Sziasztok!
Tényleg eléggé kihalt mostanában ez a fórum! (Igaz, hogy én is ezer évvel ezelőtt voltam itt)
Őszintén, most egy picit csalódtam a doktornőben, és gondolkodom, hogy másik orvoshoz fordulok.
Történetem: Már több mint három éve voltam nála először. Nagyon szimpatikusnak találtam, örültem, hogy találtam egy megbízható nőgyógyászt.
A probléma ott kezdődött, hogy nem sikerült spontán teherbe esnem. Mikor év elején rákszűrésen voltam nála, ezt meg is említettem. Ő elküldött vérvizsgálatokra, meg kétszer követte uh-val a ciklusomat. Itt is nagyon rendes volt, mert az Istvánba is behívott, hogy ne kelljen annyit fizetnem a vizsgálatokért. Közben kérte a férjem kivizsgálását is.
Nekem nem lettek éppen szuperek az eredményeim, de semmit nem adott rá.
Először akart Closty-t felírni, de meggondolta magát. (nem mondta, hogy miért, igaz én meg nem kérdeztem) Sajnos a férjemnél is derültek ki turpisságok, de nem katasztófálisak, kezelhetőek.
Mikor felhívtam az eredményekkel, és a tanácsát kértem, ő azt mondta, hogy nyáron nem kell beszaladoznom hozzá, majd szeptemberben hívjam fel, és ha addig nem lennék terhes, akkor továbbküld inszeminációs programra.
Ezt akkor el is fogadtam, de ahogy jönnek az újabb kudarcos hónapok, ezt egyre nehezebben viselem. Kérdezgettem másokat is, hogy ez így normális? Mire azt a választ kaptam, hogy "átjárhatóságin még nem is voltál?"
Most itt tartunk, nem tudom mit csináljak, de a bizalmam erősen megrendülőben van. Gondolom, hogy neki is voltak/vannak más tervei a nyárra, de valahogy úgy érzem, hogy magamra hagyott a problémámmal.
Szerencsére azóta a férjemnél megoldódtak a gondok, de a régóta várt terhesség még mindig nem következett be.
Benigna, Veletek azóta mi újság? Kiderült már valami?