Hogy vagy? :lol:

Nemevi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi újság nálad?

Sminti,
tudják kezelni ne izgulj! Nem soká jön a ti babátok is! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tillikém, de kis környezettudatos vagy, Alléval egyetemben, kalapot le előttetek!
Nálam is simán a kukában landolt a tű.

Nemevi++++++++++++++ !

Arikon, 2x volt hsg-m, mindig normális időben jelentkezett utána a mensi.

pussz mindenkinek!
nani72

Arikon,
nekem nem volt ugyan hsg-m, mert kiderült, hogy apának vannak gondjai, de sóoldatos méhfeltölésem igen. 60. napra jött meg. :shock: Egy mensi kimaradt. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

Nemevi,
++++++++++++++++ mai :wink:

használt fecskendők stb:
visszavittem gyógyszertárba, odaadtam a patikusnak, átvették, vagy ahol volt gyűjtő, beledobáltam (pl Nyugatinál). a tűre mindig visszahúztam a kupakot.

Tilli,
nagyon vicces a néni, hogy várj 3/4 órát :roll:

angel37

ja, gonal maradékot a Kaáliban leadtam, ha még volt benne, oda lehet adni vkinek, akinek épp 75 egység kéne.

angel37

Nemevi:++++++++++++++++++????????????????????????

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani, Lili,
köszi az infót!! :) Hülyeség, tudom, de már nagyon várom, h. megjöjjön, mert kíváncsi vagyok a tüsző-kukucsra! :D
Tilli,
nagyon bizakodó vagyok! :wink:

Kép
arikon78

Én rossz voltam és kidobtam.
Többet nem fogom :lol:

Nemevi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

irises

Nemevi: ???????? ma teszteltel ugye? :) remelem jo hirekkel jossz! varunk!!!

Sminti: hajra teaivas! megvannak az infok? kuldjem at a linket?

Till: hogy vagy? gondolom mar az utolso napok nagyon nehezek, pocid es derekad hogy birja? puszi !!!!

Kalkat: igen, mindjart oktober, jovo heten mar megyunk uh-ra, hogy a stimura ramondhassa az ament a doki :roll: ...

amina09

juteszembe, ki kezd okt. kozepe fele? :)

amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?