Vikci!
Nagyon jók a képek, látom segédmunkásra nem kellett külön költenetek!!!
Máté olyan igazi nagyfiús lett!
Vera!
Remélem Márk azóta már jól van, nálunk Viki érzékeny az ilyen hányás-hasmenésekre, általában mindig elkapta, ha volt a bölcsiben/oviban ilyen járvány és nagyon megviselte.
Tavaly, mikor Lilivel 1 hete voltunk itthon - asszem akkor írtam is - fosott-hányt (bocs:)), de úgy, hogy szegényre egész nap bugyipelust kellett adni, mert negyed óránként becsusszant neki.
Úgy sajnáltam, mert annyira szégyenben érezte magát a pelus miatt, de muszáj volt, mert amikor már harmadszor kaptam le az ágyneműt, mellette meg itt volt a 1,5 hetes Lilike, akkor inkább választottam ezt a kényszermegoldást.
Lili még nem volt ilyenben soha (lekopogom), ő inkább a felsőlégúti hurutokra érzékeny, náthásodós típus, most is másodszor náthás 1 hónap alatt. (Viki meg ezekre nem nagyon reagál- két tök különböző csajszi:D)
Majd teszek valamikor képeket, csak nincs fényképezőnk 4 hónapja, mert sikeresen leejtettem, így a telefonommal fotózok, amiről kb. havonta töltöm le a képeket, mikor éppen megtelik.
Meg majd leírom, hogy Lili miben hogy áll (beszéd, játszás, evés-ivás-alvás, stb), de most rohannom kell Vikit fürdetni, holnap suli.
(nagyon jól megy neki, szeret járni, rendkívül öntudatos lett, és mindig többet akar kihozni magából, ebben az 1 hónapban annyit változott, mint előtte 1 év alatt, de majd erről is írok bővebben)
Lili meg már kidőlt fél 7-kor, ugyanis sikeresen leesett az alsó lépcsőről a bejárat előtt, természetesen arccal a kőlapra, nagy baja nem lett, csak lehorzsolódott a pofija, de nagyon bömbölt, így inkább cicibe fojtotta bánatát
és beájult.
Szép estét!