Rékacs!
Én is gondolkodtam már, hogy usziba kéne menni, de én nem vagyok ilyen bátor mint te. Ha már olyan szerencsés vagyok, hogy nincs gombám akkor minek keressek magamnak bajt. Sokan nem is ajánlják az uszodákat, hanem a tavakat. De oda sem merészkedtem még el, mert nem vagyok benne biztos, hogy pl. a balcsi v. a velencei tó nem koszosabb mint egy medence? De hát ügye ez rád nem vonatkozik, aki protekciós
és ilyen jó usziba jár
Ha minden igaz megyünk szeptemberben nyaralni, mert mondtam apának, hogy akkor vagyok pont olyan időben amikor még eltudok menni hosszabb távra. Gondolkodunk Korzikán autóval v. Korfura repcsivel. Sokan mennénk és így nehéz az egyeztetés.
Nagyon jó volt olvasni, hogy neked is vannak ennyire borzalmas hasfájásaid. Na, nem úgy értettem, hogy örülök neki,hogy neked is vannak rossz napjaid. Csak az együttérzés...
Milyen magnéziumot szedsz? Szedsz külön Calciumot?
Én is pihengetnék, de biztos, hogy jól mutatnék az irodában ha lefeküdnék egyet aludni. Én a Főpolgármesteri Hivatalban dolgozom a Vállalkozási Üo. - Pénzügyi Alosztályán. Olvastam ám, hogy neked nagyon jó a szakmád, amit biztos, hogy én is otthon végeznék.
Valószínű, hogy amíg meleg van kiíratom magam és pihenek, aztán visszajövök majd amikor már nincs kánikula. Elküldem az e-mail-re a tel. számomat, ha netán nem tudok net közelben lenni, akkor tudunk egyeztetni, hogy mikor menjük a felkészítőre, tornára és szülni
?
Pusz: Márti