Rajtunk kívül volt 1-2 csoport, valami céges kirándulók, és kb. 3-4 család, de gyerekek csak velünk. Mondjuk suliszezon van, hétköznap, szóval valahol érthető.
Noshátakkkkkkkor.
Nagyon jól éreztük magunkat, a hely nem is annyira puccos élőben látva, mint amilyennek tűnt a netes fotók alapján. Kicsit aggódtam, hogy hogy fogunk majd kinézni melegítőben, maszatos gyerekekkel az antik 200 kilós csillárok és Sissy palotáját idéző bútorok között.
Két nagy bánatom volt, az egyik, hogy a szobában nem volt lehetőség kajálni, nem voltak hozzá eszközök, mi meg nem vittünk. Csak egy csomó kaját, amit aztán hoztunk is vissza...
A másik, hogy a kinti medencék mind hideg vizűek voltak, így csak bent lehetett pancsikolni a fedettben. Jó, ennél nagyobb bajom ne legyen az életben, csakhát hangulatosabb lett volna kint. Így azt csak néztük, hogy milyen szép.
Livi beleszeretett a szabadtéri sakkba (az egyik lófigurát el is csórta és hordozta magával mindenhova), Nóri meg az FP hintalóba.
A gyerekekkel kapcsolatos dolgok: volt összesen két etetőszék, amiből csak mi használtuk az egyiket, mindig ugyanazt, így le tudtam követni, hogy egyszer sem!!! takarították le kaja után. Én hülye mindig letöröltem valamennyire szalvétával, hogy ne hót dzsuvásan hagyjuk ott, de a sertéspörköltnek nem elég a szalvéta, elkelt volna egy kis mosogatószeres törlés neki. Ááááááááá, dehogy... Egyszer majdnem ott hagytam, kíváncsiságból, hogy letörlik-e, de nem volt képem hozzá.
Nóri szerencsére tudott bőven enni a felnőtt kajákból, de igazi babakaja nem volt, meg úgy kellett mindig külön tányért és evőeszközt kérni neki.
Babaágyat "csupaszon" tették a szobába, én meg a Kolpingból kiindulva nem vittem neki itthonról ágyneműt. Kértem, hoztak. Felnőtt méretűt.
Negatívumok véget értek.
Szép, tiszta hely, kedves személyzet, szép környék, de 3 nap pont elég volt, legalábbis nekünk felnőtteknek, a gyerekek lehet hogy több napig ellettek volna még. Mondjuk autóval el lehet volna menni a környékre várost nézni, körülnézni a Dunaparton behatóbban, mint mi gyalog.
Nameg mi nem használtuk ki a wellness dolgokat, ha fittnessezünk, masszíroztatunk, szaunázunk is, akkor egy hetet ki tudtunk volna húzni.
Csilla, mi Livinek nurofennel és ha szükséges hűtőfürdővel, Nórinak meg nurofennel vagy kúppal lázcsillapítunk, a kúp valami hosszú nevű, n-nel kezdődik és benne van az amidazophen.
Livi is sokat mondta tavaly, hogy unatkozik bent.
Talán idén már több foglalkozás lesz napközben. És heti 2 játékos tornára is beiratjuk októbertől.